Günlük Burç Yorumları 18 Ağustos 2021

18 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 18 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün kulağını yerde tut, Koç. Haber getiren Merkür, yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars ile birleşirken, iş/yaşam dengeniz ve sağlığınızla ilgili önemli mesajlar kendilerini belli ediyor. Üstüne üstlük, bu birlik aynı zamanda size her şeyi görme ve yapma konusunda bol enerji sağlar; sadece kendini yakmaya dikkat et. Başka bir yerde, hırslı Oğlak ayı, odak noktanızı kariyer konularına yönlendirir.


Boğa Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Çarşamba günkü gökyüzü sizi harekete geçiren bir zihniyete itiyor, Boğa. Messenger Mercury, yaratıcı projelere ve romantik arayışlara yönelik sağlıklı bir ilham ve inisiyatif dozu getirerek bugün harekete geçen Mars ile birleşiyor. Duygularınız hakkında ileri gitmek veya kendinizi sanatsal olarak uygulamak için bu fırsatı kullanın. Bu arada, topraklanmış Oğlak ayı, dürtü karşısında bir güvenlik duygusu korumanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Çarşamba günü gökyüzünün altında kendinizi öfkeli hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz, veri toplayan Merkür, günü kendi kendini motive eden Mars ile birleştirerek geçiriyor. Bu ateşli eşleşme, özellikle aile meseleleri veya yaşam ortamı söz konusu olduğunda, hız ve eylem ihtiyacınızı artırır. Bu eşleştirme, aynı zamanda, kabul edilmeyen kırgınlıklarla doğrudan başa çıkmanıza yardımcı olarak, gömülü öfkeyi ortaya çıkarmanızı da isteyebilir.


Yengeç Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Günümüzün kozmik manzarasında, Yengeç burcunda kelime seçiminize dikkat edin! Etkileyici Merkür, kızgın Mars ile birleştiğinden, hem zihniniz hem de diliniz bugün keskinleştirilmiş bir bıçağa eşdeğerdir. Diğer taraftan, bu enerjik eşleşme, proje yazmak, problem çözme durumları veya zihinsel dayanıklılık gerektiren herhangi bir şeye uygulamak için yeterli enerji sağlar. Başka bir yerde, topraklanmış Oğlak ayı, odağınızı ilişki konularına yönlendirir.


Aslan Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Bugün gözünüze ne tür bir alışveriş yaparsanız yapın, tetiği çekmek çok kolay, Leo. Hızlı düşünen Merkür ve kendi kendini motive eden Mars’ın birleşmesinden kaynaklanan, birikimlerinizi yakmak için dürtüsel arzunuza dikkat edin. Bu hiperaktif eşleştirme aynı zamanda iş yükünüzden kurtulmanızı da kolaylaştırır. Bu arada, yetenekli Oğlak ayı, üretken çabalarınız konusunda ciddi olmanızı teşvik ediyor.


Başak Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, aklın kanat ayaklı gezegeni Merkür tarafından yönetiliyorsunuz. Çarşamba günkü gökyüzü, Merkür’ü, her ikisi de şu anda burcunuzda ikamet eden, kendi kendini motive eden Mars ile birlikte buluyor. Bu eşleştirme, bir yandan, öfkeleri ve dürtüsel eylemleri artırmaya yatkındır. Öte yandan, kararlı aramalar yapabilir ve kendinizi sonsuz bir enerjiyle gözünüze diktiğiniz her şeye uygulayabilirsiniz. Bu kazaya açık bir yöndür, bu yüzden vücudunuza dikkat edin.


Terazi Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün derin bir içsel düzeyde çığır açan gerçekleşmeler gerçekleşiyor. Kendi kendini yenen kalıplar etrafında gelen mesajlara, özellikle de kendi kendini savunma yeteneğin ve öfkeyle başa çıkma şeklinle ilgili mesajlara dikkat et. Messenger Mercury, öfkeli Mars ile birleşerek, bu güçlü içgörüleri rüyalar veya beklenmedik karşılaşmalar yoluyla sunar. Sabit Oğlak ayı, ev cephesinde sakin bir günü teşvik eder.


Akrep Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Dünyanızın sosyal sahnesinde işler biraz ısınabilir, Akrep. İletişimci Merkür bugün ateşli Mars ile birleşerek bu arenada çevrilmiş bir enerji akışı yaratıyor. Çevrimiçi ortamda ateşli savaşlara katılmaya veya arkadaşlar arasında çok keskin bir kelime alışverişinde bulunmaya dikkat edin. Neyse ki, topraklanmış Oğlak ayı, bu aşırı zihinsel dayanıklılığı verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olabilir.


Yay Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Kariyer cephesinde yön değiştiren haberler için uyanık olun, Yay. Messenger Merkür, günü harekete geçen Mars ile birleştirerek, enerji ve tutkunuzu hayata geçirmek için harekete geçirerek geçirir. Bu birlik keskin sözcük seçimleriyle tanındığından, otorite figürleri veya iş arkadaşları arasında gereksiz bir çatışmaya girmenin çok kolay olduğunu görebilirsiniz. Kafa patlatmak yerine, zihinsel dayanıklılık gerektiren bir projeye kendinizi adayın.


Oğlak Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Bugün sahneye yeniden girmeye hazırsın, Oğlak. Ay, burcunuza doğru kayar ve size kendini iddialı bir enerji artışı ve ihtiyaçlarınızın karşılanıp onaylanması arzusunu sağlar. Messenger Merkür’ün öfkeli Mars ile birleşmesi muhtemelen kendini ifade etmeni ateşleyecek, bu yüzden gereksiz çatışmalara girmemeye dikkat et. Uzun mesafeli yolculuklar da hayal kırıklığına neden olabilir; uyumlu kalmaya çalışın.


Kova Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bugün kabul edilmesi gereken bazı rahatsız edici gerçeklerle uğraşıyor olabilirsiniz, Kova. Duygularınızı gömmek yerine, onlara nefes almaları için yer açmayı hedefleyin. Ay, yalnız Oğlak’a kayar ve yenilenme ve salıverilme arayışıyla geçen bir günü teşvik eder. Başka yerlerde, etkileyici Merkür, dürtüsel Mars ile birleşerek ilişki departmanına hararetli konuşmalar getirir.


Balık Burcu
18 Ağustos 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Hayatınızdaki yakın ilişkiler netlik gerektiriyor, Balık. Bugünün gökyüzü, haberci Merkür ile atılımcı Mars’ın hararetli birliğine tanık oluyor ve ortaklık meselelerine enerjik bir yumruk atıyor. Bu eşleştirme, ateşli konuşmaların olasılığını artırır – bu nedenle, bu yönüyle her şeyi yakmak yerine, havayı temizlemeyi ve dürüst fikirleri kullanmayı hedefleyin. Sabit Oğlak ayı, arkadaş grupları aracılığıyla rahatlama ve rahatlık sunar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.