Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

2 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 2 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Yüksek sesle ve gururla söyle, Koç. Tatlı arkadaşınıza *gerçekten* nasıl hissettiğinizi söyleyin. Ay, konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve genel alışverişleriniz aracılığıyla meraklı İkizler’e girdikten sonra, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile bağlantı kuracak. İddialı, cesur ve cesursun, ama dahası var. Venüs’ün sorumluluk sahibi altıncı evinizden geçişi sırasında, istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla isyankar Uranüs’ü üçgen yapacak. Hayatına biraz renk katmak mı? Ara sıra çalışma tarzınızda devrim yapmaktan zarar gelmez, bilirsiniz.


Boğa Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, sen bütün paketsin ama aynı zamanda nedense kafana da takılıyorsun. Örneğin, konfor arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinen Ay’a ek olarak, aynı anda büyüleyici gezegensel yöneticiniz Venüs ile romantik beşinci tutku ve zevk evinizden geçişinin ortasında çarpışacaktır. Neden kendini ikinci tahmin ediyorsun? Özellikle bugünün burcunuzdaki Venüs ile asi Uranüs arasındaki elektrik üçgeninde, durumu fazla düşünmeye gerek yok. Aslına bakarsanız, alışılmamış rotayı seçmenin zamanı geldi, bu yüzden vahşi tarafta yürüyüşe çıkmaktan korkmayın.


İkizler Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ne olduğu bu, İkizler. Doğru olduğunu zaten bildiğiniz şeylere karşı koymayın. Luna, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor, en içteki hislerinizden duygularınızı dile getirme arzusuna kadar her şeyi vurguluyor, ama dahası da var. Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve gerçeğinizi konuşmanın gerekliliğini vurgulayacaktır – bu yüzden geri adım atmayın. Bu sadece sizi özgürleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda aradığınız netliği de getirecektir. Başka bir notta, Venüs, gizli işlerle dolu onikinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, devrimci Uranüs ile uyum içinde olacak. Engelleme yok.


Yengeç Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, kapanışla, gizli gündemlerle, gizli ilişkilerle ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinize girerken, aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla cilveli Venüs ile karşı karşıya gelecek. Yengeç burcu, özellikle iletişim hatları söz konusu olduğunda, romantik bir bağlantının ilerleyişini düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Geri adım atmaya ve zamanınızı ve enerjinizi başka bir yere yatırmaya karar verebilirsiniz. Leydi Venüs ayrıca dostluk, topluluk ve sosyal medyadan oluşan platonik onbirinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bu nedenle, daha fazla “sanal” seçeneği keşfetmek için asla geç değildir.


Aslan Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sosyal hayatınızda gelişiyorsunuz, ancak muhtemelen önemli bir diğeriyle birkaç aksilikle karşılaşıyorsunuz. Katılmamayı kabul ediyor musun? Cesaretini kaybetme, Leo. İyi haber şu ki: Parlak gezegen hükümdarınız güneş, platonik on birinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla bugünün ayı ile uyum içinde olacak ve merkez olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. dikkat. Başka bir şekilde alır mıydın? Ay burcunuzda da Merkür ile uyum içinde olacak, bu nedenle doyumsuz dedikodu ihtiyacınıza karşı dikkatli olun. Sonuçta dünya küçük.


Başak Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Ne pahasına olursa olsun kazanmaya çalıştın mı? Kılıcını indir Başak. Ay bugün, burcunuzda uyum arayan Venüs ile yüzleşmeden önce, patron hareketleriyle ilgili prestijli onuncu evinize kayıyor. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, işlerin “plana göre” gitmesi için yoğun istek, siz ve balınız arasında gerginlik yaratabilir. Aynı şey, burcunuz aracılığıyla ateşli geçişinin ortasında, erotik yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizin hükümdarı olan Luna’nın Mars’a karşı zorlu meydanı için de geçerlidir. Başka bir notta, Venüs’ün asi Uranüs’le üçgen açısı işleri biraz renklendiriyor, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin.


Terazi Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Ayın maceralı dokuzuncu genişleme evinize kaymasına ek olarak, aynı anda cilveli gezegen hükümdarınız Venüs ile, gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla çatışacak. Aşkını planlamak perde arkasına mı geçiyor, Terazi? Bilinmeyene girme düşüncesini vurguluyor olabilirsiniz, ancak bunun tek nedeni bu süreçte bir şeylerin serbest bırakılması gerektiğidir. Unutmayın, Venüs aynı anda asi Uranüs’ü ateşli sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla üçgen yapacak. Bu da sizi zehirli karışıklıklardan ve ruhsal borçtan kurtarır. Hepsi sürecin bir parçası.


Akrep Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bekar ve seni başından savacak birini mi arıyorsun, Akrep? İster sosyal medyada ister geniş topluluğunuz aracılığıyla olsun, bugünün astro hava durumu size ufkunuzu keşfetme ve alışılmamış zevklerinizi şımartma fırsatı sunuyor. Örneğin, flörtöz Venüs’ün eksantrik onbirinci çağrışımlar, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçişinin ortasında, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs’e üçgen açı yapacaktır. Sadece deneme havasında değilsiniz, aynı zamanda heyecan da arıyorsunuz. Yakalayış? Kendinizi rahat hissettiğiniz bir şeye adadığınızdan emin olun—bağlı hiçbir şey olmasa bile.


Yay Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Seksle ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı Luna, bugün taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, taahhütler ve diğer önemli evlerinize giriyor. Venüs ve Mars’a giden zorlu bir meydanda otururken, bir sevgiliyle bir irade savaşına girebilirsiniz, bu yüzden küçük tartışmalardan uzaklaşmaya çalışın. İşler değişiyor, Yay ve bugünün tatlı Venüs ile elektrikli Uranüs arasındaki garip üçgen, bunu kanıtlamak için burada. Neyse ki, Merkür’ün yaralı şifacı Chiron’a olan uyumlu üçgeni, özellikle iletişim hatları söz konusu olduğunda, şifa getiriyor. Hemen sonuçlara varmadan önce onları dinleyin.


Oğlak Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

İşler kızışıyor, Oğlak. Örneğin, hem güneş hem de Merkür, seks, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarınız varsa, samimi sekizinci eviniz aracılığıyla birleşmeye devam eder, önemli bir ötekiyle sahip olduğunuz cinsel kimyadan, bire birinizden kaynaklanan dönüştürücü enerjiye kadar her şeyi vurgular. konuşmalar. Ve bu yetmezmiş gibi, çapkın Venüs de aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile uyum içinde olacak. Sokakta bir profesyonelsin, ama çarşaflar arasında çıldırmak gibi bir sorunun yok. İşleri bir sonraki seviyeye taşımaktan çekinmeyin.


Kova Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Onlara ne yapıyorsun, Kova? Dikkatiniz için çaresizler! Bu, hem güneş hem de meraklı Merkür’ün (aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin kozmik yöneticisi) önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla ses çıkarması ile özellikle önemlidir ve şey… sevgili. Bunun hakkında nasıl hissediyorsun? Luna ayrıca, sekizinci yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağları aracılığıyla Mars ve Venüs’le karşı karşıya gelirken, tutkuyla ilgili beşinci evinizin üzerinde süzülecek. İşleri geçici mi tutuyorsunuz yoksa anlaşmayı mı imzalıyorsunuz? Belki biriniz farklı bir şey arıyordur.


Balık Burcu
2 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Dışarı çıkma zamanı, Balık. Hem Mars hem de Venüs, bire bir bağlantılarınızdan genel “oyun alanınıza” kadar her şeyi enerjilendirerek ve karamelize ederek, yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla işe başlıyor. Potansiyel talipler çok mu? Kesinlikle. Özellikle aşk seçiminiz konusunda kendinizi parçalanmış hissediyorsanız, bazı ilişkilerde gerginlik bile olabilir. Bu arada, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Luna, yuva, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinecek. Bir karar vermek için içe dönme zamanı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.