Balık Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Balık burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, istediğin kişiye sahip olabilirsin. Ne için bekliyorsun? Venüs ve Mars, ahenk arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde dans etmeye devam ediyor – mevcut ilişkilerinizden potansiyel talipleri cezbetme yeteneğinize kadar her şeyi karamelize ediyor ve enerjilendiriyor. Ve ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, sosyal on birinci eviniz, arkadaşlık grupları ve sosyal medya aracılığıyla için için için yanan Plüton’a doğrudan karşı çıkacaktır. Özellikle sosyal medya oyununuz zehirli hale geldiyse, dış etkiler tarafından kolayca etkilenmenize izin vermeyin. İçsel bilişinizi dinleyin.

Balık Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün şanslı bir çizginiz var, bu yüzden kim ne düşündüğünü tahmin etmenizi isterse, direnmeye cüret etme. Cevabınız aşırı ve yanlış olsa bile, ikiniz arasında harika bir koşu şakası başlatabilir.

Balık Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Evren, bugün iş programınızı son derece hafif tutmanızı söylüyor, Balık. Öngörülemeyen daha fazla değişiklik ve komplikasyon muhtemelen bugün size zorlanacak. Çoğu zaman dramanın etrafından dolaşabildiğiniz için, işteki kazalar, arızalar ve patlamalar için anteninizi hala açık tutmanız gerekebilir. Güneş enerjisi altıncı çalışma evinizdeki cızırtılı güneş ve güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizdeki kızgın Uranüs ile bir karede istihdam çatışırken, tüm bahisler kapalı. Üzerinde çok çalıştığınız bir proje hakkında olumsuz bir eleştiri alabilirsiniz. Ya da daha kötüsü: bir proje raydan çıkabilir.

Duygusal karışıklığınız normaldir – arkadaşlarınız size ihtiyacınız olan alanı vereceğini bilir.

Balık Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hikayeni anlatmaya hazırsın Balık. Dilinizi tutmaya veya başka bir dünyaya sürüklenmeye eğilimli olsanız da, derinlerde bir şey sizi korkmadan konuşmaya teşvik ediyor. Hayat veren güneş, bugün elektrikli Uranüs ile rahatsız edici bir kareye kilitleniyor ve sizi zihinsel sağlığınızla ilgili mevcut iş/yaşam dengenize ışık tutmaya zorluyor. Etrafınızdaki zihinsel alanı nasıl boşaltabilirsiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.