Yay Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

Yay burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, dünyadaki kariyer, miras ve kaderle ilgili hırslı onuncu evinizde dans ederken, C-Suite’in yanındasınız. Dünyaya gerçekte neyden yapıldığını gösteriyorsun, Sag. İdeal adayınız söz konusu olduğunda oldukça seçici olabilirsiniz, çünkü beklentilerinizin her birini karşılayan ve karşılayan birini arıyorsunuz. Yine de mükemmel diye bir şey yoktur, bu yüzden bunun kafanıza girmesine izin vermeyin. Ayrıca, aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla ay hala yaralı şifacı Chiron’a çok yakındır. Bu nedenle, kalp meseleleri söz konusu olduğunda ayırt etme yeteneğinizi kullanmak önemlidir.

Yay Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Son galibiyet serinizin keyfini çıkarın, ancak her şeyi perspektif içinde tutun. Doğru, kaçırılmayacak şansınız şaşırtıcı, ama daha da önemlisi servetinizi ve iyi talihinizi paylaşmaktır.

Yay Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Büyük atılımlar bugün senin için burada olabilir, Yay! Her iki iletişim sektörünüz de gezegensel enerjiyle aydınlanırken (eş-yöneticiniz Jüpiter, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizdeki güçlü Mars’a karşıt olarak, güneş enerjisinin dokuzuncu genişleme evinde dönüyor), bu zamanda unutulmaz bir zafere sahip olabilirsiniz. . Şimdi büyük bir kampanya, sunum, sosyal medya girişimi veya tanıtım saldırısı başlatmak için uygun bir dönem. Fikirleriniz oldukça güçlü bir etki yaratarak herkesin üzerinde galip gelecek. Büyük olma oyunundaysanız, şimdi yapın ve insanlar sizi alkışlayacaktır. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu, size refah sunan büyük bir yasal sözleşmenin gelişidir.

Cömertlik bugün size rehberlik ediyor — farkında olmadan herkese hediyeler veriyor olacaksınız.

Yay Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün soğukkanlılığını kaybetmek çok kolay, Yay. İrritabl Mars, yönetici gezegeniniz vizyon sahibi Jüpiter ile gergin bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu yön, genel olarak değişimleri kızıştırırken, seyahat ve eğitim planlarına hayal kırıklığı getirebilir. Bugün bedeninize girmek ve altta yatan öfkeyi kabul etmek önemlidir. Mars, çalışkan Başak’a da kayıyor ve 14 Eylül’e kadar kariyer hedeflerine başvurmak için size bir enerji artışı sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.