Günlük Burç Yorumları 1 Eylül 2021

1 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kendinizi yorulmadan hedeflerinize doğru zorlamaya programlanmışsınız. Çarşamba günkü gökyüzü size frenleri pompalamanızı ve ay ev sahibi Yengeç’in içinden geçerken ev cephesinde sessizce enerjinizi yenilemenizi hatırlatıyor. Luna’nın Merkür ile olan karesi, bazı sarsıcı ilişki konuşmaları getirebilir, ancak neyse ki, ayın güneşle olan tatlı bağı daha sonra dengeyi yeniden sağlar.


Boğa Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Bugün gerçeği söyle, Boğa. Çarşamba günü gökyüzü, sizi iletişim becerilerinizle meşgul olmaya ve hikayenizi ortaya çıkarmaya zorluyor. Ay, şiirsel Yengeç’te yüzer, sizi daha derin duygularınızla savunmasız, etkileyici bir şekilde meşgul olmaya teşvik eder. Luna’nın Merkür ile karesi, iş cephesinde biraz gerginliğe neden olabilir, ancak güneşle olan tatlı bağlantısı, kişisel yaratıcı projelere tatlı bir destek getiriyor.


İkizler Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Çarşamba günü gökyüzü, odak noktanızı öz-değer duygularınıza yönlendiriyor, İkizler. Güveniniz nerede biraz destek kullanabilir? Hassas Yengeç burcu, yönetici gezegeniniz olan Merkür ile kesişiyor ve duygusal salıverme için güçlü bir ihtiyaç uyandırıyor. Romantik ilişkiler veya yaratıcı projeler etrafında gerilimlerin artması muhtemeldir. Neyse ki, ayın güneşle olan destekleyici bağlantısı, kafa ve kalp arasındaki dengeyi yeniden kurar.


Yengeç Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Başkalarını kurtarmak için ihtiyaçlarından vazgeçme, Yengeç. Çarşamba gününün kozmik manzarası, kendinize dikkat etmenizi ve ay burcunuzdan geçerken duygularınızın geçerliliğine öncelik vermenizi hatırlatır. Luna’nın zihinsel Merkür ile gergin karesi, aile veya ev cephesinde konuşulmamış sorunları vurgulayacaktır. Daha sonra, ayın güneşle olan destekleyici bağlantısı, kendinizi ifade etmenizi ve toprakta kalmanızı kolaylaştırır.


Aslan Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Geri çekilme zamanı, Leo. Ay bugün duygusal olarak zengin Yengeç burcunda ilerliyor ve dikkatinizi içinizde salıverilmesi ve yenilenmesi gereken şeylere yönlendiriyor. Huzur içinde şarj olmak ve yalnızlığa öncelik vermek için kendinizi geri çekmenize izin verin. Luna’nın Merkür ile karesi, dürüst konuşma veya günlük tutma ile hafifletilebilecek zihinsel fırtına bulutlarını harekete geçirebilir. Luna’nın güneşle pürüzsüz bağlantısı daha sonra sağlam bir iç güvenlik duygusunun geri kazanılmasına yardımcı olur.


Başak Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bugün gerçek duygularını çok derine itmemeye çalış Başak. Son derece hassas Yengeç burcu, yönetici gezegeniniz olan Merkür ile kesişirken, evren bazı duygusal tıkanıklıkları aşmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Bu temas muhtemelen kafa ve kalp çatışmalarını farkındalığınızın ön saflarına getirecektir. Daha sonra Luna’nın güneşle tatlı buluşması dengenin yeniden kurulmasına yardımcı olur.


Terazi Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Bugün sahip olduğun her şeyi emellerine ver, Terazi. Ay’ın derin duygulara sahip Yengeç burcundaki varlığı, kariyer konularında en yüksek görünürlükte olduğunuz ayın zamanına işaret eder. Enerjinizi ilerlemeye adayın, ancak Luna’nın haberci Merkür ile karesinin, kişisel ihtiyaçlarınıza uyum sağlamazsanız kendinizi yakmanın kolay olduğunu öne sürdüğünü bilin. Daha sonra, ayın güneşle bağlantısı, daha derin bir anlayış ve sükunet duygusu aşılar.


Akrep Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Evren, bugün kutunun dışında düşünmen için sana meydan okuyor, Akrep. Ayın duygusal Yengeç burcundaki varlığı, hayatınızın şimdiye kadarki büyük resmini incelemek için geri adım atmanıza neden oldu. Luna’nın etkileyici Merkür ile karesi, ilerlemek için kökleşmiş zihinsel ve iletişim kalıplarının ayarlanması gerektiğini vurgular. Daha sonra, ayın güneşle olan tatlı bağlantısı, hedefe ulaşma konusunda kendinizi yeterli hissetmenize yardımcı olur.


Yay Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Bir Yay burcu olarak, genellikle daha karmaşık duygular içinde yuvarlanmamayı tercih edersiniz. Okunuzu yukarıya nişan almak yerine, aşağıdaki köklerinize bakmayı hedefleyin. Çarşamba gününün gökyüzü, son derece hassas Yengeç ayı zihinsel Merkür ile kareye girerken, günlerin ayık ışığında ilişkilerdeki takılmaları ve iyileşmeyen yaraları incelemeye zorluyor. Neyse ki, güneş ve ay tatlı bir şekilde daha sonra buluşarak güven ve içsel istikrar sunar.


Oğlak Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

En yakın ilişkilerinizde şu anki hikaye nedir, Oğlak? Ay, besleyici Yengeç burcunda yüzerken Çarşamba günleri gökyüzü bu anlatıya geri dönmenize yardımcı olmak için çalışır. En iyi hissetmek için odağınızı bir aşk ilgisine veya partnere ayırın. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, iş cephesinde rahatsız edici konuşmaları harekete geçirebilir, ancak neyse ki, güneşle olan pürüzsüz bağlantısı, daha sonra tozun yatışmasına ve barışın yeniden sağlanmasına yardımcı olur.


Kova Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak, sıkıcı yükümlülüklere ve tekrar eden iş akışlarına kilitlendiğinizde boğulma eğilimindesiniz. Ay, Yengeç’i besleyerek dolaşırken, bugün iş-yaşam dengenize yeni bir yaklaşım geliştirmenize izin verin. Luna’nın Merkür ile sert karesi, zihinsel fırtına bulutlarını harekete geçirebilir veya seyahat planlarını bozabilir, ancak neyse ki, güneşle olan tatlı bağı, daha sonra duygusal dengeyi yeniden kazanmanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
1 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Zevk, bugün üretken çabalara üstün geliyor, Balık. Duygusal Yengeç ayı odağınızı yaratıcı etkinliklere, romantik aralara çevirirken ve eğlenceli bir ruh halini ateşlerken, kendinizi başka bir sıradan rutine kaptırmayın. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, ortaklık cephesinde yoğun duygusal konuşmalar yapabilir. Neyse ki, ayın güneşle olan tatlı bağı daha sonra biriken tozun yerleşmesine ve uzlaşmanın teşvik edilmesine yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.