Aslan Burç Yorumları 5 Ağustos 2021

Aslan burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut koşulların seni kafana sokmasına izin verme, Leo. Enerji akışkandır, yani bu da geçecektir. Ayrıca, bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, ayın uykulu on ikinci kapanış evinizdeki yolculuğu, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey tipik olarak geri çekilme ve geri adım atma ihtiyacına ilham verir. Başka bir deyişle, bu süre zarfında yapabileceğiniz en iyi şey, biraz gözünüzü kapatıp biraz yük almaktır. Bu nedenle, birini seviyorsanız, bugün kendinize çok ihtiyaç duyduğunuz alanı ayırmaktan çekinmeyin. Luna’nın Venüs’e altmışlığı, duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi teşvik eder.

Aslan Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Güne ateşle başlıyorsunuz ve hemen her şeye hazırsınız. Biraz geri çekilip gerçekten olan her şeyi düşünmek isteyeceğiniz öğleden sonraya kadar işinize bakın.

Aslan Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ayın enerjisi, bugün profesyonel topluluklar ve derneklerden oluşan solar on birinci evinizde dönecek, Leo. Muhtemelen uzun vadeli iş hedeflerinize ve özlemlerinize çok odaklanacaksınız. Bugün, ağınızdaki, önümüzdeki ay size rehberlik edebilecek güçlü veya bilge insanlarla bağlantı kurmak için mükemmel bir gün. Giriş isteyin, fikirlerinizi iletin ve hatta daha önce düşünmemiş olabileceğiniz yeni bir şey öğretmelerine izin verin. İkizler burcundaki ay size çevik ve sosyal bir zihin getirecek, bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanmak size kalmış.

Kafa karışıklığının yüzeyinin altında aradığınız cevaplar yatıyor. Girin.

Aslan Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün biraz zaman geçir, Leo. Kimse için bir gösteri yapacak havasında değilsiniz ve dünyadan uzak zaman geçirmek için can atıyorsunuz. Ay’ın karamsar, karamsar Yengeç burcundaki varlığı, sizi hayal dünyanızla yeniden bağlantı kurmaya ve yalnızlık içinde biraz zaman geçirmeye teşvik eder. Belki en sevdiğiniz su kütlesini arayın ve onun yanında hayal kurun. Luna’nın Uranüs ile bağlantısı, onarıcı eylem yoluyla kariyer içgörüleri sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.