Aslan Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Aslan burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya evli, bugün kendine hak ettiğin zamanı ayırmaktan çekinme, Leo. Bu, elbette, gezegensel yöneticiniz düzensiz Uranüs ile çeliştiğinde yapmaktan daha kolaydır. Ama ya bu, tahıla karşı çıkmanız için bir fırsatsa? Durumu nasıl idare ettin? Bir sevgilinin davranışlarını dikte edemeyebilirsiniz, ancak düşüncelerinizi ve eylemlerinizi her zaman kontrol edebilirsiniz. Ve Luna, kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci evinizde sona ermeden önce, ruh eşi bağlantılarınızın sekizinci evi aracılığıyla Neptün’ü üçgen açı yapacaktır. Enerjiniz kutsaldır.

Aslan Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün, daha önce hiç gitmediğiniz bir kasaba bölgesini keşfetmelisiniz. Gün ışığından yararlanın ve endüstriyel ve cesur bir yere gidin – belki de terk edilmiş bir depoda kendi kendine rehberli bir tur?

Aslan Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün başka bir kozmik savaşın merkezinde yakalandın Leo. Burcunuzda genellikle çok mutlu ve parlak olan güneş, şimdi güneş onuncu başarı evinizde tünemiş şiddetli ve öfkeli Uranüs’ün kuşatması altında olacak. Dürtüsel olarak söylediğiniz veya yaptığınız bir şey, kamuoyundaki imajınız ve profesyonel ilerlemeniz üzerinde son derece zararlı etkilere sahip olabilir. Kendinizi dokunulmaz ve mükemmel durumda hissedebilseniz de, bu aslında zarafetten çok yıkıcı bir düşüşe başlayabilir. Bugün tekneyi sallamayın. Evren seni cezalandıracak.

Ben merkezli bir aşamada bir arkadaşınızdan ipucu alın – kendinize kraliyet ailesi gibi davranın.

Aslan Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren sana bugünden faydalanman için bir elektrik enerjisi dalgası gönderiyor, Leo. Yönetici gezegeniniz, hayat veren güneş, isyankar Uranüs ile rahatsız edici bir kareye kilitleniyor. Bu canlandırıcı eşleştirme, tüm etkileşimlerde özgürlük, alan ve özgünlük ihtiyacınızı artırır. Patlayıcı eylemlerle hayatınızı rayından çıkarmak yerine, işleri taze tutmak için kariyer yaklaşımınızda değişiklikler yapmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.