Yay Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Yay burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, yakınlık, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi yönetiyor ve güvenlik arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşlemenin ortasında. İlişkinizde ve/veya durumunuzda daha güvende hissetmek için ne yapabilirsiniz, Yay? Luna, ikinci istikrar eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto ile güçlerini birleştirecek ve karışıma bir yoğunluk ve hatta belki de saplantı katacak. Bu aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Aşk hayatınızda heyecan verici yeni bir yolculuğa çıkmanızı engelleyen şey bu olabilir. Kaybetme korkusunu dönüştürün.

Yay Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün birisi sana çocukluğundan beri oynamadığın bir oyunu oynatacak. Ve ne kadar sevimsiz görünse de şaşırtıcı derecede eğlenceli olacak. (Özellikle kazanırsanız.)

Yay Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Aktif ve yoğun bir dolunaya hazır olun Yay! Bugün, solar üçüncü iletişim evinizin içine düşen bir dolunay geliyor. Artık reklam veya sosyal medya aracılığıyla bir tanıtım kampanyası yayınlama sürecinde olabilirsiniz, ancak aniden bir şeyin tıkandığını fark edeceksiniz. Gezegenler şu anda çatıştığından, ileriye doğru özellikle dikkatli olun. Bunun yerine yeni bir yazma, konuşma veya markalaşma çabası içindeyseniz, bu zamanda hafife almak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Aynı küredeki dolunay gelecek ay gelecek ve sizin için daha iyi bir karşılama sunacak.

Geri çekilin ve yakın tarihli bir konuşmayı analiz edin – küçük ayrıntılar değerli ipuçları sunar.

Yay Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bu, yılın en güzel zamanlarından biri, Yay. Aslan mevsimi, seyahat sevginiz ve yeni bakış açıları için özlem de dahil olmak üzere sizi siz yapan her şeyle meşgul olmanıza yardımcı olur. Bugünün gökyüzü, mantıklı Kova burcunda dolunayı başlatıyor ve mikro düzeyde zihninizi ve iletişim becerilerinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Bu ay tutulması zihinsel sağlığınızı aydınlatsın ve gerçeğinizi konuşmanıza yardımcı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.