Balık Burç Yorumları 25 Ağustos 2021

Balık burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Özlediğin aşkın önünde duran tek kişi sensin Balık. Cilveli Venüs, cinsel arzularınızdan romantik ilişkilerinize kadar her şeyi yoğunlaştırarak, perili sekizinci yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızın üzerinde gezinmeye devam ediyor, ama dahası var. Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizin göksel hükümdarı olan ay, istikrar arayan ikinci eviniz olan özsaygı ve değer sistemleri aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çarpışacak ve söz konusu olduğunda güvenlik duygunuza meydan okuyacaktır. romantik bir duruma. Başka bir deyişle, kendi değerinizi bilmiyorsanız, başkası neden kabul etsin?

Balık Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Adamlarınız C listesindeki divalar gibi davranıyor, her biri sizi sıkmaya başlayan kendi drama menüsüne sahip. Bir süreliğine arkanı dön ve kendi başlarına halletmelerine izin ver.

Balık Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Balık, profesyonel anlaşmalarınızı ve sözleşmelerinizi ne kadar değiştirebileceğiniz ve etkileyebileceğiniz konusunda gerçekçi olmanın zamanı geldi. Merkür, Neptün’e karşı ve Ay, Koç’tayken, durdurulamazsınız! İş arkadaşlarınızla, bir projeyi ve/veya bir sözleşmeyi nasıl geliştireceğiniz konusunda düşünceli, eyleme yönelik konuşmalar yapmanın şimdi tam zamanı. Ay, finansal fırsatlar aramanız için size ilham verdiğinden, finansal açıdan daha tatmin edici iş düzenlemeleri aramak için mükemmel bir zaman olabilir. Mümkün olan en iyi profesyonel fırsatların peşinden gidin!

Yeni ve çekici bir insan gözünüze çarpıyor ve ikinizin ortak hedefleri var.

Balık Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün mali durumunuzun mevcut durumuna gönderin, Balık. Ay bugün inisiyatif alan Koç burcunda süzülerek sizi kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmeye ve bütçenizi dengelemeye teşvik ediyor. Luna’nın disiplinli Satürn ile buluşması, size kendinizi temele atma ve iş projelerine odaklanma şansı sunuyor, ancak onun bağ oluşturucu Venüs ile olan karşıtlığı, daha sonra çözülmemiş ilişki sorunlarını ön plana çıkarabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.