Günlük Burç Yorumları 25 Ağustos 2021

25 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 25 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Çarşamba günkü gökyüzü yere inmene yardımcı oluyor, Koç. Ayın burcunuzdaki varlığı sizi fiziksel sağlığınıza ve görünümünüze odaklanmaya teşvik eder ve bu günü bir egzersiz rutini ile yeniden bağlantı kurmak veya kendinizi şımartmak için ideal bir gün haline getirir. Luna’nın disiplinli Satürn ile buluşması, hedeflerinizden istikrarlı bir şekilde uzaklaşma şansı sunuyor, ancak sevgilisi Venüs ile muhalefeti ilişki gerilimlerini körükleyebilir.


Boğa Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Bugün gerçek dünyanın sıkıntılarından saklan, Boğa. Ay’ın bireyci Koç’taki varlığı, yalnızlığı, doğayla yeniden şarj olmayı veya maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurmayı teşvik eder. Luna’nın istikrarlı Satürn ile destekleyici bağlantısı, kariyer hedeflerine başvurmak için topraklanmış bir enerji sağlar. Daha sonra, ayın yönetici gezegeniniz olan manyetik Venüs ile karşıtlığı, özellikle iş cephesinde duygusal tepkileri yoğunlaştırabilir.


İkizler Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Dışa dönük İkiziniz bugün merkez sahneye çıkıyor, İkizler. Ay, heyecan verici Koç burcunda gezinirken, topluluk duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Yaratıcılık ateşlerinizi yeniden körüklemeye yardımcı olduklarından, arkadaşlarınızla yüz yüze buluşmak veya çevrimiçi sosyal ağınızla yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün. Luna’nın disiplinli Satürn ile bağlantısı, eğitim çabalarına sürekli odaklanma sağlar, ancak Venüs ile olan karşıtlığı daha sonra ilişki çatışmalarına yol açabilir.


Yengeç Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, kozmik rehberlik için besleyici, duygu yüklü aya bakarsınız. Çarşamba günü gökyüzü, Ay’ın korkusuz Koç burcundaki varlığına tanık olur ve burada, odak noktanızı kariyer meselelerinde ilerlemeye yönlendirir. Luna’nın sabit Satürn ile olan bağlantısı odaklanma ve takip etme olanağı sunduğundan, en yüksek hedeflerinizle ilgili projelere odaklanmak için ideal bir gün. Daha sonra, Luna’nın Venüs ile olan çekişmesi, aile bağları arasında tüyleri kabartabilir.


Aslan Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, sıradan rutinlerden ve yükümlülüklerden kolayca yorulursunuz. Ay, maceraya aç Koç burcunda ilerlerken, bugün kendi ateşinize taze bir hayat soluyun. Luna’nın topraklanmış Satürn ile destekleyici bağlantısı, başkalarıyla istikrarlı ittifaklar kurmayı veya gelecek planları yapmayı kolaylaştırır. Daha sonra, ayın sevgilisi Venüs ile tartışması, ortaklıklardaki iletişim tarzları konusunda hayal kırıklığına yol açabilir.


Başak Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Çarşamba günü gökyüzü sessiz tefekkür ve yakın ilişkiler gerektiriyor, Başak. Ay, yalnız Koç burcunda kayar ve odağınızı onaylanması gereken çözülmemiş duygulara yönlendirir. Günlük tutmak, terapiye dalmak ya da güvenilir bir arkadaş ya da sırdaşla yakınlaşmak için ideal bir gün. Luna’nın topraklanmış Satürn ile bağlantısı, zanaatınız üzerinde istikrarlı bir şekilde çalışmayı kolaylaştırır, ancak Venüs ile olan karşıtlığı finansal strese yol açabilir.


Terazi Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, ilişkileri yakından keşfederek kendiniz hakkında bilgi edinirsiniz. Ay, bireysel Koç burcunuzun zıt burcunda süzülürken, Çarşamba günü gökyüzü bu hikayeye odaklanıyor. Luna’nın istikrarlı Satürn ile destekleyici bağlantısı, son günlerde ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir duygusal aşırılığı ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Daha sonra, yönetici gezegeniniz olan sevgili Venüs ile ayın karşıtlığı, ortaklık meselelerinde alma ve verme konusundaki farkındalığınızı yoğunlaştırabilir.


Akrep Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Odağınızı keskinleştirmeye ve bugün üretken olmaya hazırsınız, Akrep. Ay, hızlı ve verimli bir şekilde yapılacaklar listenizdeki şeyleri geçmenize yardımcı olarak, go-alıcı Koç’ta gezinir. Luna’nın kararlı Satürn ile topraklanmış bağlantısı, ev ortamındaki duygusal dengeyi yeniden kazanmayı kolaylaştırır ve daha uzun süre konsantre olmanızı sağlar. Daha sonra, Ay’ın Venüs ile karşıtlığı, ortaklıklarda çözülmemiş sorunlara yol açabilir.


Yay Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Çarşamba günü gökyüzü yaratıcı ateşlerinizi yakar, Yay. Korkusuz Koç ayı sizi kendini ifade etmeye teşvik ederken, heyecan verici enerjinizi dökmek için kendinize bir çıkış verin. Dikkatleri kendinize çekmekten ve ilgi odağı olmaktan çekinmeyin. Luna’nın disiplinli Satürn ile bağlantısı, güne temelli bir pratiklik sunarken, Venüs ile olan karşıtlığı, arkadaşları veya topluluk temasları ile küçük rahatsızlıklara yol açabilir.


Oğlak Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, gözlerinizi geçmişten daha az geleceğe odaklama eğilimindesiniz. Ay yalnız Koç burcunda süzülürken, Çarşamba günkü gökyüzü sizi bir an için temelleriniz, aile bağlantılarınız ve yaşam alanınız hakkında daha derin bir farkındalığa çeker. Luna’nın Satürn ile olan istikrarlı birlikteliği, duygusal denge hissini yeniden kazanmanıza yardımcı olur, ancak daha sonra Venüs’e karşı muhalefeti kariyer hayal kırıklığına yol açabilir.


Kova Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bugün özlediğiniz hareketi aramanıza izin verin, Kova. Ay, tüm gün kendine güvenen Koç burcunda gezinerek, sesinizi paylaşmanız ve yerel çevrenizde yeni bakış açıları aramanız için sizi teşvik eder. Luna’nın kararlı Satürn ile olan tatlı bağlantısı, çaba sarf ettiğiniz her şeye odaklanmanızı kolaylaştırır, ancak sevgilisi Venüs ile olan muhalefeti seyahat ve eğitim planları konusunda stres yaratabilir.


Balık Burcu
25 Ağustos 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Odağınızı bugün mali durumunuzun mevcut durumuna gönderin, Balık. Ay bugün inisiyatif alan Koç burcunda süzülerek sizi kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmeye ve bütçenizi dengelemeye teşvik ediyor. Luna’nın disiplinli Satürn ile buluşması, size kendinizi temele atma ve iş projelerine odaklanma şansı sunuyor, ancak onun bağ oluşturucu Venüs ile olan karşıtlığı, daha sonra çözülmemiş ilişki sorunlarını ön plana çıkarabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.