Akrep Burç Yorumları 23 Ağustos 2021

Akrep burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Etrafta olan, etrafta dolanır, Akrep. Bekar veya bağlı, artık gerçekleri reddetmeye istekli değilsiniz – özellikle de başka biri tarafından ihmal edilmiş hissediyorsanız. Duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi ateşleyen günümüzün Venüs-Satürn üçgenine ve artık size hizmet etmeyen karmik bagajı serbest bırakmanıza yardımcı olan karmik onikinci kapanış evine ek olarak Luna, romantik beşinci aşk eviniz, tutkunuz aracılığıyla Neptün ile güçlerini birleştirecek. , ve zevk. Romantik bir ortaklık için kalbinizin arzularını feda ettiniz mi? Aklınızda bulundurun, bunun tersi de olabilir (nihayet arzuladığınız aşkı deneyimlemek için egonuzu bir kenara bırakıyorsunuz).

Akrep Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Her zaman istediğinizi elde edemezsiniz, ancak insanların farkına varmaya başladığı zamana kadar istediğinizi elde edersiniz. Dünyayı kendi lehinize hizalamak için oldukça muhteşem bir yeteneğe sahipsiniz.

Akrep Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, iş-yaşam dengenizde biraz güvensiz hissediyor olabilirsiniz. Venüs Satürn ile açı yaptığında odak noktanız eviniz, aileniz ve ilişkileriniz olabilir. Muhtemelen evde veya işte çok fazla zaman geçiriyorsunuzdur. Her iki durumda da, diğer alana çok fazla enerji harcadığınız için bu alanlardan biri eksik veya acı çekiyor olabilir. Durum buysa, daha sürdürülebilir bir iş-yaşam dengesi bulmak için hem ailenize hem de iş arkadaşlarınıza nasıl güvenebileceğinizi yeniden değerlendirmek için bir adım geri atın.

İş yerinde çok fazla sürücü gösterdin. Hak ettiğiniz terfiyi almaya hazır olun.

Akrep Burcu 23 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep, bugün yakın ilişkilerinizde yüzeyin altına bakın. Bu samimi bağları nasıl kurduğunuzla ilgili olarak özünüzde bir şeyler değişiyor ve Pazartesi günkü gökyüzü oraya ulaşmak için gerekli zemini hazırlamanız için sizi cesaretlendiriyor. Güzel Venüs, sorumlu Satürn ile destekleyici bir bağlantı kurarak, erken yetiştirilmenizden kaynaklanan eski tıkanıklıkların üzerinde parlamanıza yardımcı olur. Terapötik çabalar ve geleceğe yönelik sohbetler için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.