Günlük İş Burç Yorumları 14 Ağustos 2021

14 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 14 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugünün konuşmaları aşkın bir şeyin sadece başlangıcı! Ay, Akrep burcuna günün ilerleyen saatlerinde girdiğinde, sizi hangi potansiyel ortak varlıkların, ortak projelerin ve karşılıklı yatırımların beklediğini keşfetmek için duygusal olarak yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Bu ay, işte her şey dahil olmak üzere başka neler olabileceğini merak ederek kafanız karışmış hissetmenizi sağlayacak. Neyse ki, ay Merkür ile uyum içinde olacak ve uzun vadeli yatırımlar için düşünceli, detay odaklı bir yaklaşım yaratacak. Başarı için bir sonraki adım hakkında iş yerinde gerekli konuşmaları yapmak için anlayışlı astrolojik enerjiyi kullanın.


Boğa Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Kariyer yolunuz söz konusu olduğunda bugünün enerjisi dingin! Terazi’nin son derecelerinde ay, Jüpiter ile uyumlu bir şekilde bağlantı kurar ve iş eviniz ile tanınma eviniz arasında başarı fırsatları arasında köprü kurar. İş yeriniz veya iş arkadaşlarınız, gereken özen, sosyal nezaket ve azim için sizi övmek için yoldan çıkabilirler. Jüpiter tanınmada bolluğu aradığından, bugün işyerinde tamamlanmanız şaşırtıcı olmaz! Bugün profesyonel başarılarınızdan, özellikle de başkalarıyla birlikte sevinmenize izin verin!


İkizler Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, odaklanma zamanı! Ay, günün ilerleyen saatlerinde Akrep’e girdiğinde, iş yerinizi yeniden düşünmek, gözden geçirmek ve revize etmek için duygusal bir çekim vardır. Ay enerjisi kafa karıştıracak ve bu da sizi işyerinde neyin iyileştirilebileceğini merak etmeye bırakacak. Bu, işteki projelere veya görevlere, özellikle de tamamlanması gereken herhangi bir bağımsız çalışmaya dalmak için mükemmel bir ay geçişi olabilir. Çalışma alanınızı beğeninize göre yeniden şekillendirmek için harika bir zaman olabilir. Ayın enerjisi işinizin herhangi bir yönünü dönüştürmeye yardımcı olabilir!


Yengeç Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün hiçbir şey senin tarafından fark edilmeyecek, Yengeç. Ay günün ilerleyen saatlerinde Akrep’e girdiğinde, size neyin neşe getirdiğine dair duygusal bir vurgu olacaktır. Bu ay geçişi sizi ya çıkmaza sokabilir ya da işiniz için sizi harekete geçirebilir – bundan ne anladığınız bu! Ay, Merkür ile uyumlu bir şekilde bağlantı kuracağından, iş yerinde dönüştürücü konuşmalar yapma fırsatı var. Sözlerinizin özellikle güçlü olacağını unutmamak önemlidir, bu nedenle eleştirel, titiz bir tavırla konuşurken kurnaz bir bütünlüğe yaslanın.


Aslan Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Leo, herkes işyerinde ne kadar harika ve etkili olduğunu biliyor! Kendinden emin karizmanız ve coşkulu zihniyetiniz sayesinde en çok parıldama eğilimindesiniz. Ama Aslan bile ara sıra yardıma ihtiyaç duyar. Günün erken saatlerinde Ay, Jüpiter ile bağlantı kuracak ve iletişim evi ile taahhütler evi arasında başarı fırsatları arasında köprü kuracak. Bugünün enerjisi, iş arkadaşlarınızdan yardım istemek veya bir grupla işbirliği içinde çalışmak için mükemmeldir. Bu enerjiyi işyerinde sahip olduğunuz bağları güçlendirmek için kullanın!


Başak Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Seni destekleyecek çok fazla astrolojik enerjiyle, durdurulamazsın Başak! Merkür’ün iletişimsel hüneri, benlik evinizi hızlandırıyor ve bu da bakış açınızı ifade etmenizi sağlıyor. İlgili ayrıntıları iletmek veya işyerinde biraz yetki kullanmak için mükemmeldir. Başkaları da özenli doğanıza dikkat çekecek ve bu da sizi işte çok aranan biri haline getirebilir. Merkür günün ilerleyen saatlerinde aya uğurlu bir şekilde bağlanacağından, sözlerinizle iş yerinde bir etki yaratmaya vurgu yapılır. Başarı için planlarınızı iletmek için bu enerjiyi kullanın!


Terazi Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

İşin bir popülerlik yarışması olabileceğini kim bilebilirdi? Terazi, bugün herkesin konuşmak istediği iş arkadaşı sensin! Ayın benlik evinizi etkilemesiyle, dengeli ve yargısız bir şekilde karşılaşırsınız. İş arkadaşlarınız sizinle bütün gün konuşmaktan keyif alabilir! Ay Jüpiter’e uyumlu bir şekilde bağlandığından, Jüpiter’in neşe ve yaratıcılıktaki bolluğu da yükselmeye başlar! İşyerindeki sosyal zarafetiniz bugün kusursuz, bu yüzden diğerleri sizi eğlenceli, flört eden iş arkadaşı olarak düşünüyor. İş yerinde bağlarınızı derinleştirmek için bu astrolojik enerjiye dalın.


Akrep Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Tüm gözler senin üzerinde, Akrep! Ay burcunuza geçtiğinde, iş arkadaşlarınız bugün sizi fark etmeden duramazlar. Profesyonel varlığınız büyüleyici bir şekilde uzak olacak, bu da iş arkadaşlarınızla müşterilerinizle yüzeysel bir şekilde bağlantı kurmak için mükemmel olabilir. Ay, Merkür’e uğurlu bir şekilde bağlandığından, konuşmanın gücüyle bugün hemen hemen herkes üzerinde muazzam bir etki yaratmanın harika bir yolunu bulma eğilimindesiniz. Astrolojik enerji, bir röportaj, toplantı veya iş anlaşması yapmak için mükemmeldir. Gerçekten unutulmaz olacaksın!


Yay Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Günümüzün astrolojik enerjisi, herhangi bir çevrimiçi çalışma için mükemmel olabilir! Günün erken saatlerinde, Jüpiter iletişim evinize şans getirirken, ay teknoloji ve dostluk evinizi aydınlatacak. Ay ve Jüpiter birlikte, profesyonel çevrimiçi kişiliğinizi geliştirmek için mükemmel bir kozmik kokteyl olabilir. Şimdi çevrimiçi portföylerinizi temizlemenin, yeni pozisyonlara başvurmanın ve hatta potansiyel profesyonel işbirlikleri ile koordinasyon kurmanın zamanı geldi. Hatta herhangi bir teknik sorunu gidermek veya dosyaları yedeklemek için günümüzün astrolojisini bile kullanabilirsiniz.


Oğlak Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, yatırım, tasarruf ve harcama için uzun vadeli planınızı gözden geçirmenin zamanı geldi. Jüpiter ikinci değerli evinizi süslerken, bu tasarruf, tasarruf, tasarruf için en iyi zamandır! Jüpiter’in şansı, kariyer ve tanınma evinizi aydınlatan ay ile çalışır. Birlikte, göksel tahmin, kariyeriniz boyunca finansal başarı ile ilgilidir. Mevcut maaşınızı diğer benzer pozisyonlarla karşılaştırmak için bugünün astrolojisini kullanmayı düşünün. Rakiplerinizin ne kadar ödediğini düşünmenin zamanı gelmiş olabilir, böylece zam istemek veya daha iyi ödeme yapan bir pozisyona geçmek için hazırlık yapabilirsiniz!


Kova Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, kariyer yolunuzda bulunduğunuz noktadan gerçekten memnun musunuz? Ay bugün daha sonra kariyer ve tanınma evinize girdiğinde, duygusal çekiminiz iç gözleme yönelik olacaktır. Mevcut kariyer yolunuzdaki pozisyonunuzu işlemenin zamanı geldi. Bugünün ay büyüsü sizin lehinize çalışacak, çünkü kariyeriniz konusunda oldukça yansıtıcı ve sezgisel olacak. Şimdiye kadarki yolunuzu, nereye gittiğinizi ve gitmek istediğiniz yere uygun olup olmadığını özel olarak gözden geçirmek için halkın gözünden bir adım geri atmak akıllıca olabilir.


Balık Burcu
14 Ağustos 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balık, belki de profesyonel sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı ve ilişkilerinizi gözden geçirmenin zamanı geldi! Ay, ortak varlıklarınızı gözden geçirmek için mükemmel olan ortak kaynaklar evinizi aydınlatıyor. Bu ay büyüsü yanınızdayken, düzenlemelerinizi tüm yönleriyle düşünürken duygusal olarak dengeli hissedeceksiniz. Şimdi size profesyonel veya finansal olarak hizmet etmeyen her türlü iş anlaşmasını yeniden gözden geçirme zamanı. Merkür hazır ve iş ortaklarınızla iletişim kurabilen bu astrolojik enerji, uzun vadede profesyonel olarak etkili olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.