Başak Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Başak burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçmişten şifa buluyorsunuz, artık size hizmet etmeyenleri salıveriyor ve aşkta yepyeni bir başlangıca hazırlanıyorsunuz Başak. Bekar ya da alıngan olmanıza rağmen, gizli onikinci teslim evinizdeki güneş ile yaralı şifacı Chiron arasındaki üçgen açı, enerjik değiş tokuşlarla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla, belki de sizin çevrenizden biriyle olası bir sonun ipuçlarını veriyor. geçmiş. Enerji alanınızı temizleyin ve o zehirli akorları kesin. Endişelenmeyin, burcunuzdaki Luna’nın altmışlık ile cüretkar Mars’ı, özellikle kendinize güveniniz ve/veya yönünüz yoksa, ilerlemeniz için size enerji verecek ve sizi canlandıracaktır. Yeni bir yolculuk sizi bekliyor.

Başak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün biraz karışıklık bekleyin. Analitik becerilerinizde yanlış bir şey yok – kafanızda her şeyi tam olarak anlamlandıramayacak kadar çok şey var. Kendi kalbinize dair içgörü için başkalarını dinleyin.

Başak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Başak, gökyüzündeki fırtınalar, döndüğün her yerde oyalanıyor. Güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evinizdeki gezegen yöneticiniz Merkür, güneş dokuzuncu evinizdeki kaotik Uranüs ile bir savaşta tuzağa düşürüldü. Aldığınız kötü haber birdenbire ortaya çıkmış olabilir, muhtemelen yeni profesyonel yönlere doğru ilerlemenize yardımcı olmasını beklediğiniz çok kişisel bir plana bağlı olabilir. Büyük umutlarınız vardı ama şimdi onların yıkıldığını hissedebilirsiniz. Her şeyi tamamen yazmak yerine, kutunun dışında düşünün ve daha sonra enerji başarı için daha elverişli olduğunda planlarınızı yeniden düzenleyin.

Duygularını daha çok kullan. Duygusal doğanız başarıya giden yolda itici bir güç olabilir.

Başak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün kariyer cephesinde cesur hamleler yapmaktan çekinmeyin, Başak. Çok yönlü İkizler ayı, vizyon sahibi Jüpiter ile tatlı bir şekilde hizalanırken, tüm gözler kariyer yörüngenizde. Bu eşleştirme, son günlerde raydan çıkmış olabilecek kariyer projelerine dengeyi ve heyecanı yeniden kazandırmaya yardımcı olur. Daha sonra, Luna nazik Yengeç’e dalar ve dikkatinizi arkadaşlıklarınızın durumuna ve topluluk katılımına yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.