Günlük İş Burç Yorumları 11 Ağustos 2021

11 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 11 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün, kozmik habercimiz Merkür, çalışma projeleri ve istihdamla ilgili güneş altıncı eviniz Koç’ta geçit töreni yapacak. Bu, zihninizin ve odak noktanızın önümüzdeki haftalarda performansınıza, verimliliğinize ve üretkenliğinize odaklanmasını garanti eder. Size yardımcı olan mantıksal Merkür ile iş arkadaşlarınız, müşterileriniz veya sizin için çalışan kişilerle olan bağlantılar daha sorunsuz ilerleyecektir. Açıkça iletişim kurun ve gerektiğinde yetki verin. Merkür, bu burçta ikamet ettiği için Başak’ta olmayı sever. Bu, onun en büyük armağanlarının şimdi ilerlemenize bahşedileceği anlamına gelir.


Boğa Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Zihnin ve işin kozmik habercisi olan Zihinsel Merkür, bugün burçları değiştiriyor, Boğa. O, yaratıcılığın ve ifadenin güneş beşinci evinize girerken, en parlak fikirlerinizin iletilmesiyle ilgili mükemmel bir trend başlatacaksınız. Merkür, gökyüzünün bu parçasında ikamet ettiği için burada Başak’ta olmayı sever. Bu, size en büyük nimetlerinden bazılarını verebileceği, fikirlerinizi ve planlarınızı düzene koymanıza ve ileriye doğru akıcı bir şekilde entegre etmenize izin verebileceği anlamına gelir. Düşünce, konuşma ve süreçte kesin olacaksınız, bu nedenle yaratıcılığınızın derinliklerine inin ve bağlantı kurduğunuz herkese ilham verirken izleyin.


İkizler Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Gezegen yöneticiniz Merkür, bugün burçları değiştiriyor, İkizler. Son haftalarda, solar üçüncü iletişim evinize enerji verdi, ama şimdi solar dördüncü evinizde yörüngede olacak. Bu, başlangıçta dikkatinizi şu an için profesyonel konulardan uzaklaştırabilir, ancak ilerlemenizi yolunda tutmak için aile, ev ve ev meselelerini dengelemeniz gerekecektir. Cetveliniz de Başak burcunda olduğundan, Merkür’ün bu hizasının bakımı kolay olmalıdır. Verimliliğinizi ve üretkenliğinizi artırmak istiyorsanız, evden çalışmayı talep edebilir veya en azından sorumluluklarınızın bir kısmını orada üstlenebilirsiniz.


Yengeç Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

En aktif gezegenimiz (ay dışında), Merkür, bugün iletişimle ilgili üçüncü güneş evinize, Yengeç’e doğru dans ediyor. Bu, önümüzdeki haftalarda en önemli iş mesajlarınızı düzene sokmanız ve başlatmanız için son derece iyiye işarettir. Merkür şu anda fikirlerinizi güçlendiriyor ve sizi özellikle ikna edici kılıyor. Muhtemelen bugün veya çok yakında bir yazı, konuşma, reklam, sosyal medya veya medya meselesi üzerinde çalışmaya başlayacaksınız. Ayrıca, iş seyahatleri bu dönemde artacaktır, çünkü büyük olasılıkla hızla ortalıkta dolaşacaksınız ama yine de heyecan verici para hareketleri yapacaksınız. Daha enerjik temponun tadını çıkarın!


Aslan Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Zihinsel Merkür, finansla ilgili ikinci güneş evinize girmek için bugün burcunuzdan ayrılıyor, Leo. Bu, önümüzdeki haftalarda aklınızı tüm para meselelerine çevirecek. Bu, gelirinizi, giderlerinizi ve işletme varlıklarınızı değerlendirmek için yılın en hayırlı dönemlerinden biridir. Bütçenize odaklanın ve tüm kaynaklarınızın nereye gittiğini tam olarak bilin. Bunları düzene sokabilir veya gereksiz ödemeleri kesebilirseniz, Merkür’ün şimdiki çekimi, alt çizgiyi görmenize yardımcı olacaktır. Kozmik habercimiz burada Başak burcunda olmayı seviyor, çünkü bu burçta ikamet ediyor ve ihtiyacınız olan netliği ve kesinliği size kolayca verebilir.


Başak Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Başak, hayat senin için tüm harika şekillerde toparlanıyor olmalı. Gezegen yöneticiniz Merkür, bu yıl ilk kez burcunuza geri dönüyor. Bu, kozmik habercimizin kendini tamamen evinde hissedeceği ve size en büyük nimetlerini sunabileceği anlamına gelir. Zihniniz, tüm acil iş ve finansal konuların üstesinden gelmek için özellikle tetikte olacak ve fikirlerinizi hassasiyetle ifade edebileceksiniz. Planlarınızın büyük bir değer taşıdığını herkese gösterebildiğiniz için ikna gücünüz artacaktır. Ayrıntılarla başa çıkmakta her zaman ustasınız, ancak lazer odaklamanız yoğunlaşacak, böylece hiçbir şey elinizden geçmeyecek.


Terazi Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Son haftalarda, zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür, topluluklardan oluşan on birinci eviniz Terazi’ye enerji verdi. Bununla birlikte, bugün, haritanızın en özel ve tenha alanı olan güneş on ikinci evinize taşınıyor. Önümüzdeki haftalarda, içsel duygusal yaşamınıza karşı daha içe dönük ve dikkatli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınız önemli ölçüde artacak ve en önemli iş planlarınıza dahil edebileceğiniz yeni fikirlerin üstesinden gelmenize izin verecek. Beyin fırtınası yapmak veya rüyalarınızı dinlemek için biraz zaman ayırın—Merkür’ün enerjisi özellikle bilinçaltınız aracılığıyla size atılımlar getirmek için ayarlanmıştır.


Akrep Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Aydan sonra en hızlı hareket eden gezegenimiz olan Mental Merkür, bugün bir başka sektör olan Akrep’e doğru dans ediyor. O, güneş enerjisi on birinci profesyonel bağlantılarınız ve topluluklarınız evine girerken, önümüzdeki haftalarda ağ oluşturma konusunda oldukça aktif olacaksınız. Yalnızca topluluğunuzdaki daha fazla kişiden haber almakla kalmayacak, aynı zamanda daha fazla etkinliğe katılabilir veya bir panelde konuşmanız istenebilir. Fikirlerinize, sizi tanıyan insanlar tarafından değer veriliyor; bu nedenle, masaya nasıl benzersiz bir şey katabileceğinizi ve nasıl katkıda bulunabileceğinizi düşünün. Profesyonel tanıdıklarınız muhtemelen söyleyeceklerinizle çok ilgilenecek ve büyüklük arayışınızda size yardımcı olmak için adım atabilirler.


Yay Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Profesyonel yükselişinize yardımcı olacak daha da olağanüstü kozmik enerjiye hazırlanın, Yay! Güneş başarılarınızın onuncu evinin gezegen yöneticisi Mental Merkür, tam da bu alana girecek! Kozmik habercimiz, Başak’ı yönettiği ve size en büyük enerjisini hediye edebileceği için bu alemde yaşamayı sever. Bugün kariyerinize bir aktivite telaşı başlayacak ve önümüzdeki haftalarda devam edecek. Masada güçlü bir sözleşme veya terfi olabilir ve bunun için pazarlık etmeye bile başlayabilirsiniz. Bunun sizi etkileyebileceği bir başka yol da, profesyonel imajınızı yeniden markalaştırma ve bazı son derece önemli projeleri başlatma sürecinde olabilirsiniz. Dünya seni izliyor Yay!


Oğlak Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Zihinsel Merkür, solar dokuzuncu genişleme evinize sıçrarken, yelkenlerinizin altındaki rüzgarı hissedeceksiniz, Oğlak. Merkür, bu burçta ikamet ettiği ve size en büyük nimetlerini sunabileceği için Başak’ta yaşamayı sever. Şimdi veya önümüzdeki haftalarda, önümüzdeki yıl daha fazla profesyonel büyümeyi gerektirecek bazı iş seyahatlerine başlayabilirsiniz. Bunun yerine, bazı önemli yasal müzakereler üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bunu yaparsanız, ilgili tüm taraflara yardım etmeye devam ederken muhtemelen lehinize bahşiş vereceklerdir. Son olarak, burada Mercury ile herhangi bir akademik, medya, yayıncılık veya uluslararası iş konularında başarı görebileceksiniz.


Kova Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Mantıklı bir hava işareti olarak, gezegenin, Merkür’ün, Kova’nın arkadaşısınız. Onun enerjisi sizin için çok kolay akıyor çünkü simbiyotik olarak çalışıyorsunuz. Bugün, ortak varlıklardan oluşan sekizinci evinize girmek için güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizden ayrılırken, zihninizin zenginlik ve yatırımlara odaklandığını göreceksiniz. Merkür, bu burçta ikamet ettiği için Başak’ta yaşamayı sever. Bu, finansal hayatınız ile ilgili tüm detayları analiz etmek ve değerlendirmek için mükemmel bir fırsatınız olacağı anlamına gelir. Önümüzdeki haftalarda, bir işletme kredisine veya kredi limitine bile başvurabilirsiniz.


Balık Burcu
11 Ağustos 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Balık, en önemli iş ortaklıklarınız etrafında bir iletişim telaşına hazır olun. Bugün, zihinsel Merkür güneş yedinci evinize girmek için sizden gökyüzünde dans ederken, daha kolay müzakereler ve anlaşmalar dönemine girdiniz. Önümüzdeki haftalarda, resmi bir sendikayı tartışma ve bu konuda anlaşmaya varma sürecinde olabilirsiniz. Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu, önceden kurulmuş bir bağlantıdır. Uzun vadeli planlarla ilgili tartışmalara oldukça dahil olacaksınız. İkinize de ilham veren fikirler bulun ve zaman çizelgeleriniz ve gündemleriniz hakkında gerçekçi olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.