Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Ağustos 2021

23 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 23 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyorsunuz – ama düşündüğünüz şekilde değil, Koç. Örneğin, güneş şimdi titiz Başak’ta cızırdayarak, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, durum tespiti ve hizmet eylemlerine enerji veriyor. Bu, gezegensel yöneticiniz Mars ile birlikte olur. Ve ilişki sektörünüzü büyüleyen Venüs ile uyum, uzlaşma ve birlik arzunuzu inkar edemezsiniz. Tatlınla yarı yolda tanışmak istemende yanlış bir şey yok. Aslında, bu sadece seviye atladığınız anlamına gelir, bu yüzden arkanıza yaslanın. Luna’nın Balık burcundaki Neptün’e yakınlığı empati ve şefkatinize katkıda bulunur.


Boğa Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

İyi şeyler bekleyenlere gelir ve bunu ilk elden biliyorsun, Boğa. Bu arada, gezegen yöneticiniz Venüs, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor ve romantik durumunuza pratik bir bakış açısıyla *sonunda* bakmaya başlıyorsunuz. sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen bütünleşin. Başka bir notta, güneş resmi olarak aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizden geçerken, kalbinizin arzuladığı şeyin peşinden gitme konusunda kendinize güven duyuyorsunuz. Luna, Neptün ile güçlerini birleştirecek, bu yüzden sınırlarınıza dikkat edin.


İkizler Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, olması gerektiği gibi kendine zaman ayırıyorsun. Bu, özellikle, ev, aile, en içteki duygular ve duygusal temeller ile ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla güneşin son zamanlarda itaatkâr Başak burcuna geçişi için geçerlidir. Bekar veya zaten bağlı olsanız da, bugünün Ay-Neptün kavuşumu, enerjinizi büyük olasılıkla kariyer konularına kaydıracaktır. Ancak aynı şekilde, gerekli sınırları belirlemeniz için de yönlendiriliyorsunuz. Bunun, durumun sorumluluğunu üstlenmek isteyip istemediğinizle bir ilgisi olabilir. Venüs ayrıca Satürn ile uyum içinde olacak, bu yüzden devam edin ve anlaşmayı imzalayın.


Yengeç Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Önemli biriyle sağlam bir temel oluşturmak, ikinizin de dürüstlüğünü gerektirecek, Yengeç. Ve bekar ya da bağlı olmanıza rağmen, duygusal temellerle ilgili dördüncü evinizdeki Venüs ile seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Satürn arasındaki bugünkü yapı arayan üçgen, önemli bir birliği sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkarıyor. Ay, egzotik dokuzuncu macera, fırsat ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile çarpışacak. Bu nedenle, gelecek puslu görünüyorsa cesaretiniz kırılmasın. Aslında bu, sürece güvenmeyi ve ilahi olana yaslanmayı hatırlatıyor.


Aslan Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Konuşmaya hazır mısın Leo? Söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak bugünün meraklı üçüncü iletişim evinizdeki Venüs ile taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki ayık üçgen, gerçeğinizi iletme ve sizinle olan şeyleri düzeltme fırsatını ortaya çıkarıyor. özel birisi. Ancak başka bir notta, bugünün enerjisi de önemli bir gerçeği ön plana çıkarabilir, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Ay ayrıca seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla rüya gibi Neptün ile güçlerini birleştirecek. Hedefinize bağlı kalmaya hazır olana kadar kalbinizi koruyun.


Başak Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Bu senin doğum günün ve ışıltın tam anlamıyla etkisini gösteriyor Başak. Her ne kadar hem güneş hem de Mars’ın burcunuza enerji vermesine ek olarak, bugünün ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Neptün ile güçlerini birleştirecek. Bekar? Aniden, cesaretinizi özel birine dökmeye karar verebilirsiniz. Aynı şekilde, süreçte bazı sınırlar koymak önemlidir. Aynı şey, kararlı bir ilişki içinde olanlarınız için de geçerli. Birine şefkat duymakla, duygusal ihtiyaçlarınızı tamamen gözden kaçırmak arasında fark vardır. Kendinize karşı dürüst olun ama topraklanmış kalın.


Terazi Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, burcunuzda en iyi hayatını yaşıyor ve diyelim ki, aşk hayatınız bu süre zarfında bir istisna olmayacak, Terazi. Bu arada, karşı konulmaz tanrıça hükümdarınız ve romantik beşinci zevk eviniz aracılığıyla pragmatik Satürn arasındaki bugünkü yapılanma üçgeni, aşk hayatınızda önemli bir şeyi sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkarıyor. Duygularını yakalamak? İster aşık olun ister barışmak istediğiniz biri olsun, arzu edilen ve geleneksel olan bir şey meyvesini veriyor. Bu arada, bugünün ayı Neptün’e katılacak ve bu da size kendini sevmeyi ve şefkat göstermeyi hatırlatacak.


Akrep Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Etrafta olan, etrafta dolanır, Akrep. Bekar veya bağlı, artık gerçekleri reddetmeye istekli değilsiniz – özellikle de başka biri tarafından ihmal edilmiş hissediyorsanız. Duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi ateşleyen günümüzün Venüs-Satürn üçgenine ve artık size hizmet etmeyen karmik bagajı serbest bırakmanıza yardımcı olan karmik onikinci kapanış evine ek olarak Luna, romantik beşinci aşk eviniz, tutkunuz aracılığıyla Neptün ile güçlerini birleştirecek. , ve zevk. Romantik bir ortaklık için kalbinizin arzularını feda ettiniz mi? Aklınızda bulundurun, bunun tersi de olabilir (nihayet arzuladığınız aşkı deneyimlemek için egonuzu bir kenara bırakıyorsunuz).


Yay Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Bir şeyler düşünmek için bir dakikanızı ayırın, Yay. Bekar veya zaten bağlı, muhtemelen en içteki duygularınızı kucaklama arzusu ile dünyaya tasvir ettiğiniz imaja göre yaşamaya devam etme arzusu arasında bölünmüş hissediyorsunuz. Kendine karşı dürüst müsün? Luna’nın en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla Neptün ile kavuşumu, sizinle ve duygusal dünyanız arasındaki tüm sınırları ortadan kaldırır. Bu, elbette, değişebilir bir ateş işareti olduğunuzda biraz ağır görünebilir, ancak bu sizin ilk rodeonuz değil. Ayrıca, Venüs ve Satürn arasındaki iyileştirici üçgen, ilişki yaklaşımınızda sağlam durmanızı ve gerekli sınırları belirlemenizi hatırlatır.


Oğlak Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, önceliklerini sırala. Bugünün otoriter onuncu evinizdeki güzel Venüs ile sahip olduğunuz istikrar arayan ikinci evinizdeki yapılandırılmış gezegensel yöneticiniz Satürn arasındaki iyileştirici üçgen, size doğru olanı savunmanızı ve bu süreçte değer sistemlerinizi savunmanızı hatırlatır. . Bununla birlikte, Luna aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreleriniz aracılığıyla Neptün ile güçlerini birleştirecek. Bu da, özellikle bire bir ilişkileriniz söz konusu olduğunda, daha fazla şefkate sahip olmanızı hatırlatır. Bu nedenle, bekar da olsanız da, bu süre zarfında açık fikirli olmanızın bir zararı olmaz.


Kova Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Enerji, niyetin gittiği yere akar ve aşk hayatınız da bir istisna değildir, Kova. Örneğin, bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki Venüs ile burcunuzdaki geri giden Satürn arasındaki bugünkü üçgen açı sizi ufkunuzu keşfetmeye ve konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik ediyor. Bazılarınız için bu, uzun süredir düşündüğünüz bir yolculuğun başlangıcı olabilir ama aşık olmak işinizi görecektir. Bu arada, ayın Neptün ile kavuşumu, karışıma bir umut, fantezi ve yanılsama katmanı ekler. Bu nedenle, topraklı kaldığınızdan emin olun.


Balık Burcu
23 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Aşk, tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Ay’ın yanı sıra, burcunuzda rüya gibi Neptün ile güçlerini birleştirmenin yanı sıra, Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız aracılığıyla Merkür ve Mars’a doğrudan bir muhalefet yapacak, uzlaşma ve önemli diğerleri. Dengeni korumaya mı çalışıyorsun, Balık? Mevcut ilişkinizde ver ve al temaları muhtemelen akılda kalanlardan daha fazladır. Venüs’ün Satürn’le olan üçgen açısı güne ayık bir enerji katıyor – özellikle sekizinci birleşme evinizi ve karmik onikinci teslim evinizi harekete geçirirken. Yeniden başlayabilmeniz için bir şeylerin serbest bırakılması gerekiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.