Yengeç Burç Yorumları 27 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 27 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 27 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 27 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, egzotik sekizinci macera, genişleme, yüksek öğrenim ve uzun mesafeli yolculuklar evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen gizlice gelecekteki aşkınız Yengeç hakkında hayal kuruyorsunuz. Bu özellikle günümüzün mistik ay-Neptün kavuşumu için geçerlidir ve iyi… diyelim ki, sarı tuğlalı yolunuzu takip etmek için yönlendiriliyorsunuz. Üstüne üstlük, Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin hükümdarı olan güç merkezi Pluto ile kararlı ortaklıklar ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında uyum içinde olacak. Luna ayrıca Merkür’ü burcunuzda üçgen yapacak, bu nedenle tezahür gücünüz hızla artıyor.

Yengeç Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda kesinlikle öylesin – ve başka hiç kimse senin yoluna çıkmaya yakın bile değil. Oluk şeyinizi istediğiniz yerde sallayın ve çekici bulduğunuz herkesle sohbet edin.

Yengeç Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Konuşkan Merkür, güneş enerjisiyle ilgili ikinci eviniz Yengeç’e girmek için bugün burcunuzdan ayrılıyor. Şimdi ve önümüzdeki haftalarda, gelirinizi, giderlerinizi, işletme varlıklarınızı ve eşyalarınızı değerlendirmek için kozmik habercimizin lazer noktası odağına sahip olacaksınız. Bu süre zarfında, ileriye dönük mali hayatınızı kolaylaştırmak için bir bütçe oluşturun. Ayrıca, serbest çalışıyorsanız, artık becerileriniz ve hizmetlerinizle ilgilenen bir müşteri akışına sahip olabilirsiniz. Kendinizi ve işinizi güvenle tanıtın ve büyük olasılıkla fikirleriniz tarafından alınacaktır. Tutkunuzu gösterin ve rakiplerinizin bir adım üstünde olacaksınız.

Yeni başlangıçlar korkutucu olabilir – her seferinde bir adım atın ve iyi olacaksınız.

Yengeç Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı göğünün altında bir fantezi sisinde kaybolmak kolaydır, Yengeç. Ay, duygusal tepkileri artırarak ve kaçış ihtiyacınızı artırarak derin duygular hisseden Balıklar arasında gezinir. Hayal gücünüz ve yeni şeyler için merakınız dorukta olduğundan, gelecekteki bir geziyi veya deneyimi planlamak için ideal bir gün. Merkür’ün göz kamaştırıcı Aslan’a girişi, şu andan itibaren 11 Ağustos’a kadar zihinsel olarak finans ve kullanılmayan yeteneklere odaklanmanıza yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.