Günlük Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

3 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 3 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Evren, yönünüz konusunda acı verici bir şekilde netleşmeniz için sizi zorluyor, Koç. Haberci Merkür, çığır açan Uranüs ile rahatsız edici bir karşılaşmaya kilitlenirken Salı günü gökyüzü bu anlatıyı ikiye katlıyor. Bu eşleştirme, yeteneklerinizi kendi sahnenizde harekete geçirme yeteneğinize dair güçlü bilgiler getiriyor. Başka bir yerde, baş döndürücü İkizler uydusunun Venüs ile karesi, iş cephesinde yoğun, iletişim açısından yoğun bir gün yaratıyor.


Boğa Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Boğa olarak, duygularınızın özgürce akmasına izin vermek her zaman kolay değildir. Zihinsel olarak keskin İkizler ayı, yönetici gezegeniniz sevgili Venüs ile kareler halindeyken Salı günü gökyüzü sizi duygusal olarak gevşetir. Bu yön, özellikle aşk hayatınız ve mali durumunuzla ilgili olarak ortaya çıkan tüm bastırılmış duyguları serbest bırakmanıza yardımcı olmak için çalışır. Bu arada, haberci Merkür’ün Uranüs ile karesi, aile cephesinde durgunluk kırıcı konuşmalar yaratıyor.


İkizler Burcu
3 Ağustos 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler insanları, onlar hakkında doğal olarak huzursuz bir vızıltı ile doğarlar. Salı günkü gökyüzünün altında, elektrik enerjisinin tamamen yukarı çevrildiğini hissediyor. Yönetici gezegeniniz, bilgi toplayan Merkür, isyankar Uranüs ile rahatsız edici bir kare oluşturuyor. Bu yön, sizi kendi kendini sabote eden zihinsel kalıplardan ve iletişim alışkanlıklarından kurtulmaya teşvik eder. Tamamen düzensiz davranmadan, özgürlük ve kendiliğindenlik arzunuzu onurlandırmaya çalışın.


Yengeç Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bugün bazı zihinsel gerilimlerle boğuşuyor olman muhtemel, Yengeç. Ay’ın dualistik İkizler’deki varlığı, hikayenin tüm taraflarını görmenizi sağlar, ancak bağ oluşturucu Venüs’e sahip karesi, gerçekten ihtiyacınız olan şey hakkında konuşmanızı zorlaştırabilir. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün düzensiz Uranüs ile cesur karesi, eski dostluklar veya topluluk bağlantıları arasında çığır açan konuşmalar yapmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Kariyerinin bir değişim halinde olması senin için sürpriz değil Leo. Karşılaştığınız dirençten bağımsız olarak ileriye doğru bir yol çiziyorsunuz. Salı günkü gökyüzü, haber getiren Merkür’ün düzensiz Uranüs ile kesişmesiyle neyin değişmesi gerektiğine daha yakından bakmak için bu devam eden anlatıya geri dönüyor. Bu eşleştirme, bağımsızlık duygunuz ile kariyerinizin talepleri arasında neyin değişmesi gerektiğini vurgular.


Başak Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, dakikada bir mil koşan bir zihinle doğarsınız. Yönetici gezegeniniz, hikaye anlatan Merkür, değişim gerektiren Uranüs ile kafa kafaya geldiğinden, beyninizin bugün aşırı hızda çalıştığını hissedebilirsiniz. Bu eşleştirme size yaşamla ilgili değişen yanlış anlamaları ve inançları vurgulayan, uzaya hasret, elektrik enerjisi sağlar. İhtiyacınız olan özgürlüğü aramanıza izin verin, ancak aşırı kararsız davranmaya dikkat edin.


Terazi Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Evren, yakın ilişkilerinde seni yeni arazileri keşfetmeye zorluyor, Terazi. Zihinsel Merkür, değişim talep eden Uranüs ile karşı karşıya geldikçe, bu anlatı bugün daha da ileriye götürülüyor. Bu rahatsız edici eşleşmenin ortak hedeflerle ilgili önemli konuşmaları beraberinde getirmesi muhtemeldir. Başka bir yerde, gerçekleri toplayan İkizler ayının sevgilisi Venüs ile karesi, ortaklık hakkında uzun süredir devam eden inançların yeniden değerlendirilmeye değer olduğunu vurgulayacaktır.


Akrep Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, yorulmadan ilerlemeye devam ediyorsun, Akrep. Düşünceli İkizler ayı, bağ oluşturan Venüs ile kareye girerken, bugün gürültüden uzak bir anı kucaklayın. Bu eşleştirme, arkadaşlık kurma ve sürdürme yaklaşımınızda nelerin değişmesi gerektiğini vurgulayacaktır. Başka yerlerde, haber getiren Merkür düzensiz Uranüs ile dans ederek kariyer yolunuza ani değişimler ve plan değişiklikleri getiriyor.


Yay Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Kendinizi esnetmeye devam edin, Yay. Yılın bu zamanı, kendinizi kendi sınırlarınızın ötesine geçmeye teşvik ediyor. Salı günü gökyüzü, günlük işinizle hayalinizdeki iş arasında kucaklanması gereken önemli değişiklikleri vurguluyor. Messenger Mercury’nin elektrikli Uranüs ile olan çekişmesi, sizi kalıbı kırmaya ve karıştırmaya itiyor. Sahte çimlerde güvenli bir şekilde oynamaya devam edersen, daha yeşil mera rüyasının tadını nasıl çıkaracaksın?


Oğlak Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Evren, romantizmi yeni bir ışıkta keşfetmenize yardımcı olmak için aktif olarak çalışıyor, Oğlak. İletişime aç Merkür, çığır açan Uranüs ile meydan okurken Salı günü gökyüzü bu hikayeye odaklanıyor. Bu eşleştirme muhtemelen ilişki cephesinde biraz toz toplayacak ve çığır açan konuşmaları benimsemenize yardımcı olacak. Başka yerlerde, baş döndürücü İkizler ayı, çalışma cephesinde üretken çabaları teşvik eder.


Kova Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Bugün yakın ilişkilerine bak Kova. Zihinsel Merkür bugün elektrikli Uranüs ile kesiştiği için, ileriye doğru hareket için bu arenada önemli konuşmalar ve plan değişiklikleri gereklidir. Bu rahatsız edici eşleştirme, özellikle ev ortamınızla ilgili olanlar olmak üzere, durgun sorunların etrafındaki havayı temizlemeye yardımcı olur. Başka yerlerde, eğlenceli İkizler ayı, elinizden gelenin en iyisini hissetmek için yaratıcı eylem ve kendini ifade etmeyi gerektirir.


Balık Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, tüm dikkatinizi mesleğinize gönderir, Balık. Bugünün haber getiren Merkür ve değişim talep eden Uranüs arasındaki kare, mevcut iş akışına yeni anlayışlar veya plan değişikliği getirmesi muhtemel. Konuşmaların onlar için düzensiz veya sürpriz bir unsur olmasını bekleyin. Başka bir yerde, baş döndürücü İkizler ayı, sevgili Venüs ile kesişir ve ortaklık meselelerinde kafa ve kalp arasındaki ayrıma dokunur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.