Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Ağustos 2021

17 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 17 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Ne olacak, Koç? Aşkın, tutkunun ve zevkin romantik beşinci evindeki güneş ile macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki ay arasındaki bugünün uyumlu üçgeni, kalbinizin arzuları ve bir inanç sıçraması yapma kararı arasında tatlı bir sinerji yaratır. Unutmayın, Luna, vizyoner onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu da sizi süreçte ufkunuzu keşfetmeye teşvik edecek. Yakalayış? Ay, Neptün ile çarpışacak ve huzursuzluk duygularını tetikleyecek. Ama sağlam durmak sana kalmış.


Boğa Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bir süredir duygularınızla oturuyorsunuz, ama sonunda işler mantıklı gelmeye başladı, Boğa. Örneğin, en içteki duyguların sezgisel dördüncü evindeki güneş ile erotik sekizinci mahremiyet evinizdeki ay arasındaki bugünün üçgeni, istikrar duygunuz ile sevgilinizin zihni, bedeni ve zihniyle birleşme arzunuz arasında uyumlu bir sinerji yaratır. ruh. İşler doğru geliyor, ama bir yakalama var. Luna’dan huzursuz Neptün’e kare açısı, özellikle insanlar aşk hayatınızda yaptığınız seçimlerle aynı fikirde değilse, “sosyal statünüze” meydan okuyabilir. Anahtar kelime “sizin”dir.


İkizler Burcu
17 Ağustos 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kendinden emin, cesur ve harekete geçmek için ilham alıyorsun, İkizler. Bu özellikle, iletişimle ilgili meraklı üçüncü evinizdeki güneş ile ahenk arayan taahhütler, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki yedinci evdeki ay arasındaki günümüzün büyüleyici üçgeni için geçerlidir. Ayrıca, kimi kandırıyoruz? Cilveli Venüs, romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle göz kamaştırırken, bırakın flörtöz doğanızı bastırmak şöyle dursun, ezilmenizden bile çekinmeyeceksiniz. Luna’nın Neptün ile karşı karşıya kalacağını ve bunun da belirsizlik ve huzursuzluk duyguları yaratabileceğini unutmayın, ancak bunu yaratıcılığınıza ve sezginize kanalize etmezseniz.


Yengeç Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ördeklerini üst üste alıyorsun ve yoluna çıkmak yok, Yengeç. İster kişisel ister profesyonel olarak konuşursak, istikrar arayan ikinci evinizdeki güneş ile sorumlu altıncı ev titizliğiniz aracılığıyla ay arasındaki bugünün büyüleyici üçgen açısı hem güveninize hem de cesaretinize ilham verecek. Bekar? Çıkmak konusunda isteksiz değilsin, sadece kendine odaklanıyorsun ve kendini sevme yolculuğuna çıkıyorsun. Ayrıca Luna’nın Neptün’e kare açı yapması cesaretinizi kırmayın, çünkü bir sonraki hamleniz söz konusu olduğunda kafa karışıklığı yaratabilir. Sezginizi takip edin ve akışa devam edin.


Aslan Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Etkilemek için giyin ama denemene bile gerek yok, Leo. Bakın, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla göz kamaştıran büyüleyici Venüs’ün ortasında, baştan çıkarıcı güçlere kapılıyorsunuz ve yeni bağlantılar kuruyorsunuz. Bekar ya da zaten bağlı, spot ışığı sizin üzerinizde ve hepsi, burcunuzdaki güneş ile beşinci aşk evinizdeki ay arasındaki bugünkü üçgen sayesinde. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve Mars’ın istikrar arayan ikinci evinizden geçişi size değerinizi hatırlatıyor. Luna, Neptün’ü kare yapacak, bu yüzden kimseyi yönlendirmemeye çalışın.


Başak Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

İçgüdülerine dikkat et ve kendine öncelik vermeyi unutma Başak. Karma ile ilgili on ikinci evinizdeki güneş ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla ay arasındaki tek veya zaten bağlı, bugünün uyumlu üçgeni, yüksek benliğiniz ve mevcut realiteniz arasında tatlı bir sinerji yaratır. Soru şu: Kalbinizin arzuları doğrultusunda harekete geçiyor musunuz? Anlaşmalardan, sözleşmelerden ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Ay’ın Neptün’e kare açısı, aşk hayatınız söz konusu olduğunda yanılsamalar veya kafa karışıklığı duyguları yaratabilir. Cesaretiniz kırılmasın.


Terazi Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Venüs cazibenizi geliştirin, Terazi. Venüs’ün burcunuzdan geçen büyüleyici geçişinin ortasında, yalnızca daha romantik talipleri cezbetmekle kalmaz, aynı zamanda yaklaşımınızla inanılmaz derecede baştan çıkarıcı olursunuz. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu süre zarfında seçeneklerinizi açık tutma ihtimaliniz var. Bu özellikle, özgürlüğü seven onbirinci topluluk evinizin üzerinde gezinen güneş ve bu sırada meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla aya üçgen açı yaptığı zaman geçerlidir. Ufkunuzu keşfediyorsunuz ve günden güne ilerliyorsunuz. Niyetlerinizi açıkça ilettiğiniz sürece akışa devam etmekte yanlış bir şey yok.


Akrep Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Aklınız paranızda ve arzu ettiğiniz istikrardan daha azına razı olmak üzere değilsiniz, Akrep. Tek veya zaten bağlı, bu özellikle günümüzün astro havası için önemlidir, çünkü iddialı onuncu evinizdeki güneş, güvenlik arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla ay ile uyum içinde olacaktır. Yine, oyun oynama havasında değilsiniz. Ama yine de, tutkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermemek, söylemek yapmaktan daha kolay. Ay, aşkla ilgili beşinci evinizden geçen Neptün ile çarpışacak, bu yüzden gözlerinizi ödülden ayırmadığınızdan emin olun.


Yay Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Kendinden eminsin ve keşfetme havasındasın, Yay. Aklınızda bulundurun, Venüs şu anda sosyal açıdan bilinçli onbirinci evinizi, dernekler, topluluk, toplum ve dünyadaki aidiyet duygusuyla göz kamaştırıyor. Bu, sosyal ağlarınızdan DM’lerinize kadar her şeyi uyumlu hale getiriyor ve karamelize ediyor. Ay burcunuzun üzerinde gezinirken, her zamanki gibi tutkulu ve heveslisiniz. Bununla birlikte, zorluk, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Luna’nın puslu karesinden Neptün’e potansiyel olarak kaynaklanabilir. Başka bir deyişle, bu süre zarfında her şeyi çok net göremeyebilirsiniz. Daha büyük resme odaklanın.


Oğlak Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Tüm romantik ilişkiler, belirli bir miktarda kırılganlık gerektirir, Oğlak. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, teslimiyetle ilgili on ikinci evinizdeki ay ile erotik sekizinci samimi birliktelik evinizden gelen güneş arasındaki bugünkü büyüleyici üçgen, muhtemelen direndiğiniz şeyi vurgulayacaktır. Bu da sizi sevgilinize ve/veya hoşlandığınız kişiye daha da yaklaştırabilir, ancak yalnızca kendinize karşı özgünseniz. İyi haber şu ki, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi Luna, Jüpiter ile uyum içinde olacak ve güven seviyenize ve güvenlik duygunuza ilham verecek. Şansını denemek.


Kova Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Venüs’ün egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizden geçişinin ortasında, özel birini, Kova’yı her yerde aramakta sorun yaşamazsınız. Öyle ki, bu süre zarfında seçeneklerinizi açık tutmaya daha yatkınsınız ve özgürlüğünüzün tadını çıkarmanızda yanlış bir şey yok. Macera sizi çağırıyor ve bugünün astro hava durumu bir istisna değil. Örneğin, ilişki sektörünüzdeki güneş ile toplulukla ilgili on birinci evinizdeki ay arasındaki üçgen, sizi oraya çıkıp karışmaya teşvik eder. Arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve ortak tanıdıklarınızla vakit geçirmek size birden fazla yönden fayda sağlayabilir.


Balık Burcu
17 Ağustos 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Bir rüyada onlarla birlikte yürüdün, Balık. Cilveli Venüs yakınlık, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinizde dolaşırken, romantik bağlantılarınız sadece yoğunlaşmakla kalmıyor, aynı zamanda normalden daha çekici. İster karmik bir bağlantı, isterse için için yanan bir cinsel çekim olsun, bu Venüs geçişi her şeyi tabu olarak kutlar. Bu arada, ay, otoriter onuncu otorite evinizde dolaşmaya devam edecek, ama aynı zamanda bu süreçte burcunuzda Neptün ile kare açı yapacak. Bu nedenle, kendinizi aniden durumunuzu ikinci kez tahmin ederken bulursanız veya belki de huzursuz hissederseniz, cesaretinizi kırmamaya çalışın. Bunun yerine sezginize dokunun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.