Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Ağustos 2021

9 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 9 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

İşe başla ama ayrıntıları vurgulama, Koç. Bu, elbette, gerçekler, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinizin üzerinde uçan ay ile yapmaktan daha kolaydır. Bununla birlikte, gezegen yöneticiniz Mars, haritanızın bu alanında ayın yanında oturacak – ilişkinizde veya durumunuzda neyin işe yaraması gerektiğine bir büyüteç koyarak. Ve tüm bunların sıkıcı sürecine boyun eğmek kolay olsa da, bugün haritanızın bu bölgesindeki Venüs ile onikinci teslim eviniz aracılığıyla Neptün arasındaki karşıtlık, size fantezi yerine büyük resme bakmanızı hatırlatıyor.


Boğa Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Kalbin istediğini istiyor, ama bu arzuları yerine getirmek bugün kolay olmayacak, Boğa. Yeni başlayanlar için, hem ay hem de kızıl-sıcak Mars, romantik beşinci evinizin üzerinde dans ederken, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme, aşk hayatınızın pratik tarafına daha fazla vurgu yapılır. Aşk dilinizin temeli söz konusu olduğunda, özellikle sevgilinizle daha fazla uygulamalı olma fırsatı veriyorsa, kendinizi bir şeyleri değiştirirken bile yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte, kendine değer vermekten kendi imajına kadar her şey test edildiğinden, zorluk günümüzün Venüs-Neptün karşıtlığı ile gelebilir.


İkizler Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bir başkasına bağlanmadan önce kendinize bağlanmanız gerekir, İkizler. Bu, bugün hem ay hem de kırmızı-sıcak Mars ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve ruh temelleriniz üzerinde gezinirken dikkatinize getiriliyor. Bırakın duygularınızla çalışmayı, içe doğru gitmeye pek düşkün olmasanız da, işe koyulmanız için yönlendiriliyorsunuz. Neyse ki Luna, kelimelerin akmasına yardımcı olan konuşkan gezegen hükümdarınız Merkür’e yakın olacak. Venüs ayrıca Neptün ile doğrudan karşıtlık içinde olacak, bu nedenle yanılsamaları tetikleyen zor durumlardan uzak durun.


Yengeç Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Hikayenin senin versiyonun mutlaka durumun gerçekliği olmayabilir, Yengeç. Ve romantik bir fantezide yanlış bir şey olmamasına rağmen, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrelerden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla Venüs ile macera, felsefe ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Neptün arasındaki günümüzün zorlu karşıtlığı, her şeye meydan okuyacaktır. Romantik duygularınızın fantezisine, bağlantıya bakış açınız. Bu arada, ay ve Mars, meraklı üçüncü iletişim evinizi sallamaya devam edecek, bu yüzden ayrıntıları vurgulamamaya çalışın. Aynı anda size doğru çok şey geliyorsa, işlemek için bir dakikanızı ayırın.


Aslan Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kim olduğunu ve masaya ne getirebileceğini hatırla Leo. Luna, bugün istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla, sorumluluk sahibi Başak’ta hararetli Mars’a katılacak ve genel güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Haritanızın bu bölgesindeki uyum arayan Venüs ile seks, birleşmeler, ortak işbirlikleri ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün arasındaki günümüzün karşıtlığı, durumunuzda can attığınız fantezi ile hayal gücünüz arasında bir gerilim yaratır. durumun gerçekliği. Bağlantınızın değerini gereğinden fazla mı idealize ettiniz? Kendinizi fazla uzatmayın.


Başak Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Kendine bu kadar yüklenme, Başak. Ay, Mars ve Venüs aynı anda burcunuzdan geçerken bunu söylemek yapmaktan daha kolay, bu yüzden kusura bakma ve eleştiriden uzak durmaya çalışın. Luna aynı zamanda gezegen yöneticiniz Merkür’e de yakın olacak, bu yüzden sadece kelimelerinizin arkasında çok fazla etki olacağını bilin. Göğsünden atman gereken bir şey mi var? Burcunuzdaki uyum arayan Venüs ile taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla fantezi seven Neptün arasındaki zorlu bir karşıtlık, dumanı ve aynaları ortadan kaldırır. Her şey devam eden bir çalışmadır.


Terazi Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Enerjinizi yansıtmak, gözden geçirmek ve şarj etmek için içe doğru gidiyorsunuz, Terazi. Bu özellikle ay, Mars ve Venüs’ün kapalı onikinci evinizin, rüyaların, karmanın ve perde arkasında saklı olan her şeyin üzerinde gezindiği durumlarda geçerlidir. Bay ya da Bayan fikrine karşı isteksiz olduğunuzdan değil Doğru, sadece şu an için kendinize nasıl öncelik vereceğinizi öğreniyorsunuz. Yani size kim gelirse doğru gelsin. Meydan okuma? Gezegensel yöneticiniz Venüs, sorumluluk sahibi altıncı eviniz aracılığıyla, anlaşılması zor Neptün’e karşı çıkacak. Kendinizi aşırı zorlamanıza gerek yok – özellikle de hak ettiğinizi alamadıysanız.


Akrep Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

İnternette tanıştığın birine karşı hisler mi besledin, Akrep? Luna, platonik onbirinci dernekler, topluluk, toplum ve günümüz dünyasına ait olma duygunuz aracılığıyla geleneksel yöneticiniz Mars ile çarpışacak ve arkadaşlık çevrelerinizi, sosyal medya platformlarınızı ve genel olarak sosyal statünüzü çevreleyen temalara dikkat çekecek. Luna ayrıca, sekizinci yakınlık evinizin göksel yöneticisi, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarının göksel yöneticisi Merkür’e de yakın olacak. Bu, özel biriyle uzun süredir gecikmiş bir konuşma, bire bir konuşma şansını artırabilir. Anahtar, olaylara pratik bir bakış açısıyla yaklaşmak.


Yay Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Hem cinsellik, enerjik alışverişler ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizin göksel yöneticisi hem de aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin yöneticisi iddialı Mars ile kariyer, itibar, hırslı onuncu eviniz aracılığıyla birleşir. ve otorite duygusu, aşk hayatınızdaki bir durumun kontrolünü *sonunda* üstleniyor olma ihtimaliniz var. İster artık size hizmet etmeyen şeyden uzaklaşarak adaleti sağlama kararı olsun, ister diğer önemli arkadaşınızla birlikte onun üzerinde çalışma girişimi olsun, bugünün astrolojisinde, Yay burcunda uyumayın. İlk başta sert gibi görünse de, Venüs’ün Neptün’e karşı muhalefeti, illüzyonunuzun sisini ortadan kaldırır.


Oğlak Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Birlikte büyümek, uzun vadeli kararlı bir ilişkinin anahtarıdır, Oğlak. Ve bugünün uydusu macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla go-getter Mars’ın yanında otururken, size ufkunuzu keşfetme fırsatı sunuluyor. Daha da önemlisi, bununla birlikte, kendinizi rahat hissetseniz de hissetmeseniz de, süreçte önemli bir diğerinin bakış açısını dikkate almaya teşvik ediliyorsunuz. Başka bir notta, sizin ve bir sevgilinin inanç sistemleri kadar basit bir şey, bu süre zarfında gözden geçirilmek üzere ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, meydan okumanız, merak uyandıran üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Venüs ile sınırsız Neptün arasındaki günümüzün karşıtlığından kaynaklanabilir. Dikkat etmek.


Kova Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, bu süreçte aşırı eleştirel olmadığın sürece ayırt etme yeteneğini kullanmanda yanlış bir şey yok. Ve ay, Mars ve Venüs, seks, samimi birliktelikler, enerji alışverişleri ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla eş zamanlı olarak eşleşirken, bir durum gemisinin temeli üzerinde uçan bir büyüteç var. Bu, elbette, zaten kırılmış olandaki çatlakları görmeyi kolaylaştırır. Ama yine de tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok. Bir adım geri atın ve eldeki durumu düşünün. Ve daha da önemlisi, bu süre zarfında değerinizi göz ardı etmeyin.


Balık Burcu
9 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Tango için iki kişi gerekir ve bunu herkesten daha çok sen biliyorsun, Balık burcu. Ne de olsa, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, sözleşmeler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin üzerinde ay, Mars ve Venüs gezinirken, ortaklıklarınıza daha fazla vurgu yapılır. Üstelik, bu üç gezegenin de titiz Başak burcundan geçiş yapmasıyla, bu durumun düzeltilmesi gereken kısımlarını görmeye daha yatkınsınız. Sanki sevgilinizi bir büyüteç altında görmüş gibisiniz. Venüs, gezegen yöneticiniz Neptün’e doğrudan muhalefet yapacak. Değerlerinizi göz ardı etmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.