Günlük Burç Yorumları 16 Ağustos 2021

16 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 16 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün yeni ufuklara açsın Koç. Ay, keşfe hazır Yay burcunda dolaşırken, kendinizi sıradan rutinlere hapsetmeyin. Luna’nın buradaki varlığı sizi eğitim alanlarını keşfetmeye ve küçük bir çabayla bile bilinmeyene doğru maceralara atılmaya teşvik ediyor. Ay’ın baş döndürücü Merkür ve huzursuz Mars ile olan çekişmesi, iş cephesinde önemli bir hayal kırıklığı yaratabilir.


Boğa Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Odağınızı yüzeyin altında karışan konuşulmamış duygulara gönderin, Boğa. Ay, felsefi Yay burcunda dolaşıyor ve sizi ortaklık meseleleri etrafında gerçekleşen büyük resim hikayesine bir göz atmaya teşvik ediyor. Luna, kendisini haberci Merkür ve alıngan Mars’la birlikte, çözülmemiş ilişki meseleleri etrafında kayda değer bir çekingenlik yaratan rahatsız edici bir meydanda bulur. Bir şeyleri ateşe vermek yerine her şeyi masaya koyun.


İkizler Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Pazartesi günü gökyüzü, odağınızı tüm yıl boyunca odak noktanıza hakim olan ilişki hikayelerine yönlendiriyor, İkizler. Ay’ın büyük yürekli Yay’daki varlığı, bir adım geri atmanızı ve devam eden bu kalıpları incelemenizi ve neyin değişmesi gerektiğini kabul etmenizi ister. Daha sonra, Luna’nın hızlı düşünen Merkür ve dürtüsel Mars ile karesi, ev ve aile cephesinde artan stres yaratabilir.


Yengeç Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Evren bugün seni üretken olmaya zorluyor, Yengeç. Ay’ın ilham verici Yay’daki varlığı, yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol etmek, egzersiz rejiminizle yeniden bağlantı kurmak veya zanaatınıza uzun saatler ayırmak için enerji harcamak için ideal bir gün yapar. Luna, zihinsel Merkür ve go-getter Mars ile sert bir temasa girer ve bu, çözülmesi gereken bir iletişim karmaşasına neden olabilir.


Aslan Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Pazartesi gününün kozmik manzarası Leo altında zevk ve eğlence hüküm sürüyor. Ay’ın iyimser Yay’daki varlığı, yaratıcı enerjinizi artıran neşeli aktivitelerle bağlantı kurmanızı teşvik eder. Sıradan şeylere odaklanmak yerine, size neşe getiren şeylere biraz zaman ayırın. Daha sonra, Luna’nın veri toplayan Merkür ve dürtüsel Mars ile sert karesi, finansal konularda üzerinde çalışılması gereken pürüzleri vurgulayabilir.


Başak Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün kendi özel dünyanıza çekilmenin yanlış bir tarafı yok, Başak. Ay’ın düşünceli Yay’daki varlığı, sizi ev cephesine inmeye ve yakın aile bağlarını güçlendirmeye teşvik eder. Düşük bir profil tutmak ve yaşam alanınızı beğeninize göre düzeltmek için ideal bir gün. Luna’nın iletişimci Merkür ve öfkeli Mars’la enerjik karesi, fiziksel bir çıkış gerektiren stresi tetikleyebilir.


Terazi Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Pazartesi günü gökyüzü seni harekete geçirdi, Terazi. Ay, Yay burcunda gezinerek sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve hareket bulmaya itiyor. Zihniniz yeni bir bakış açısına aç, bu yüzden kendinizi iyi bir kitabın içinde kaybolmaya bırakın ya da eğitim çalışmalarına başlayın. Luna’nın alıngan Mars ve baş döndürücü Merkür ile karesi, en iyi dürüst konuşmalar veya günlük kaydı yoluyla çözülen zihinsel gerilimler yaratabilir.


Akrep Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Odağınızı bugün mali durumunuza çevirin, Akrep. Kaynaklarınızın durumunu güçlendirmek için ne gibi değişiklikler yapabilirsiniz? Ay’ın yüce Yay’daki varlığı, potansiyelinizle büyük hayaller kurmanızı ve kazanma tarzınızla yeni bir ilişki kurmanızı teşvik eder. Daha sonra Luna, uzun vadeli hedeflerin uygulanabilirliği etrafındaki mevcut gerilimleri vurgulayarak, kendini zihinsel Merkür ve go-getter Mars ile bir çekişme içinde bulur.


Yay Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Evren bu yıl sana bir numara yapıyor Yay. Vücudunuzla, sağlığınızla ve benlik duygunuzla yeni bir ilişki kurmaya zorlandınız. Bugün burcunuzdaki ayın varlığı, bu kendini keşfetme anlatısını ikiye katlıyor. Bugün huzurunuza öncelik vermek çok önemlidir, ancak Luna’nın iletişimci Merkür ve öfkeli Mars ile sert teması, bazı kariyer streslerini çözmek için ip atabilir.


Oğlak Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, ne zaman ara vermeniz gerektiğini nadiren anlarsınız. Ay, yansıtıcı Yay burcunda dolaşırken, Pazartesi günü gökyüzünün size onarıcı eylemin önemini hatırlatmasına izin verin. Luna’nın buradaki varlığı, pratik, üretken eylem yerine sessiz inzivaya ve yenilenmeye öncelik veriyor. Ay’ın baş döndürücü Merkür ve dürtüsel Mars ile olan çekişmesi, seyahat planları veya geleceğiniz için büyüyen vizyon etrafında gerginliklere yol açabilir.


Kova Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Geçen yıl, çevrenize ait olan ve olmayan insanları ayırmanızı sağladı, Kova. Ay, uzakları gören Yay burcunda dolanırken, bu hikayeye bugün değiniliyor. Luna’nın buradaki varlığı, sizi sosyal ağınızla bağlantı kurmaya ve bir topluluk duygusu oluşturmaya teşvik ediyor. Daha sonra, ayın zihinsel Merkür ve hassas Mars ile karesi mevcut ilişki gerilimlerini vurgulayabilir.


Balık Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün her şeyinizi tutkularınıza verin, Balık. Ay’ın istek uyandıran Yay’daki varlığı, büyük plandaki yerinizi düşünmenizi sağlar. Mevcut kariyer manzaranıza katkıda bulunmak ve değiştirmek istediğiniz şey nedir? Bugün enerjinizi görünmeye ve ilerlemeye adamaya zaman ayırın. Luna’nın öfkeli Mars ve zihinsel Merkür ile zorlu karşılaşması, ortaklık konularında gerginliklere yol açabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.