Akrep Burç Yorumları 20 Ağustos 2021

Akrep burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 20 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 20 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 20 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

İçine gidiyorsun ve hak ettiğin bir yansıtma yapıyorsun, Akrep. Ve bekar ya da bağlı olmanıza rağmen, ayın dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Kova’ya geçişi, kendinizi bir öncelik haline getirmeye teşvik ediyor. Her ne kadar sevdiklerinizle vakit geçirmenin getirdiği zevkin yanı sıra, Luna’nın gizli onikinci teslim eviniz aracılığıyla Venüs’ü cilveli üçlüsü size küçük şeyleri kutlamayı hatırlatıyor – bu tür şeyleri genellikle göz ardı etseniz bile. Birine aşık olmak mı? Mars, Uranüs’ü diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla üçgen açı yapacak, bu nedenle, yaklaşımınıza gelince işleri değiştirmekten çekinmeyin.

Akrep Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Oldukça önemli bir şeyi kabul etmek üzeresiniz. Bunu sallamadan önce, ikinizin de kuralları bildiğinden ve bundan ne elde etmek istediğiniz konusunda net olduğunuzdan emin olun.

Akrep Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, doğru bağlantılar ile pazarlık yapıyor musunuz? Merkür bugün Uranüs ile uyum içinde buluşuyor, zihinsel dikkatinizi profesyonel ağınıza, anlaşmalarınıza ve sözleşmelerinize çekiyor. Bu elektrikli zihinsel uyumlama inanılmaz derecede faydalıdır! Artık sadece en iyilerle çalıştığınızdan emin olmak için profesyonel bağlantılarınızı ve anlaşmalarınızı incelemenin zamanı geldi. Özellikle aklınızda daha iyi bir teklif varsa, sözleşmelerin ve anlaşmaların revize edilip edilemeyeceğini sormak için harika bir gün olabilir. Konfor alanınızın dışına çıkarsanız, şaşırtıcı bir bağlantı kurabilir veya beklenmedik bir anlaşmaya varabilirsiniz!

İlişkinin bu durumunda, baskı ortadan kalkar. Şimdi rahatlayın ve eğlenin!

Akrep Burcu 20 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün köklerinize çevirin, Akrep. Ay, duygusal olarak kuru Kova’ya yaklaşırken, bugün yakın, aile benzeri bağlantılara ihtiyacınız var. Luna, günü Venüs ve duvar inşa eden Satürn ile tatlı bir uyum içinde geçirir ve uzun süredir devam eden ilişki sorunlarının dibine nazik bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olur. Alanınızı güzelleştirmeye ve kamusal dünyadan mahremiyetinizi korumaya dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.