Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Ağustos 2021

5 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 5 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Dramaya hak ettiğiniz bir ara verin ve kendi başınıza veya belki de sevdikleriniz Koç ile biraz zaman geçirin. Örneğin, ay, sezgisel dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygunuzda gezinmeye devam ediyor. Luna, burcunuzdaki retrograd yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve bu da benlik duygunuzdan iddia seviyelerinize kadar her şeyi yansıtmanız için size meydan okuyacak. Bu arada, Luna’nın Venüs’e olan altmışlığı, kendin üzerinde çalışmaya ve belki de bir sevgilinle olan bir bağlantına teşvik ediyor. Önceliklerinizi sıralayın.


Boğa Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey var mı Boğa? Ay bugün iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen yerel topluluğunuzu ve iletişim tarzınızı çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapıyorsunuz. Bu, haritanızın bu bölgesindeki ay ile gizli onikinci eviniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün zorlu karesi ile özellikle önemlidir. Bastırılmış duygular sürünüyor ve direnmek giderek zorlaşıyor. Neyse ki, ay ve gezegen cetveliniz Venüs arasındaki büyüleyici bir altmışlık, size parlak tarafından bakmanızı hatırlatır.


İkizler Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Güveninizi koruyun, kendiniz için ayağa kalkın ve değerlerinizi onurlandırın İkizler. Örneğin, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinen ayın yanı sıra, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. . Kabul edelim, aşkta verdiğiniz kararlara herkes katılmayabilir ve bu sizin cesaretinizi kırmamalı. Elbette, her biri kendine ait… ama gerçekten düşünürseniz, söz hakkı olan tek kişi siz ve diğer önemli kişilersiniz. Peki ne olacak?


Yengeç Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendi elementindesin ve bunu gösteriyor, Yengeç. Sürekli değişen yollarınız ve gizemli özünüz, ay tarafından yönetilen zihninizle ilgili her şeye sahiptir ve bu, ay sizin burcunuzdayken doğal olarak yükselir. Bununla birlikte, güneşin istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinize enerji vermesine ve canlandırmasına ek olarak – ki bu büyük olasılıkla kendinizi hissettiğiniz ve benzersiz cazibelerinizi kutladığınız anlamına gelir – ay burcunuzda yüzmeye devam edecek. Ay enerjinizden kaynaklanan anlaşılmazlık, elbette, ilişkilerinize de yansır, böylece sevgiliniz/sevgilileriniz de bunu hissediyor olabilir. Luna ayrıca Venüs ile uyum içinde olacak, kelimelerinizi ve alışverişlerinizi büyüleyecek.


Aslan Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Mevcut koşulların seni kafana sokmasına izin verme, Leo. Enerji akışkandır, yani bu da geçecektir. Ayrıca, bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, ayın uykulu on ikinci kapanış evinizdeki yolculuğu, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey tipik olarak geri çekilme ve geri adım atma ihtiyacına ilham verir. Başka bir deyişle, bu süre zarfında yapabileceğiniz en iyi şey, biraz gözünüzü kapatıp biraz yük almaktır. Bu nedenle, birini seviyorsanız, bugün kendinize çok ihtiyaç duyduğunuz alanı ayırmaktan çekinmeyin. Luna’nın Venüs’e altmışlığı, duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi teşvik eder.


Başak Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Kesinlikle arkadaş mısınız yoksa faydaları olan arkadaş mısınız, Başak? Örneğin, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygunuzun üzerinde gezinen ay ile, sosyal yaşamınızı ve bireysel özgürlüğünüzü çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır. Bu özellikle, ister yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, ağınızdaki biri için duygu yakalayanlarınız için geçerlidir. Unutmayın, Luna, perili sekizinci yakınlık, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Zaten birleştiniz ve ezildiniz mi? Yoksa geçmişin mevcut enerjiye mi kanıyor?


Terazi Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, kişisel yaşamınızı ve aile dinamiğinizi çevreleyen duygusal temalar bugün gözden geçirilebilir. Bunun sizinle ve/veya önemli bir diğerinin ebeveyn figürleriyle bir ilgisi olabileceğini unutmayın – özellikle de benzer yetiştirilme tarzını paylaşmıyorsanız. Örneğin, ay, onuncu otorite evinizden geçecek ve kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Gelenekler, yapılar veya kariyer temaları olsun, kendinizi yönetme arzunuz ve sevgilinizin bakış açısı arasında parçalanmış hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Her zaman eğlenceli olan hayal kuruyorsun. Ama aynı zamanda erteliyorsun, Akrep. Arzu ettiğiniz aşka takıntılı olmasaydınız, sabit bir su burcu olmazdınız, ancak arka arkaya aşk kesintileriniz günlük rutininizin önüne geçmeye başlıyor. Başka bir notta, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, ortaklıklarınız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Luna’nın isyankar Uranüs’e eksantrik altmışlığı, duruma bir öngörülemezlik katmanı ekler – özellikle bu kişiyi hala tanıyorsanız. Ay, sosyal sektörünüzde de Venüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle destek için arkadaşlarınıza yaslanmaktan çekinmeyin.


Yay Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Sıcak ve buharlı bir tek gecelik ilişki ile uzun bir süre için tuttuğunuz aşk, Yay arasında büyük bir fark vardır. Bu, elbette, bir roket bilimcinin farkına varması gerekmez, ancak bugünün astrolojisi potansiyel olarak size benzer bir şekilde meydan okuyabilir. Örneğin, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde gezinen ayın yanı sıra, romantik beşinci ev tutkunuz, şehvetiniz ve tutkunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Anında memnuniyet, kalp alanınızı iyileştirmeyecek; En azından bir sonuca varmadan önce, düşünmek ve gözden geçirmek için bir saniye ayırın.


Oğlak Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, projeksiyonlarına dikkat et. Enerji bulaşıcıdır ve siz farkına varmasanız da bastırılmış duygularınızı sevgilinize yansıtmak kolaydır. Ay, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizi ateşlemeye devam edeceğinden, bu özellikle bugün dikkate alınması önemlidir. Luna, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Bu ilişkide duygusal ihtiyaçlarınız karşılanıyor mu? Belki de yetiştirilme tarzınız ve/veya sağlam bir temele ilişkin fikriniz, partnerinizinkinden farklıdır. İletişim anahtardır; devam eden bir çalışmadır.


Kova Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Kendini aşırı mı büyütüyorsun, Kova? Bekar veya zaten bağlı, başkaları uğruna kendinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı feda ediyor olabilirsiniz ve bugünün astrolojisi sizi enerjinizi geri almaya teşvik ediyor. Örneğin, ay, sorumluluk bilincine sahip altıncı evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi sarsmaya devam ederek, sıkıcı yapılacaklar listenizden günlük yaşam tarzınıza kadar her şeyi vurgular. Bununla birlikte, meydan okuma, Luna’nın meydanından yaralı şifacı Chiron’a, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla kaynaklanabilir. “Hayır” demekten ve gerekli sınırları koymaktan korkuyor musunuz?


Balık Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Kendinizi veya sevginizi fazla uzatmanıza gerek yok, Balık. Bir sevgilinin ihtiyaçlarına sizinkilerden daha fazla öncelik vermek, alışkın olduğunuz bir şey olabilir veya olmayabilir, ancak gücünüzü geri almanın zamanı geldi. Luna, daha şehvetli içgüdülerinizden sevgi arzularınıza kadar her şeyi vurgulayarak, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evinizde yüzmeye devam ediyor. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karesi – istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla – geçmişinizden temaları tekrar gözden geçirmenize meydan okuyor. Bu, özellikle öz değer duygunuzla ilgili olanlar için geçerlidir. Sen sevgiye layıksın ve çok daha fazlası. Bunu asla unutma.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.