Günlük Burç Yorumları 13 Ağustos 2021

13 Ağustos Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 13 Ağustos Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, korkusuz savaşçı gezegen Mars’tan kozmik talimatlar alırsınız. Cuma günkü gökyüzü, duvar inşa eden Satürn ile rahatsız edici bir açıdan cesur Mars’ı buluyor. Bu eşleştirme muhtemelen ileriye dönük hareket için bir duraklama getirecektir, çünkü iş ahlakınız ve uzun vadeli hedefleriniz arasında bir uyum dönemi gerektirdiğinden. Yavaşlayın ve ilerlemeden önce neyin değişmesi gerektiğini yeniden değerlendirin.


Boğa Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün kariyer cephesinde ilerleme yeteneğine sahipsin, Boğa. Bu doğru olsa da, yolunuza çıkan şeyin derinden farkında olabilirsiniz. Bir yandan, barış arayan Terazi ayı, hareketli Jüpiter ile hizalanır ve büyük planları paylaşmayı ve konseptlerinizi daha büyük ölçekte tanıtmayı kolaylaştırır. Öte yandan, kendi kendini yöneten Mars izmaritleri, sınırlamaları belirleyen Satürn ile yeniden ayarlanan yaratıcı projeleri vurguluyor.


İkizler Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Cuma günü ikizler gökyüzünün altında birden fazla hikaye demleniyor gibi görünüyor. İlham veren Terazi ayı, kendisini iyimser Jüpiter ile tatlı bir uyum içinde bulur – geleceğiniz için vizyonunuzu geliştirir ve onu yaratıcı olanaklarla doldurur. Go-alter Mars, duvar inşa eden Satürn ile rahatsız edici bir temasa kilitlendiğinden, başka yerlerde, hayal kırıklığı ev ve aile cephesinde doruğa geliyormuş gibi hissedebilir.


Yengeç Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

İçinizde oluşan iyimserlik duygusuna yaslanın, Yengeç. Yönetici gezegeniniz, şekil değiştiren ay, bugün kendisini denge getiren Terazi’de sürüklenirken buluyor. Luna’nın buradaki varlığı, ev ve aile meseleleri etrafında bir duygusal denge duygusu oluşturur. Luna’nın koca yürekli Jüpiter ile olan tatlı bağı, ilişkileri güvenip eğlenmek için güvenli bir alan haline getiriyor. Başka bir yerde, Mars’ın Satürn ile sert teması, iletişim tarzınızın değişmesi gereken unsurlarını vurgular.


Aslan Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzü birçok hikayeyi birbirine karıştırıyor gibi görünüyor, Leo. Bir yandan, kendi kendini motive eden Mars, duvar inşa eden Satürn ile boğucu bir görünüme kilitlenir. Bu eşleştirme, özellikle ortaklar veya diğer işbirlikleri arasında paylaşılanlar olmak üzere, ayarlanması gereken finansal gerilimleri vurgulayacaktır. Öte yandan, sivil Terazi ayının büyük kalpli Jüpiter ile hizalanması, samimi bire birlerde canlandırıcı, yürekten sohbetler yapmayı kolaylaştırır.


Başak Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün durma noktasına geldiğini hissetmek çok kolay, Başak. Kendinizi imkanlarınızın ötesine geçmeye zorlarsanız sağlık sorunlarıyla karşılaşmanız muhtemel olduğundan, vücudunuza ve enerji seviyelerinize karşı nazik olun. Go-getter Mars, şu anda burcunuzda, duvar inşa eden Satürn ile sert bir açıya kilitleniyor. Bu özellik, iş/yaşam dengenizde yapılması gereken ayarlamaları vurgular. İlerlemeye çalışmak yerine bugün onarıcı eylemde bulunun.


Terazi Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzü, içine dalmak için çeşitli hikayeler sunar, Terazi. Ayın burcunuzdaki varlığı, kendi ihtiyaçlarınıza aktif olarak öncelik vermenize yardımcı olur, ancak sabah saatlerinde kararsız Plüton ile karesi aile meselelerinde hayal kırıklıklarına yol açabilir. Daha sonra ay, yaratıcı cephede büyüme ve kendini ifade etme için alan sunan büyük kalpli Jüpiter ile tatlı bir hizaya girer. Mars’ın Satürn ile olan sert yönü, sanatsal çabalara kendi kendini sabote eden yaklaşımları vurgulayabilir.


Akrep Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Akrep, ileriye giden yol bugün özellikle net gelmeyebilir. Yönetici gezegeniniz, harekete geçiren Mars, sınırlayıcı Satürn ile rahatsız edici bir açıya kilitleniyor. Bu, sizi hayal kırıklığına uğratır ve özellikle de hedeflerinizle ilerlemek söz konusu olduğunda, planlarınızın yolunda gitmesini engeller. Cevaplar talep etmek veya gereksiz yere ilerlemek yerine, hızınızı yavaşlatmak için çalışın ve bazı ayarlamaları yapabileceğiniz yerleri yeniden değerlendirin.


Yay Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bugün her yönden engellenmiş gibi hissetmek çok kolay, Yay. Kendi kendine hareket eden Mars, duvar inşa eden Satürn ile boğucu bir karşılaşmaya kilitlenir ve kariyer cephesinde ileriye doğru hareketiniz etrafında sürtünme yaratır. İletişim tarzınız veya zihinsel sağlığınız konusunda neyin değişmesi gerektiğine bakın. Neyse ki, barış arayan Terazi ayının büyük kalpli Jüpiter ile bağlantısı, arkadaşlara görüldüğünü ve desteklendiğini hissetmesini kolaylaştırıyor.


Oğlak Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzü, mağazada küçük bir hayal kırıklığı barındırıyor, Oğlak. Yönetici gezegeniniz, öz disiplinli Satürn, bugün agresif Mars’tan düşmanca bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, öfke ve öz-yönetimli aktivite deneyiminiz etrafında neyin değişmesi gerektiğini vurgular. Neyse ki, rahat Terazi ayının vizyon sahibi Jüpiter ile destekleyici bağlantısı, kendi yeteneklerinizi harekete geçirerek mutluluğu geliştirmenizi kolaylaştırır.


Kova Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Bugün stresli durumlarla uğraşırken sabırlı olmaya çalışın, Kova. Yönetici gezegeniniz, topraklanmış Satürn, öfkeli Mars’tan rahatsız edici bir ziyaret alıyor; bu, bireysel ihtiyaçlarınız ile yakın ortaklıkların ihtiyaçları arasında strese neden oluyor. Bu yön, bu cephelerin her ikisinde de neyin ayarlanması gerektiğini vurgular. Neyse ki, barış arayan Terazi ayının büyük kalpli Jüpiter ile bağlantısı, kendinizi ifade etmeyi ve sürecinize inanmayı kolaylaştırır.


Balık Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü, devam eden çeşitli hikayeleri vurguluyor gibi görünüyor, Balık. Kendi kendini yöneten Mars, ilişki cephesinde neyin ayarlanması gerektiğini vurgulayan duvar inşa eden Satürn ile rahatsız edici bir karşılaşmaya kilitlenir. Gerçek ilişki kurmanın önüne hangi kendi kendini yenilgiye uğratan mekanizmalar giriyor? Neyse ki, denge arayan Terazi ayı, şifa için geniş bir alan sunan, büyük kalpli Jüpiter’e uzanıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.