Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Ağustos 2021

22 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 22 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Gururunu bir kenara bırakıp kendini ortaya koymanın zamanı geldi, Koç. Ayrıca, en son ne zaman arkadaşlarınla vakit geçirip biraz kaynaştın? Neyse ki, yılın “en güneşli” mevsimini tamamlamadan önce, ay, arkadaşlık, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla ilgili onbirinci evinizdeki retro yolculuğunun ortasında şanslı Jüpiter’e katılacak. Bekar da olsanız da, bugünün Venüs ile Kuzey Düğümü arasındaki üçgen açı sayesinde, önemli biriyle temas kurmaya daha yatkınsınız. Her şeyi fazla düşünmeye de gerek yok, bu yüzden onunla devam et.


Boğa Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bu kişi senin zamanına ve enerjine layık mı, Boğa? Belki de sezginizi kullanmanın ve gecikmiş bir karar vermenin zamanı gelmiştir. Bu arada, tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, sağlıklı yaşam, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizde dolaşmaya devam edecek – egzersiz rutininizden her gün beslediğiniz bağlantılara kadar her şeyi karamelize edip uyumlu hale getirecek. gün bazında. Ancak daha da önemlisi, Venüs, Kuzey Düğümü ile istikrar arayan ikinci değerler evi aracılığıyla buluşacak ve bu da önemli bir karşılaşmaya yol açabilecek. Mars da burcunuzda Uranüs ile uyum içinde olacak, bu yüzden kalbinizi takip edin.


İkizler Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kova listenizde sırada ne var, İkizler? Sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor musunuz? Unutmayın, ay, genişleme, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan Jüpiter’in bugün geri hareketine katılacak ve bu alana beklenmedik bir duygu yağmuru getirecek. hayatının. Daha da önemlisi, Venüs’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki büyüleyici arayışının ortasında, aşk tanrıçası burcunuzdaki Kuzey Düğüm ile buluşacak ve önemli bir karşılaşma potansiyelini önerecek. Gözünü dört aç.


Yengeç Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında dikkatinize önemli bir şey getiriliyor, bu yüzden ipuçlarına ve işaretlere dikkat edin, Yengeç. Örneğin, ay, samimi birliktelikler, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizde dolaşmaya devam edecek, ancak bu süreçte geri giden Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Kendinizi gereğinden fazla mı paylaştınız veya gereğinden fazla mı genişlettiniz? Al ve ver temaları muhtemel olsa da, Venüs ve Kuzey Düğümü arasındaki tesadüfi bir üçgen sizi bir kader anına doğru iter. Unutmayın, Mars, onbirinci eviniz ve sosyal medya aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacak. O yüzden asla asla deme.


Aslan Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Güneş burcunda kapanmadan önce dikkatine sunulan birkaç şey var, Leo. Ve bekar veya alıngan olmanıza rağmen, bugünün ay-Jüpiter birleşimi ilham vermekten başka bir şey olmayacak – özellikle de önemli kişilerden ve bire bir ilişkilerden oluşan kararlı yedinci evinize dokunacağından. Jüpiter ayrıca aşkla ilgili romantik beşinci evinizi de yönetir, bu nedenle olasılıklar neredeyse sonsuzdur. Daha da önemlisi, iletişimle ilgili meraklı üçüncü evinizdeki Venüs ile sosyal sektörünüzdeki Kuzey Düğüm arasındaki gizemli üçgen açı, bir kader anını ortaya çıkarır. Sözlerini akıllıca kullan.


Başak Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Yapılacaklara odaklan ve önceliklerini sırala Başak. Genel refahınız söz konusu olduğunda, ilişkinize çok fazla çaba sarf ettiniz ve yeterli değil mi? Ay, iyilik dolu altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla geri giden Jüpiter’e katılarak beklenmedik bir duygu ve sezgisel netlik getirecek. Tek başına veya tek başına, eylemlerinizin uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu olup olmadığını düşünmek önemlidir. Unutmayın, Mars burcunuzdaki ısıyı yükseltmeye devam edecek ve dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile bağlantı kuracak. Adım atmanın zamanı geldi mi?


Terazi Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kişisel hayatında parlıyor ve çiçek açıyorsun, Terazi. Ve bekar ya da zaten alınmış olmanıza rağmen, bu zaman boyunca kozmosun size bahşettiği ışıltılı bolluğun tadını çıkarmak sizin ilahi görevinizdir. Bu, elbette, gezegen yöneticiniz Venüs ve burcunuzdaki yıllık başlangıcı ile ilgili her şeye sahiptir. Daha da önemlisi, bu çok özel duruma ek olarak, aşk gezegeni egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla bugün Kuzey Düğüm ile hizalanacak. Senden uzakta olan birine karşı hisler beslemek? Her iki durumda da, bu tesadüfi geçiş, her zaman mukadder olan bir şeyi getirecektir.


Akrep Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kolunu ne tutuyorsun, Akrep? Venüs, romantik fantezilerinizden gizli işlerinize kadar her şeyi karamelize ederek ve uyumlu hale getirerek, gizli on ikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplarınızda gezinmeye devam ediyor. Oh la la tanrıçası, erotik sekizinci yakınlık, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla İkizler’deki Kuzey Düğüm ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Kedi dilini mi kaptı? Bu süre zarfında bir kader anın gerçekleşmesi daha olasıdır ve bazılarınız için bu değiş tokuş *çok* uzun bir zamandır geliyor.


Yay Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Sevgi arzularını nasıl ifade ediyorsun, Yay? Tutkularınıza doğru güvenle ilerliyor musunuz? Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizin göksel yöneticisi Mars, detay odaklı altıncı günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olmaya devam edecek. Ve bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, ay ve gezegen yöneticiniz Jüpiter arasındaki bugünkü kavuşum, yalnızca duygularınızı büyütmekle kalmayacak, aynı zamanda olayları olduğundan çok daha büyük gösterecektir. kafana takma; doğru olanı yapmak için kendinize izin verin.


Oğlak Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bu ilişki sizi duygusal olarak tatmin ediyor mu, Oğlak? İkiniz de işe girmeye istekli misiniz? Ay, bugün istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla geri giden Jüpiter ile çarpışacak, romantik değerlerinizden aşırı güvenlik duygunuza kadar her şeyi büyütecek ve netleştirecek. Ayın, önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizi yönettiğini unutmayın, bu nedenle anahtar, siz ve sevgiliniz arasında sağlıklı bir denge bulmaktır. Bekar? Mars’ın egzotik dokuzuncu macera evinizdeki yolculuğunun ortasında, romantik beşinci tutku evinizden Uranüs’ü üçgen yapacak. Romantik yaklaşımınızda devrim yaratın ve iyi vakit geçirin.


Kova Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Bazı insanlar her şeyin bir nedeni olduğuna inanır ama eğer o insanlardan biri değilseniz, bugünün astrolojisi sizi pekâlâ bir inanan yapabilir, Kova. Ay’ın burcunuzda Jüpiter ile kavuşumuna ek olarak – duygularınızı büyüterek ve size ilham verici bir iyimserlik bahşeder – Venüs Kuzey Düğüm ile buluşacak. Bu tesadüfi olayın, bir tür kader olayı meydana getirme olasılığı daha yüksektir. Ama dikkat etmelisin. Venüs’ün macerayla ilgili egzotik dokuzuncu evinizde ve romantik beşinci aşk evinizden Kuzey Düğüm’de dolaştığını unutmayın. İster seyahat ederken, ister uzaktaki biriyle olsun, bu karşılaşma kaderdir.


Balık Burcu
22 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Kendini hissediyorsun ve aradığın şeyin peşinden gitmekten korkmuyorsun, Balık. Bu, elbette, bugünün astro havası sayesinde, ancak bu, bu bulaşıcı özgüveni kendinize ait bir alışkanlık haline getiremeyeceğiniz anlamına gelmez. Bakın, istikrar arayan ikinci eviniz öz saygı ve değer sistemleri aracılığıyla bugünün ay-Jüpiter kavuşumuna ek olarak, iddialı Mars, ilişki sektörünüzdeki tutkulu yolculuğunun ortasında, iletişim sektörünüzde asi Uranüs’e katılacak. Sevgiline söylemek istediğin bir şey var mı? İster tezahür eden günlüğünüz aracılığıyla, ister belki de İnternet üzerinden olsun, önemli bir alışverişin gerçekleşmesi zorunludur. Kalpten konuş.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.