Boğa Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Boğa burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, en içteki duygularını sergileyecek biri değilsin ama aynı zamanda gerçekleşmek üzere olan başkalaşıma da karşı koyamazsın. Duygusal temellerle ilgili dördüncü evinizdeki güneş ile yaralı şifacı Chiron arasındaki tek veya bağlı, bugünün şifa üçgeni, bent kapaklarını serbest bırakmaya hazır olsanız da olmasanız da gömülü gerçekleri yüzeye çıkaracaktır. Neyi bastırıyorsun? Aşkta yeni başlangıcınızı boğan acılardan ve yüklerden kurtulmaya hazır mısınız? Bu arada Luna, iletişim sektörünüzü sarsacak ve onbirinci topluluk evinizden Jüpiter’e üçgen açı yapacak. Ruh kabilenize yaslanın.

Boğa Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

İşler oldukça kızışıyor. Tutkunuz şu anda sınır tanımıyor ve ruh halinize uygun düşünen bir arkadaş buldunuz. Sahiplenme veya kıskançlıkla ortamı bozmayın.

Boğa Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kozmik habercimiz Merkür, güneş enerjisinin ilk evinizdeki Boğa’da elektrikli Uranüs ile çarpıştı. Bu enerji dün zirveye ulaşmış olsa da, bugün hala devam edecek ve sizi son derece gergin hissettirecek. Beklenmedik gelişmeler ortaya çıktıkça, sinir gerginliği ve sinir bozucu üzüntüler getirirken başınız dönüyor olabilir. Huzursuz duygularınızı topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın; Dürtüsel olarak ileriye doğru acele etmeyin. Önünüze çok şey atıldığından, müzakerelerde veya iş toplantılarında ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz; bu nedenle, ilerlemeyi ertelemek ve daha iyi günlerin gelmesini beklemek en iyisi olacaktır. Göndermeden veya konuşmadan önce iki kez düşünün.

Yeşil gözlü kıskançlık canavarı bugün saldırıyor – her türlü saçma yorumu görmezden gelin.

Boğa Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün büyük hayaller kurmaktan korkma Boğa. Ay’ın çok yönlü İkizler’deki varlığı, dikkatinizi yeteneklerinize ve yeteneklerinize yönlendirirken, yetenekli Jüpiter ile pürüzsüz bağlantısı, becerilerinizi daha büyük bir platformda yayınlamayı kolaylaştırır. Daha sonra ay, duygusal Yengeç burcuna doğru kayar ve dikkatinizi konuşulmamış duygulara ve hikaye anlatımına yönlendirir. Kalpten kalbe veya “gerçek konuşma” için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.