Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Ağustos 2021

12 Ağustos Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 12 Ağustos Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin ihtiyaçlarının gayet iyi farkındasınız, Koç. Aslında, genel olarak arzuları ve duyguları, bugün tam olarak güvensizliklerinizi tetikleyen şey olabilir. Bugünün Terazi ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinize dokunacak, ancak aynı anda burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Durumu yansıtmak için bir dakikanızı ayırın ve havayı temizleyebilmeniz için parçanızı söyleyin. Luna’nın yapılandırılmış Satürn’e olan üçgeni, kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratabilir. Ama yine de, bir şeyler üzerinde çalışmak için ne gerekiyorsa isteyerek yaparsanız, bu doğru olmayacaktır.


Boğa Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken kendinizi yoruyorsanız, bir dakikanızı ayırın, düşüncelerinizi toplayın, Boğa. Ne de olsa, tango için iki kişi gerekiyor – bu yüzden fazladan drama yüklemeye gerek yok. Tek ya da alın, bugünün Terazi ayı sadece sorumluluk sahibi altıncı durum tespiti evinizi ateşlemekle kalmayacak, aynı zamanda bilinçsiz onikinci eviniz, karma ve teslimiyet yoluyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Mevcut durumunuzda hiçbir şeyin yeterli olmadığını hissediyor olabilirsiniz – ya da belki de önemli bir kişinin eylemleri söz konusu olduğunda kelimeleri kaybediyorsunuz. Bunun sizi ilerlemekten alıkoymasına izin vermeyin.


İkizler Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kozmosun (Mars ve Venüs) ilahi karşılıkları ve sevgilileri, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi ateşliyor. Bu, dikkatinizi kişisel meselelerinizi ve genel olarak istikrar duygunuzu çevreleyen temalara getiriyor. Uzun süre içinde değillerse, zamanınızı boşa harcamak üzere değilsiniz, İkizler. Ayaklarınız yerde ve sağlam bir temel için can atıyorsunuz. Başka bir notta, bugünün ayı, yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkarken, romantik beşinci aşk evinize dokunacak. Kontrol edemediğiniz şeyler üzerinde durmayın – özellikle de her şeyinizi verdiğinizi bildiğiniz zaman.


Yengeç Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Sen geçmişin değilsin, Yengeç. Aklınızda hiç şüphe olmadan her zaman istediğiniz ortaklık üzerinde çalışın. Ay, kökler, aile, en içteki duygular ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizde gezinmeye devam ederek dikkatinizi ev ve ocak meselelerine yöneltiyor. Bekar veya zaten alınmış, Luna’nın dünyadaki onuncu otorite, kariyer ve itibar eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan muhalefeti, küskünlük duygularını tetikleyebilir veya geçmişinizden bazı yaraları yeniden ortaya çıkarabilir. Luna ayrıca Satürn’ü sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla üçgen yapacak, bu da işleri olduğundan daha zor gösteriyor.


Aslan Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Adil olan adildir, Leo. Bae ile inatçı inanç sistemlerinizin ateşkesinizin önüne geçmesine izin vermeyin. Örneğin, ay, konuşkan üçüncü evinizi, düşünce sürecinizi ve yerel topluluğunuzu sarsmaya devam ediyor – yakın çevrenizi ve genel alışverişlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Ancak zorluk, macera dolu dokuzuncu eviniz, kişisel felsefeniz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a doğrudan muhalefetinden kaynaklanıyor. Kendinle ilgili itiraf etmekten çekindiğin ne var? Durumun farklı bir yanını görmemeyi mi seçtiniz?


Başak Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Ateşli Mars – erotik sekizinci yakınlık, enerji alışverişi ve ruh bağlarının yöneticisi – burcunuzda cilveli Venüs’ün yanında oturuyor ve mojo’nuz başka bir seviyede, Başak. Bununla birlikte, bugünün Terazi ayının istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçişinin ortasında, Luna, perili sekizinci seks eviniz, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Değerini mi sorguluyorsun? Önemli bir ortaklığın değerini düşündünüz mü? Tutkulu, kendinden emin ve iddialısınız. Ve yine de, uzun vadeli düşünceyi taahhüt etmeye gelince mücadele ediyorsunuz.


Terazi Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, bugün duygularını koluna takıyorsun ve ister inanın ister inanmayın, sizi sevgilinize yaklaştırıyor. Bununla birlikte, Ay’ın burcunuz aracılığıyla geçişinin ortasında, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz, önemli diğer kişiler ve bire bir bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Duygusal olarak şeffaf olma fikrine karşı isteksiz misiniz? Belki de savunmasız olmaktan korkuyorsun. Her iki durumda da, Luna’nın tutkulu aşk, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla Satürn’le üçgen açı yapması sizi yürekten konuşmaya teşvik ediyor – bunu yaparken kendinizi rahat hissetseniz de hissetmeseniz de.


Akrep Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, bunu tek başınıza üstlenmeyin. Bu, destek için arkadaşlarınıza güvenmeniz için bir işarettir – özellikle hem geleneksel yöneticiniz Mars, hem de uyum arayan Venüs, dost canlısı onbirinci eviniz ve geniş ağınız aracılığıyla birleşirken. Hala eski sevgilini unutmaya mı çalışıyorsun? Belki de kollarına geri dönüş yolunu bulmuşlardır? Durum ne olursa olsun, bugünün adalet arayan Terazi ayı, gizli on ikinci kapanış evinize, karmaya ve perde arkasındaki her şeye dokunacak. Aynı zamanda, sorumlu altıncı sorumluluk eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a aynı anda karşı çıkacaktır. Huzurunuzu bir öncelik haline getirin.


Yay Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizin arzuları, genel kişiliğiniz Yay’dan daha önemli olmasa da eşit derecede önemlidir. Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzda gezinmeye devam ederek, dikkatinizi sosyal statünüzü çevreleyen temalara getiriyor. Luna ayrıca şehvetli sekizinci yakınlık evinizi yönetir ve romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkar. Korkudan bir aşk bağlantısını kasten sabote mi ettin? Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Satürn’e üçgen açısı, sınırlayıcı inançları tetikleyebilir, ancak gölgeyle yüzleşmenin zamanı geldi.


Oğlak Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Gerçeğinizi ihmal etmek için işi mi kullandınız, Oğlak? Sevgilinizi ve/veya genel sonuçları düşünmemek için çalışmak, özellikle daha sonra sizi rahatsız etmek için geri geleceğinden, genellikle önerilmez. Ve bildiğiniz gibi, Luna, önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci evinizi yönetiyor, ancak kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu evinizde gezinmeye devam edecek. Bununla birlikte, zorluk, ev, aile, en içteki duygular ve duygusal temellerle ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla, ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün doğrudan karşıtlığından kaynaklanmaktadır. Korkularınız ve güvensizliklerinizle yüzleşmekten korkmayın.


Kova Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Hislerin, ihtiyacın olan tek doğrulama, Kova. Bu süre zarfında romantik bir durumdan strateji oluşturmak, düşünmek ve/veya mantığı sıkıştırmak önerilmez. Aslında, Merkür, Mars ve Venüs, yakınlık, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, samimi ortaklıklarınıza ve bu birliklerin genel “değerine” daha fazla vurgu yapılır. Pratik ve mantıklı düşünüyorsunuz, ancak Luna’nın egzotik dokuzuncu macera evinizden geçişi, ufkunuzu keşfetme ihtiyacına ilham veriyor. Yakalayış? Luna, güvensizlik veya korku duygularını tetikleyen yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır.


Balık Burcu
12 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Buna ve çok daha fazlasına layıksın, Balık. Değerinizin farkına varın ve hak ettiğinizden daha azına razı olmayın. Ay, yakınlık, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde dolaşmaya devam ediyor – bu birliğin temeli ile birlikte sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarını çevreleyen temalara dikkatinizi çekiyor. Ancak Luna, istikrar arayan ikinci konfor, güven, finans ve değer sistemleri aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak ve bu da sırayla korku ve güvensizlik duygularını tetikleyebilecek. Bu nereden geliyor? Bu duyguları ortaklığınıza yansıtıyor musunuz?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.