Yay Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Yay burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygular senin yeteneğin olabilir ya da olmayabilir, ama yine de gerekliler, Yay. Ve ay, yakınlık, ölüm, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen önemli bir birlikteliği ve belki de cinsel kimyayı – veya eksikliğini – “ver ve al” ile ilgili temalarla meşgul olursunuz ilişki(ler)inizde. Dönüşüm gerçekleşiyor ve Luna’nın gezegen yöneticiniz Jüpiter ile üçgen açısı bu dinamiğin enerjisini yoğunlaştırabilir veya her şeyi olduğundan çok daha büyük gösterebilir. Bu arada, Venüs ile asi Uranüs arasındaki kare, inanç sistemlerine ve/veya bu süreçte mevcut ilişkinizin lojistiğine meydan okuyabilir.

Yay Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayır, delirmiyorsun – sadece bilinçaltın biraz hareket ediyor. Bu sözde “halüsinasyonlar” duygusal enerjinin sağlıklı patlamalarıdır ve yakında normale dönersiniz.

Yay Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bu, önemli toplantıları planlamak için olumlu bir gün, Yay. İkizler ayı, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde ve Aslan burcundaki faydalı Venüs ile üçgen bağlantı kuruyor. Bu, özellikle yaratıcılarsa, şu anda yeni iş anlaşmalarına şans ve bolluk getirebilir. Dikkatlice okumak ve ayrıntılara baktığınızdan emin olmak önemlidir. İletişim gezegeni Merkür, İkizler’de, Balık retrosunda gerçekçi Neptün ile bir açı oluşturuyor. Ayrıca, bu bağlantı nedeniyle sizin için neyin işe yaramadığını da açıkça görebileceksiniz.

Utangaç ve içe dönük mü hissediyorsunuz? Pillerinizi şarj etmek için biraz yalnız zaman planlayın.

Yay Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Yay burcu olarak, duygularınızla birlikte olmak her zaman kolay değildir. Uzak bir ufku kovalamak yerine, içe doğru ilerlemeyi hedefleyin ve bugün – ay hassas Yengeç burcuna girerken duygularınızı inceleyin. Luna’nın yönetici gezegeniniz olan iyimser Jüpiter ile olan tatlı bağı, şifalı aile bağlarından yararlanmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, ilişki odaklı Venüs ve düzensiz Uranüs, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasında gerilim yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.