Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Ağustos 2021

16 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 16 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Bir şans ver, Koç. Ay, maceracı Jüpiter’e kayar ve egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölge evinizi harekete geçirir – ancak kendinizi fazla kaptırmadan ayrıntılara daha yakından bakmak önemlidir. Örneğin, Luna, ayrıntı odaklı altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla, harekete geçiren gezegen hükümdarınız Mars ile yüzleşecek. Bu da mevcut stratejinizden algınıza kadar her şeye meydan okuyor. İyi haber şu ki, Venüs’ün önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla büyüleyici Terazi’ye geçişi, özellikle siz veya tatlı arkadaşınız uzlaşma konusunda isteksizseniz, bire bir ilişkilerinize uyum getiriyor.


Boğa Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Fantezi ve bağlılık arasında sıkışıp kaldınız – ama aynı zamanda süreçte bir özgürlük eksikliği de hissediyorsunuz, Boğa. Bu, elbette, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ortak işbirlikleri aracılığıyla Ay’ın Yay’a geçişi üzerine bugün dikkatinize getiriliyor. Bununla birlikte, yakalama, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Luna’nın meydanından Mars’a kadar uzanıyor. Yine, inanç sistemleriniz ile cinsel içgüdüleriniz veya sevgi arzularınız arasında sürtüşme vardır. İyi haber şu ki, gezegen yöneticiniz Venüs, uyum arayan Terazi’ye geçerken, muhtemelen duruma daha fazla netlik kazanacaksınız.


İkizler Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Duygusal gerçeğini bastırıyor musun, İkizler? Bir şey sizi tetikliyorsa, sevgilinize ve/veya potansiyel bir olasılığa yanlış enerjiyi yansıtmadan önce bir çıkış yolu bulduğunuzdan emin olun. Bu arada, bugünün ayı, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma, önemli diğerleri ve bugün bire bir ilişkiler evinize dokunacak ve taahhütlü ortaklıklarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Kişinizin bir şeye özlem duyduğunu hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda yerinizi koruyorsunuz. Neyse ki, Venüs’ün Terazi’ye geçişi ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz, özel biriyle yarı yolda tanışmanın değerine ışık tutuyor.


Yengeç Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yapmanız gerekenlere ve günlük ritüellerinize odaklanıyorsunuz, ancak aynı zamanda ilişkiniz için çalışmaya çok isteklisiniz, Yengeç. Venüs’ün Terazi’ye geçişine ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize ek olarak – size bir dinginlik ve ruhsal denge duygusu getirir – bugünün ayı düzenli altıncı durum tespiti evinizi ateşleyecek. Bu nedenle, muhtemelen bir şeyler üzerinde çalışma arzusundan ilham alıyorsunuz – özellikle de siz ve tatlınız göz göze gelmiyorsanız. Başka bir notta, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a yaptığı üçlü, sizi durumun sorumluluğunu üstlenmeye teşvik ediyor.


Aslan Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bugün işler kızışıyor Leo. Örneğin, Venüs’ün meraklı üçüncü iletişim eviniz ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla Terazi’deki göz kamaştırıcı başlangıcına ek olarak, ay Yay’a ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinize girecek. Kesinlikle kendini hissediyorsun, küçük kalbini dışarı atmaktan bahsetmiyorum bile, ama bir yakalama var. Seks, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizin yöneticisi olan Luna, hem Merkür hem de Mars ile karşı karşıya gelecek ve uzun vadeli hedefleriniz ile sevgi arzunuz arasında sürtüşme yaratacaktır. Başka bir deyişle, eylemleriniz oyun sonunuzla gerçekten uyumlu mu?


Başak Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, hak ettiğin huzura kavuş. Ay bugün Yay burcuna geçiyor, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi harekete geçiriyor ve siz uzun zamandır gecikmiş olan ilişkinizde bir duruş sergiliyorsunuz. Ay, burcunuzda aynı anda Merkür ve Mars ile kare açı yapacağından, bu süre boyunca bunu dikkate almak özellikle önemlidir. Duruma farklı açılardan bakıyor olabilirsiniz. Ama aynı şekilde, bir şeylerin değişmesi gerektiğini de biliyorsun. Kendinize karşı dürüst olun ve her şeyi kesin olarak halledin. Venüs’ün Terazi’ye geçişi, öz-değer ve değer sistemlerinize öncelik vermenizi hatırlatır.


Terazi Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Yakın çekime hazır mısın, Terazi? Tanrıça yöneticiniz Venüs, bugün burcunuzda ışıltılı ilk çıkışını yapıyor, auranızdan bire bir bağlantılarınıza kadar her şeyi uyumlu ve karamelize ediyor. Başka bir deyişle, sadece kendinizi hissetmiyorsunuz, aynı zamanda çevrenizdeki insanlar üzerinde de bir izlenim bırakıyorsunuz. Bekar? Ay, bugün iletişimle ilgili meraklı üçüncü evinize kayacak ve yakın çevrelerinizi ve genel alışverişlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Bu, muhtemelen flört etmeye başladığınız anlamına gelir. Bununla birlikte, yakalama, on ikinci sırlar eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Merkür ve Mars’a kadar uzanıyor. Fasulyeleri henüz dökmeyin; cebinizde bir kart tutun.


Akrep Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sulu bir sırdan daha çok sevdiğin hiçbir şey yok – özellikle aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, Akrep. Ve cilveli Venüs, rüya gibi onikinci kapanış, karma ve perde arkasındaki her şey evinize kayarken, aşk hayatınızdaki şeyler değişmek üzere… ama düşündüğünüz gibi değil. Örneğin, geçmiş bir yaşamda aşık olduğunuz biriyle karşılaşabilir veya belki de bir tür gizli ilişkiye girebilirsiniz. Sonunda, özellikle de aşkınız karşılıksız hissettiyse, aradığınız sonuca kavuşabilirsiniz. Luna’nın istikrar arayan ikinci evinize geçişi, değerinize öncelik vermenizi hatırlatır.


Yay Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün burcunuza kayıyor ve cesurca “hislerinizi” kolunuza takıyorsunuz, Yay. Ve kendinizi ifade etmekte yanlış bir şey olmasa da, Luna’nın Merkür’le karesi – kararlı yedinci uzlaşma evinizin hükümdarı, önemli diğer kişiler ve bire bir bağlantıların – iddialı Mars’tan bahsetmiyorum bile – romantik aşk evinizin hükümdarı, tutku ve zevk—sorumluluğu alma arzunuz ile taviz verme yeteneğiniz arasında sürtüşme yaratır. Her şeye sahip olamayacağın için değil, sadece normalde olduğundan biraz daha güçlü çıkıyorsun. Neyse ki Venüs’ün Terazi’ye geçişi her türlü gereksiz gerilimi yatıştırır ama bu da size kalmış.


Oğlak Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma zamanı, Oğlak. İyi haber şu ki, ister bekar olun, ister zaten bağlı olun, Venüs’ün onuncu kariyer, itibar ve kamusal kişiliğiniz aracılığıyla Terazi’deki göz kamaştırıcı başlangıcı, titreşiminize biraz daha ışıltı katıyor. Ancak bugünkü meydan okumanız, macera, inanç ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden hem Merkür’e hem de Mars’a gidebilir, çünkü mütevazı kalma arzunuz ile önünüzdeki fırsatlar arasında sürtüşme yaratır. Sıçrama yapmalı mı, yapmamalı mı? Sezginizi takip edin ve yanlış bir şey yapamazsınız.


Kova Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Farklı kültürel geçmişlere sahip yabancılar ve/veya potansiyel talipler ilginizi çekiyor mu Kova? Cevabınız “evet” olsa da olmasa da, Venüs’ün egzotik dokuzuncu macera, inanç, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Terazi’deki ışıltılı başlangıcı her zaman bir artıdır. İster sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olun, ister tatildeyken bir kaçamak yapıyor olun, bir tedavi içindesiniz. Başka bir notta, Luna’nın topluluk, bireysel özgürlük ve dünyaya ait olma duygusuyla ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla Yay burcuna geçişi, özellikle bilinçsizce göz ardı ettiyseniz, etrafınızdaki fırsatları vurgular. Gözünü aç.


Balık Burcu
16 Ağustos 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Romantik duygular yoğunlaşmak üzere. Uyum arayan Venüs, erotik sekizinci samimiyet evinizi, paylaşılan kaynakları, ortak işbirliklerini ve ruh eşi bağlantılarını ateşleyerek, hükümdarlık burcu Terazi’de ışıltılı ilk çıkışını yapıyor. Anlaşmayı imzalamaya ve işleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Ayın, otoriter onuncu evinizden geçişinin ortasında, Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla hem Merkür hem de Mars ile yüzleşecek. Bu senin meydan okuman, Balık: Bu işi yapmak için ne gerektiğini biliyorsun, ama aynı zamanda süreçte belirli bir miktarda kontrol arıyorsun. Daha büyük resme odaklanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.