Günlük Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

4 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 4 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Son günlerde evren senin için araziyi değiştiriyor Koç. Düşünceli İkizler ayı inanç aşılayan Jüpiter ile hizalanırken, Çarşamba günkü gökyüzü iyimserlik ve dinginlik duygusunu kucaklamayı kolaylaştırıyor. Bu canlı yön, topluluğunuzda hedefleri iletmek ve planları paylaşmak için ideal bir gün olmasını sağlar. Daha sonra Luna, evdeki Yengeç’e dalar ve sessizce ev ortamınıza çekilmenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Bugün büyük hayaller kurmaktan korkma Boğa. Ay’ın çok yönlü İkizler’deki varlığı, dikkatinizi yeteneklerinize ve yeteneklerinize yönlendirirken, yetenekli Jüpiter ile pürüzsüz bağlantısı, becerilerinizi daha büyük bir platformda yayınlamayı kolaylaştırır. Daha sonra ay, duygusal Yengeç burcuna doğru kayar ve dikkatinizi konuşulmamış duygulara ve hikaye anlatımına yönlendirir. Kalpten kalbe veya “gerçek konuşma” için ideal bir gün.


İkizler Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Kendi zihinsel meşgul durumunuzda kaybolmak sizin için çok kolay, İkizler. Çarşamba günü gökyüzü, sağlığınıza ve bedeninize daha derin bir öz-farkındalığı ve saygıyı teşvik etmek için sizi yere indirmeye çalışır. Luna’nın rüya gibi büyük Jüpiter ile olan tatlı bağı, duygusal Yengeç’e kaymadan önce size kıskanılacak bir karizmatik destek sağlar. Luna’nın nazik Yengeç’e girişi, odak noktanızı finans ve yetenek aktivasyonuna yönlendirir.


Yengeç Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Bugün ayarlamak için ayar yapın, Yengeç. Ay’ın baş döndürücü İkizler’deki varlığı, odaklanmanızı fantezi ve duygu dolu puslu vizyonlara yönlendirir; bu, tam olarak dinlenmeyi ve iyileşmeyi geliştirirken olmanız gereken yerdir. Ayın Jüpiter’le tatlı üçgen açısı, bitmemiş ilişki endişelerine şifa enerjisi getiriyor. Daha sonra Luna, kendinizi ifade etmeye ve bağımsız eylemi onurlandırma ihtiyacına işaret ederek burcunuza dalar.


Aslan Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Bugünkü ruh hali değişikliklerini onurlandır, Leo. Ay, günün ilk bölümünü oyunbaz İkizler’de yürüyüş yaparak ve vizyon sahibi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurarak geçirir; bu da onu go-big veya eve dönüş enerjisiyle karşılıklı destekleyici işbirliklerine girmek için ideal bir gün haline getirir. Daha sonra, ay duygusal olarak hassas Yengeç’e kayar ve sizi geri çekilmeye ve dinlenmeye ve iyileşmeye yetişmeye teşvik eder.


Başak Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bugün kariyer cephesinde cesur hamleler yapmaktan çekinmeyin, Başak. Çok yönlü İkizler ayı, vizyon sahibi Jüpiter ile tatlı bir şekilde hizalanırken, tüm gözler kariyer yörüngenizde. Bu eşleştirme, son günlerde raydan çıkmış olabilecek kariyer projelerine dengeyi ve heyecanı yeniden kazandırmaya yardımcı olur. Daha sonra, Luna nazik Yengeç’e dalar ve dikkatinizi arkadaşlıklarınızın durumuna ve topluluk katılımına yönlendirir.


Terazi Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Çarşamba göğü altında büyük düşün Terazi. Yeni bölgelere açılmak için açsınız ve gerçekleri toplayan İkizler ayının iyimser Jüpiter ile tatlı bağlantısı oraya ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bir gezi planlamak veya yaratıcılığınızı onurlandıran ve sizi ön plana çıkaran projelere enerji harcamak için ideal bir gün. Daha sonra, ay, tüm gözleri mevcut kariyer yörüngenize çevirerek, derin duygulara sahip Yengeç’e doğru kayar.


Akrep Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Bugün ilerlemek çok kolay, Akrep. Yansıtıcı İkizler ayının iyimser Jüpiter ile düzgün hizalanması, güçlü samimi bağlar kurmayı ve herhangi bir kararsız aile bağını iyileştirmeyi kolaylaştırır. Daha sonra, Luna derin duygu Yengeç’e daldığında, ruh hali önemli ölçüde aydınlanır. Ay’ın buradaki varlığı, sizi daha fazla genişlemeye izin veren fantezi, macera ve aktiviteleri onurlandırmaya teşvik ediyor.


Yay Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Kozmos, bugün ortaklık ihtiyaçlarınızı ifade etmeyi kolaylaştırıyor, Yay. Bu ister romantik bir ilişkide isterse iş işbirliğinde olsun, durumunuzu bildirmek ve hikayenizi sorunsuz bir şekilde ortaya çıkarmak kolaydır. Konuşkan İkizler uydusunun cetveliniz koca yürekli Jüpiter ile hizalanması, size ihtiyacınız olan karizmayı ve duygu derinliğini sağlar. Daha sonra, ayın duygusal Yengeç burcuna girmesi, yalnızlık ve yakın temas ihtiyacınızı artırır.


Oğlak Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Bugün koşarak yere bas, Oğlak. Bu hafta zaten size, çalkantılardan ve değişikliklerden adil payınızı teklif etti. Neyse ki Çarşamba günkü gökyüzü, çok yönlü İkizler ayı rüya gibi büyük Jüpiter ile aynı hizada olduğu için tekrar yola çıkmayı kolaylaştırıyor. Bu yön, çalışma cephesinde yeni zirvelere ulaşmak için idealdir. Daha sonra, ay yufka yürekli Yengeç burcuna girdiğinde, odak noktanız romantik ilişkilerinizin mevcut durumuna döner.


Kova Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bugün parlama şansınızı kaçırmayın, Kova. Yetenek hokkabazlığı yapan İkizler ayı, bugün burcunuzda bulunan vizyon sahibi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kuruyor, kendinizi ifade etme gücünüzü artırıyor ve yeteneklerinizi kendi sahnesine çıkarıyor. Bu ruh halini artıran yön, işleri hafif tutmaya yardımcı olur ve bir güven duygusunu geri kazandırır. Daha sonra Luna duygulu Yengeç’e dalar ve sizi zihin, beden ve ruhta denge aramaya iter.


Balık Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Taşlar bugün yerine oturmaya başlıyor Balık. Düşünceli İkizler ayı, hükümdarınız, vizyon sahibi Jüpiter ile tatlı bir şekilde hizalanırken, ev cephesinde gerçekleşen şifayı kabul etmeye istekli olmalısınız. Engellenen duyguları bugün göğsünüzden atmak ve uzun süredir devam eden konularda ilerleme kaydetmek çok kolay. Daha sonra, Luna’nın hassas Yengeç burcuna girmesi, ruh halini aydınlatır ve eğlenceye olan özleminizi artırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.