Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Ağustos 2021

13 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 13 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bir arkadaşınızın, Koç’un desteğine yaslanarak ne kadar netlik elde edebileceğinize şaşıracaksınız. Elbette, rekabetçi bir kardinal ateş işaretisin. Ancak herkes sevdiklerinden biraz yardım alabilir. Ve ay hala önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde oyalanırken, bir durumda kontrol eksikliğinizle meşgul hissederek, önemli diğer kişilerin ihtiyaçlarına ve/veya karanlık tarafa öncelik vermeyi bir noktaya getiriyorsunuzdur. Neyse ki, Luna’nın arkadaş canlısı on birinci evinizden Jüpiter ile üçgen açı yapması, seçeneklerinizi keşfetmenizi ve güvendiğiniz birinden tavsiye istemenizi teşvik ediyor. Kontrol ihtiyacından vazgeçmek bir başlangıçtır.


Boğa Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Tüm bunların lojistiği tarafından tüketilmene izin verme, Boğa. Bekar veya birlikte olun, özellikle arzu ettiğiniz romantik partner sizden istediğinizden daha uzakta görünüyorsa, bu süre zarfında büyük resmi gözden kaçırmamak önemlidir. Örneğin, ay, iyilik dolu altıncı evinizde, günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizde gezinmeye devam ederek, gerçekleri, ayrıntıları ve sonraki adımlar açısından pratik olanı çevreleyen her şeye duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. . Ancak Luna, geniş inançlı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Pluto ile çatışacak – ama şimdi bırakamazsınız.


İkizler Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

İçgüdünüz size ne söylüyor, İkizler? Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, şimdi duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve duygusal temellerinizden geçiyor – bu, bu süre zarfında çevrenizin daha sezgisel olarak farkında olmanız olasılığını gösteriyor. Ayın, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizde gezinmeye devam edeceğini aklınızda bulundurun, ancak aynı anda, ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden güç merkezi Plüton ile kesişecek. Özel birine bağlanmaktan korkuyor musun? Yoksa bir şeyler doğru gelmiyor mu? Bu süre zarfında sezginizi kullanmak önemlidir.


Yengeç Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Mars ve Venüs, üçüncü iletişim evinizde, düşünce sürecinizde ve yakın çevrenizde cızırdamaya devam ediyor, değiş tokuşlarınızdan iç çevrelerinize kadar her şeye enerji veriyor ve karamelize ediyor. Bildiğiniz gibi, grafiğinizin bu alanı sosyal medyadaki konuşmalarınızla da ilgili olabilir, özellikle de geç saatlerde birinin DM’lerine girdiyseniz, Yengeç. Başka bir notta, Luna, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında, sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla Jüpiter’i üçgen yapacak. Oyun oynamıyorsun ve sevgilinden de aynısını bekliyorsun. Ya sizinle aynı sayfadadırlar ya da değildirler.


Aslan Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Söyleyecek bir şeyin mi var, Leo? Dürüstlük en iyi politikadır ve iyi bir ruh halindeyken her şey kulağa daha iyi gelir. Örneğin, bu ayın meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden geçişinin ortasında, uyumunuz aracılığıyla aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizin yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacaktır. -Bugünün yedinci evi, sözleşmeler, anlaşmalar, taahhütler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantı arayışı. Aklınızda bulundurun, bunun bir flört alışverişi veya sosyal medya aracılığıyla aşık olduğunuz biriyle ilgisi olabilir. Bu nereye gidecek?


Başak Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Kendini hissediyorsun ve bunu gösteriyor Başak. Ve Mars ve Venüs burcunuzda cızırdayarak, bugünlerde varlığınızı inkar etmek mümkün değil. Başka bir notta, Luna ikinci konfor, finans, istikrar ve güvenlik duygusu evinizi ateşlemeye devam edecek, ancak aynı zamanda romantik beşinci eviniz olan aşk, tutku ve zevk yoluyla için için yanan Pluto ile yüzleşecek. İlgilendiğiniz bir şeye ve/veya birine yaklaşma arzusu hissedebilirsiniz, ancak derinlerde bir yerde onların zaman ayırmaya değmediğini bilirsiniz. Şimdi, kendinizi ele vermeden, en azından bazı cevaplar alabilmeniz için bu kişiye bir şans daha verebilirsiniz.


Terazi Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kalbini koluna takmak seni başkalarına karşı savunmasız göstermez, Terazi. Tam tersine, kendi gerçeğinizde ve kalbinizin arzularında dimdik durabilmeniz, sevgiliniz ve yaşıtlarınız için bir güç göstergesidir. Ay burcunuzdan geçmeye devam edecek ve aynı zamanda eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile karşı karşıya geleceği için bu süre boyunca bunu dikkate almak özellikle önemlidir. Başka bir deyişle, duygular yeniden ortaya çıkabilir. Yine de, onları süreçte gizli tutmak için mücadele ediyor olabilirsiniz. Kendini zahmetten kurtar.


Akrep Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kendini içe dönük hissediyorsan, duruma daha fazla baskı yapma, Akrep. Bekar, ezici ya da zaten bağlı bir ilişki içinde olan Luna’nın gizli on ikinci kapalı evinizden geçişi, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar, geri çekilme ihtiyacına ilham vermeye ve enerjinizi yeniden doldurmaya devam ediyor. Üstelik Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temeliniz aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu da süreçte sezgisel içgüdülerinizi artırabilecek. Luna’nın için için yanan cetveliniz Pluto’yu iletişim sektörünüz aracılığıyla düzleştireceğini unutmayın, bu nedenle geri çekilme arzunuz tatlınızı yanlış şekilde ovabilir. Kibar ol.


Yay Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Özel birine aşık olduğunuzda konsantre olmak zordur, Yay. Ve Mars ve Venüs’ün dünyadaki kariyer, prestij ve mirasla ilgili hırslı onuncu evinizden geçişinin genel etkisine rağmen, bununla birlikte gelen profesyonel meseleler, sizi romantik bir duruma yaklaşmaktan alıkoymadı. kaçınmaya çalışmışlardır. Bu arada, Luna’nın sosyal odaklı onbirinci topluluk evinizden geçişinin ortasında, istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto ile çatışacak. Zamanınıza layık olup olmadıklarını mı sorguluyorsunuz? Kendinizin yaşıtlarınızın etkisinde kalmasına izin vermeyin.


Oğlak Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Mars ve Venüs, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinize enerji vermeye ve karamelize etmeye devam ediyor – sizi önceliklerinizi belirlemeye ve bir sonraki hareketinizi planlamaya teşvik ediyor. Oğlak, senden uzakta olan birine karşı hisler mi besliyor? Hatta bir iş girişimi veya belki de internet üzerinden biriyle tanışıyor olabilirsiniz – bu yüzden gözlerinizi dört açın. Ancak zorluk, Luna’nın karesinden burcunuzdaki takıntılı Plüton’a kadar gelebilir – özellikle de ihtiyaçlarınızla yüzleşmek konusunda mücadele ediyorsanız. Ne istediğinizi bilmiyorsanız, bir inanç sıçraması yapabilirsiniz.


Kova Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Hem Mars hem de Venüs, yakınlık, enerjik değiş tokuşlar, ruh bağları ve cinsel kimyayla ilgili boğucu sekizinci evinizde cızırdayarak yanarken, tutku ve erotizmle oldukça yüklüsünüz. Tüm bu seksi pizzalarla ne yapacaksın, Kova? Dahası, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizde gezinmeye devam edecek ve eş zamanlı olarak burcunuzda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Paketin tamamı olduğunuzu şimdi mi fark ediyorsunuz? Geçmişe takılıp kalmaya gerek yok, ancak Luna’nın Plüton’la karesi, aniden bir şeyleri ikinci kez tahmin etmenizin nedeni olabilir. Yılan derinizi atın ve hareket etmeye devam edin.


Balık Burcu
13 Ağustos 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Gözlerini ödülden ayırma, Balık. Mars ve Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, sözleşmeler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılarınıza enerji verip karamelize ederken, soldan ve sağdan talipleri cezbediyorsunuz ve onların da dikkatini çekiyorsunuz. Bu arada, ayın boğucu sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız üzerinden geçişinin ortasında, onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu yoluyla için için yanan Plüton ile karşı karşıya gelecek. Bağlı olmayan bir şey mi arıyorsunuz? Yoksa pastanızı yiyip siz de mi yiyorsunuz? Bir konuşma ile başlar ve biter.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.