Boğa Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Boğa burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şeyleri yansıtıyor ve yeniden değerlendiriyorsun, Boğa. Ve inatçı zihniyetinize rağmen, olaylara farklı bir perspektiften bakmaya başlıyorsunuz ve bu da ufkunuzu genişletiyor. Uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, romantik beşinci eviniz olan tutku, delilik ve kendini ifade etme yoluyla ilahi muadili Mars ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Bu, benzersiz aşk dilinizden romantik bir ortaklığın lojistiğine kadar her şeyi vurguluyor. Bu arada, ay, meraklı üçüncü iletişim evinizde sona ermeden önce, kararlı yedinci ilişkiler evinizin göksel hükümdarı Pluto ile yüzleşecek ve yüzeye önemli miktarda içgörü getirecek.

Boğa Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Küçük köpeklerin çoğu zaman başıboş köpekler olması gibi, zararsız görünen bir şey de bugün size sorun çıkaracaktır. Bilmediğiniz bir yerde çok fazla zaman harcamayın – bir veya iki saat herkes için yeterli rahatsızlıktır.

Boğa Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün her köşede şok edici ve beklenmedik değişiklikler getirebilir, Boğa! Alçakgönüllü olmak ve sistemi sarsmamak en iyisi olabilir. Yine de elektrikli Uranüs burcunuzda güneşle çapraz ateş arasındayken, kendini ateşli, öfkeli ve kanunları koymaya hazır hisseden siz olabilirsiniz. İşlerin sizi içine çekme şeklini değiştirmeye çok hevesli olduğunuz için kararsız veya öngörülemez davranan siz olabilirsiniz. Öfkeye veya hayal kırıklığına yenilmeyin, çünkü bu ofisteki herhangi bir iş sorununu veya sorununu daha da kötüleştirecektir. Ünlü sabrınıza ve topraklanmış doğanıza dokunun.

Çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına karşı duyarlı olun ve karşılığında size saygı gösterilecektir.

Boğa Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tüm dikkatinizi ev hayatınıza, Boğa burcuna yönlendiriyor. Muhtemelen nostaljik düşünceye, eski aile geçmişini gözden geçirmeye ve bitmemiş duygusal işlerin paketini açmaya dalmışsınızdır. Cuma günkü gökyüzü, geçmişe dair algınız ile geleceğinizin potansiyeli arasında neyin değişmesi gerektiğini tam olarak vurguluyor, çünkü aydınlatıcı güneş izmaritleri, özgünlük talep eden Uranüs ile kafa kafaya geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.