Günlük Burç Yorumları 5 Ağustos 2021

5 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 5 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak yuvadan ayrılmak ve ileriye doğru kendi bireysel yolunuzu çizmek için doğdunuz. Perşembe günü gökyüzü, bazen açık yoldan ayrılmanız, eve geri dönmeniz ve kendi duygularınızla ilgilenmeniz gerektiğini nazikçe hatırlatır. Ay’ın Yengeç’i beslemedeki varlığı, odağınızı ev yaşamınızın durumuna ve aile bağlantılarınıza yönlendirir. Luna’nın yenilikçi Uranüs ile pürüzsüz bağlantısı, kapalı kapılar ardındaki yeteneklere odaklanmayı kolaylaştırıyor.


Boğa Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Evren, hayatının büyümüş unsurlarının düşmesine izin veriyor, Boğa. Değişimi benimsemek her zaman kolay veya doğal olmasa da, bu değişiklikleri ileriye dönük hareketiniz için kritik olarak görmeye çalışın. Luna’nın bugün derin duygulara sahip Yengeç burcundaki varlığı, sizi başkalarıyla duygusal iletişimi ve hikaye anlatıcılığını benimsemeye teşvik ediyor. Ayın elektrikli Uranüs ile bağlantısı, kendinizi ifade etmenin etrafındaki eski katmanları atmaya teşvik ediyor.


İkizler Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Evren, hayatının büyümüş unsurlarının düşmesine izin veriyor, Boğa. Değişimi benimsemek her zaman kolay veya doğal olmasa da, bu değişiklikleri ileriye dönük hareketiniz için kritik olarak görmeye çalışın. Luna’nın bugün derin duygulara sahip Yengeç burcundaki varlığı, sizi başkalarıyla duygusal iletişimi ve hikaye anlatıcılığını benimsemeye teşvik ediyor. Ayın elektrikli Uranüs ile bağlantısı, kendinizi ifade etmenin etrafındaki eski katmanları atmaya teşvik ediyor.


Yengeç Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Herkese sağladığınız sevgi dolu enerjiyi bugün kendinize geri verin, Yengeç. Ayın burcunuzdaki varlığı, vücudunuzla ve ifade edilmeyen ihtiyaçlarınızla tekrar senkronize olmanızı teşvik eder. Kendinizi şımartmak, spor salonu rutininizi canlandırmak veya estetiğinizi değiştirmek için ideal bir gün. Luna’nın elektrikli Uranüs ile olan tatlı bağlantısı, arkadaşlık ve topluluk bağlantıları yoluyla kendiliğindenlik ve oyun sunuyor, bu yüzden kendinize saklamayın.


Aslan Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün biraz zaman geçir, Leo. Kimse için bir gösteri yapacak havasında değilsiniz ve dünyadan uzak zaman geçirmek için can atıyorsunuz. Ay’ın karamsar, karamsar Yengeç burcundaki varlığı, sizi hayal dünyanızla yeniden bağlantı kurmaya ve yalnızlık içinde biraz zaman geçirmeye teşvik eder. Belki en sevdiğiniz su kütlesini arayın ve onun yanında hayal kurun. Luna’nın Uranüs ile bağlantısı, onarıcı eylem yoluyla kariyer içgörüleri sunar.


Başak Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Her şeyi şişede tutmaya gerek yok, Başak. Ay’ın nazik Yengeç burcundaki varlığı, bugün sevgili arkadaşlarınıza ulaşmanız ve onlarla yeniden bağlantı kurmanız için sizi teşvik ediyor. Luna’nın enerji veren Uranüs ile olan elektrik bağlantısı, seyahat planları ve macera yoluyla kendiliğindenlik için fırsatlar sunuyor. İyi arkadaşlarla bir kaçamak planlayın ya da birlikte sinemaya gidin. Bağlantı ve yargılayıcı olmayan kalpten kalbe bugün kritik öneme sahiptir.


Terazi Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün defne üzerinde dinlenmeyin, Terazi. Kariyer cephesinde bir şeylerin gerçekleşmesi için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Luna’nın empatik Yengeç’teki varlığı, kamuoyunda görünürlüğünüzü artırarak, vizyonunuzu daha geniş bir kitleyle paylaşmak veya yeni bir pozisyona ulaşmak için ideal bir gün haline getirir. Ay’ın elektrikli Uranüs ile olan tatlı bağı, olgun ilişki sorunlarına yeni bakış açıları sunuyor.


Akrep Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bugün rutininden kaç, Akrep. Kendinizi her gün aynı akışa teslim etmeye devam ederseniz, çılgınca huzursuz hissetmeye mahkumsunuz. Duygulu Yengeç Ayının değişim talep eden Uranüs ile hizalanması, sizi kendini genişletme ve macera sunan yeni fırsatlar aramaya teşvik ediyor. Yeni bir kitap almak, yeni felsefeler keşfetmek veya konfor alanınızdan çıkmak için ideal bir gün.


Yay Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Duygularınız sizin için her zaman rahat bir bölge değildir, Yay. Perşembe gökyüzünün size, her ne hissediyorsanız yargılamadan veya sorgulamadan hissetmenin güvenli ve geçerli olduğunu hatırlatmasına izin verin. Ayın anne kanserindeki varlığı, kendinizi ebeveyn olmaya ve terapötik yollarla kalp kaynaklı yaraları iyileştirmeye teşvik eder. Daha sonra, Luna’nın özgünlük gerektiren Uranüs ile destekleyici bağlantısı, sağlığınız ve iş akışınızla ilgili yeni bilgiler sunar.


Oğlak Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, bir hedef peşinde koşma konusunda tek yönlü fikir sahibi olmak sizin için kolaydır. Perşembe gününün kozmik manzarası, ay yumuşak, duygulu Yengeç’te süzülürken, geri adım atmanızı ve kendinizi başkalarıyla ilişki içinde incelemenizi hatırlatır. Luna’nın buradaki varlığı, en yakın ilişkilerine yumuşaklık ve duygusal şeffaflık ile yönelmeni teşvik ederken, değişim getiren Uranüs ile olan bağı, seks hayatında durgunluğu kıran bir enerji sunuyor.


Kova Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Bugün sahip olduğun her şeyi zanaatına ver Kova. İşe koyulmaya ve yapabileceğim tavrınızla işleri gerçekleştirmeye tamamen hazırsınız. Luna’nın Yengeç’i başlatmadaki varlığı, gündeminizin dışına çıkmanızı ve iş/yaşam dengenizle anlamlı bir şekilde yeniden bağlantı kurmanızı sağlar. Daha sonra, Luna’nın enerji veren Uranüs ile destekleyici bağlantısı, aile dinamiklerine yeni bakış açıları sunar.


Balık Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bugün özlediğiniz iyi zamanı aramanıza izin verin, Balık. Perşembe günü gökyüzü, zevke öncelik verdiğinizi ve zahmetli iş akışları üzerinde oynadığınızı görüyor. Ay, Yengeç’i derinden hissederek yüzerken, kendi kişisel yaratıcı aşamanızda yaşamayı hedefleyin. Ay’ın yenilikçi Uranüs ile bağlantısı, iletişim tarzınıza kıskanılacak bir özgünlük sunduğundan, yeteneklerinizin tozunu almak ve kullanmak için ideal bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.