Aslan Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Aslan burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Gelecek hakkında belirsiz mi hissediyorsun, Leo? Tek veya zaten bağlı, bugünün burcunuzdaki güneş ile yaralı şifacı Chiron arasındaki uyumlu üçgen, bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla, sürece güvenmenizi ve gerçekten yetenekli olduğunuza inanmanızı hatırlatıyor. Elbette, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizin üzerinde gezinen ay ile, normalden daha içe dönük olabilirsiniz – bu yüzden acele etmeyin ve aceleci kararlar vermeyin. Luna, özellikle öz değeriniz ve istikrar duygunuz söz konusu olduğunda, size ilham veren ve canlandıran cüretkar Mars ile uyum içinde olacaktır.

Aslan Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Birine ilgi duyduğunuzda, bu içgüdüler sizi genellikle yanlış yönlendirmez – yine de bir şeyler pek doğru değilmiş gibi görünür. Bir şeyleri daha iyi anlamak için insanların ne söylediğine (ve ne söylemediğine) dikkat edin.

Aslan Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kozmostaki gürleyen enerji bugün de devam ediyor, Leo. Dünden bir aktarım olarak, burcunuzdaki zihinsel Merkür, güneş başarılarınızın onuncu evinde elektrikli Uranüs ile sarsıcı bir kare paylaştı. Gerilim ve rahatsız edici profesyonel haberler zihninize hükmediyor olabilir ve bu nedenle bugün aşırı derecede dikkatiniz dağılmış hissedebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, tahılla savaşmak yerine yumruklarla yuvarlanmaktır. Bir otorite figürü, VIP veya patron, fikirlerinizi sorgulayarak yükselişinizi durdurduysa, daha sonraki bir güne kadar masa tartışmaları yapmak en iyisidir.

Potansiyel problemler konusunda sezgisel bir sezginiz var, ancak mecbur kalmadıkça harekete geçmeyin.

Aslan Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugünkü ruh hali değişikliklerini onurlandır, Leo. Ay, günün ilk bölümünü oyunbaz İkizler’de yürüyüş yaparak ve vizyon sahibi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurarak geçirir; bu da onu go-big veya eve dönüş enerjisiyle karşılıklı destekleyici işbirliklerine girmek için ideal bir gün haline getirir. Daha sonra, ay duygusal olarak hassas Yengeç’e kayar ve sizi geri çekilmeye ve dinlenmeye ve iyileşmeye yetişmeye teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.