Balık Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

Balık burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Dışarı çıkma zamanı, Balık. Hem Mars hem de Venüs, bire bir bağlantılarınızdan genel “oyun alanınıza” kadar her şeyi enerjilendirerek ve karamelize ederek, yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla işe başlıyor. Potansiyel talipler çok mu? Kesinlikle. Özellikle aşk seçiminiz konusunda kendinizi parçalanmış hissediyorsanız, bazı ilişkilerde gerginlik bile olabilir. Bu arada, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Luna, yuva, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinecek. Bir karar vermek için içe dönme zamanı.

Balık Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Arkadaşının arkanda olduğunu düşündün. Şimdi ikinizin de içine düştüğü aptalca duruma bakın. Sonunda her şey yoluna girecek, ama işleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirme.

Balık Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde toplanan kara bulutlara dikkat et Balık. Ateşli güneş, çalışma projeleri ve istihdamdan oluşan altıncı güneş evinize enerji vermek için elinden gelenin en iyisini yaparken, güneş on ikinci evinizde yörüngede dönen buzlu Satürn’ün şiddetli saldırısının ortasında yakalanacak. Bu muhtemelen işinizle ilgili talihsiz haberler getirecek, hatta belki de sizi bir projedeki çalışmayı tamamen bitirmeye itecek. Birinin sizden bir sorumluluk çalmak için size karşı planlar yaptığını öğrenebilirsiniz. Belki bir iş arkadaşınız kıskanmıştır ve performansınız hakkında kötü konuşmuştur. Bir otorite figürü onları destekliyor olabilir, bu yüzden onu korumak için teste tabi tutulacaksınız.

Bazen önce tüm gerçekleri bilmek zorunda değilsin. Doğru geliyorsa, evet deyin.

Balık Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gökyüzü seni eve çağırıyor, Balık. Ay, zihinsel olarak keskin İkizler’de sürüklenerek dikkatinizi aile bağlantılarına ve yaşam alanınızın durumuna çevirir. Luna’nın Mars’la karesi ilişki gerilimlerini vurgulayabilir ancak havayı temizlemenize yardımcı olabilir. Neyse ki, romantik Venüs, değişimi getiren Uranüs ile enerji verici bir bağlantı kurarak yakınlık cephesinde önemli konuşmalar yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.