Boğa Burç Yorumları 5 Ağustos 2021

Boğa burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey var mı Boğa? Ay bugün iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen yerel topluluğunuzu ve iletişim tarzınızı çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapıyorsunuz. Bu, haritanızın bu bölgesindeki ay ile gizli onikinci eviniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün zorlu karesi ile özellikle önemlidir. Bastırılmış duygular sürünüyor ve direnmek giderek zorlaşıyor. Neyse ki, ay ve gezegen cetveliniz Venüs arasındaki büyüleyici bir altmışlık, size parlak tarafından bakmanızı hatırlatır.

Boğa Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün, sizin için bir kuantum sıçraması ile sonuçlanacak bir-iki kombinasyonu sunuyor. Hayattan ne istediğinize dair net bir vizyona sahip olacaksınız ve hemen ardından sizi bunu gerçekleştirmeye iten bir enerji dalgası gelecek.

Boğa Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün ikinci güneş evinizde gezinirken, mali durumunuzu değerlendirmek için mükemmel bir fırsatınız var, Boğa. Tüm ticari para meselelerinize nasıl yaklaştığınızı ve servetinizi nasıl genişletebileceğinizi derinlemesine düşünün. Biraz huzursuz hissedebilir, daha fazla projeye geçmek veya oranlarınızı yükseltmek için istekli olsanız da, böyle fırtınalı astrolojik havalarda henüz en iyi zaman olmayabilir. Bütçeleme veya para kazanmanın daha fazla yolunu bulma konusunda sahip olabilecekleri fikirler hakkında akranlarla veya bir danışmanla bağlantı kurun. Şu anda ne kadar analitik ve mantıklı olursanız, önümüzdeki ay içinde o kadar fazla ilerleme kaydedilebilir.

Yoğunluğunuz giderek artıyor. Odaklanın ve yakında yenilmez olacaksınız.

Boğa Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, hayatının büyümüş unsurlarının düşmesine izin veriyor, Boğa. Değişimi benimsemek her zaman kolay veya doğal olmasa da, bu değişiklikleri ileriye dönük hareketiniz için kritik olarak görmeye çalışın. Luna’nın bugün derin duygulara sahip Yengeç burcundaki varlığı, sizi başkalarıyla duygusal iletişimi ve hikaye anlatıcılığını benimsemeye teşvik ediyor. Ayın elektrikli Uranüs ile bağlantısı, kendinizi ifade etmenin etrafındaki eski katmanları atmaya teşvik ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.