Yengeç Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, yerel üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevrenizde dans ediyor – anlık alışverişlerinizden romantik hayallerinize kadar her şeye büyüleyici bir tatlılık katmanı eklerken karamelize oluyor. Kimi bu kadar sevgiyle düşünüyorsun, Yengeç? Ay, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinirken, tutkulu beşinci aşk evinizin hükümdarı Pluto ile güçlerini birleştirirken, sevgilinizi talep etme arzusuna daha fazla vurgu yapılır. Luna, Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da size umutlarınızı ve hayallerinizi düşünmenizi hatırlatıyor. İlahi zamanlamanın gücü her zaman iş başındadır.

Yengeç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Başkalarıyla aranız iyi ve hemen hemen her durumda kendinizi cezbedebilirsiniz, ancak bugün otorite konumunda biriyle sürtüşme yaşayacaksınız. Sakin ol. Toplanmış kalın. Düzelecek.

Yengeç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün dolunay geliyor, Yengeç. Bu ay tutulması, ticari varlıklarla ilgili güneş enerjisi sekizinci evinizin içine girecek. Dolunaylar bir dönüm noktası, doruk noktası veya işlerin etrafında kayma getirir. Böylece, büyük bir borç veya geç ödeme öğrenebilirsiniz. Veya bir telif hakkı kontrolünün geldiğini veya risk sermayesi veya melek yatırımının onaylandığını gösterebilir. İşvereninizle sosyal yardım paketinizi yeniden müzakere etmek istiyorsanız, fırsat bu noktada kendini gösterebilir. Bu sektördeki arka arkaya iki ay tutulmasından ilki, bu yüzden bundan bir ay sonra daha fazla haberin çıkacağından emin olabilirsiniz.

Verilen sözleri takip edin. Tarzın arkasında bir madde olduğunu kanıtlamanın zamanı geldi.

Yengeç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tamamen temellere geri dönmekle ilgili, Yengeç. Yeni bir güven duygusunu onurlandırmaya ve yetenekleriniz ve becerilerinizin gelişmesi için destekleyici bir yapı yaratmaya hazırsınız. Bugünün gökyüzü, sizi kısaca bu kendine odaklı kafa boşluğundan uzaklaştıran ilerici Kova burcundaki dolunayın gelişini müjdeliyor. Bu ay tutulması, mevcut bağlılık deneyiminize ve ele alınması gereken iyileşmemiş ilişki sorunlarına ışık tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.