Yengeç Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

Yengeç burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 20 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Savvy Mercury, kardinal sularınızı ateşlemeye devam ediyor ve bu da size duygularınız hakkında konuşmanız ve daha sesli olmanız için ilham veriyor. Aslında, toplulukla ilgili deneysel onbirinci eviniz aracılığıyla haberci gezegenin asi Uranüs’e uyumlu altmışlık konumu, sosyal medya aracılığıyla birine olan sevginizi ifade etmek anlamına gelse bile, sizi daha özgürce konuşmaya teşvik ediyor. Yeni çağa hoş geldiniz, Yengeç. Başka bir notta, Luna sorumlu altıncı evinizi sarsmaya devam edecek, ancak aynı zamanda ruh-ruh bağlantılarının sekizinci eviniz aracılığıyla Satürn’ü seksen yapacak. Her ilişki emek ister… sizinki bile.

Yengeç Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Beyniniz geri kalanınızdan yaklaşık bir milyon adım önde, bu yüzden size bile mantıklı gelmeyebilecek ani anlamsız konuşmalara dikkat edin.

Yengeç Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojisi, profesyonel hayallerinizden birini gerçekleştirebilir, Yengeç. İletişim gezegeni Merkür, burcunuzun yörüngesinde dönmeye devam ederken ve güneş enerjisi on birinci evinizde altmışlık açıyla elektrikli Uranüs’e uzanıyorsa, ağınızdaki biri size canlandırıcı haberler getirebilir. Şu anda ağınızdaki kişilere ulaşın ve uzun vadeli profesyonel planlarınızı tartışın. Birisi, ihtiyacınız olan hayati tanıtım, bağlantı veya desteği hiç yoktan sağlayabilir! Utangaç olmayın – yüksek hedefleyin ve kozmos sizi ödüllendirebilir. Zekanızı, zekanızı gösterin ve dünyayı şaşırtın.

Hafızanız, iyi bağlantıları olan eski bir iş arkadaşınızla tanıştığınız günü kurtarır.

Yengeç Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, insanlar sizin doğal iş zekanızı gözden kaçırma eğilimindedir. Vizyon sahibi Yay burcu, yetenekli Satürn ile aynı hizadayken, onlara bugün patronun kim olduğunu hatırlatın. Bu topraklanmış eşleştirme, iş cephesindeki başarılar için geniş bir alan sunarak, iş odaklı anlaşmalara girmek veya sadece ilerlemek için ideal bir gün olmasını sağlar. İletişimci Merkür’ün kendiliğindenlik arayan Uranüs ile enerji verici bağlantısı, sosyal ağınız aracılığıyla kendinizi benzersiz bir şekilde ifade etme fırsatları sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.