Terazi Burç Yorumları 15 Temmuz 2021

Terazi burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçeğin bazıları için adil görünmeyebilir, ama bu onu daha az geçerli yapmaz Terazi. Örneğin, ay burcunuzda parlıyor, en içteki hislerinizden doğuştan gelen uyum ve uzlaşma arzunuza kadar her şeyi vurguluyor. Bununla birlikte, Merkür’e zor bir kare, her ne pahasına olursa olsun çatışmadan kaçınma ihtiyacı ile gerçeğinizi konuşma ve birine gerçekten nasıl hissettiğinizi ifade etme arzusu arasında sürtüşme yaratır. Neden geri çekilsin? Dürüstlük en iyi politikadır. Ayrıca, gezegensel yöneticiniz Venüs ve Mars, toplumla ilgili onbirinci evinizde cızırdayarak ilerlerken, arkanızda bir insan topluluğuna sahip olma ihtimaliniz yüksek.

Terazi Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Ah, romantizm. Bugün bundan kaçınamazsınız. Baktığınız her şey romantizm, yoğunluk ve güzellikle patlamak üzere gibi görünüyor. Hayatınızdaki insanlar da yoğun ve güzel.

Terazi Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kozmos bugün büyüklüğe giden yolunuzu açıyor, Terazi. Kariyer başarınızın güneşi onuncu evinizdeki güneş ile, hırslarınıza büyük bir odak noktası getirirken, o, gökyüzünde Neptün’e ulaşacak, şimdi güneş altıncı üretkenlik evinizde parıldamaktadır. Bu iki profesyonel sektörü birbirine bağlamak bir nimettir ve aniden işvereniniz için tamamladığınız bir projenin terfi olasılığınızı artırdığını anlayabileceğinizi gösterir. Projeye yönelik yaratıcı yeteneğiniz ve tutkunuz patronunuzu etkiledi ve muhtemelen size büyüme ve ivme için daha fazla fırsat verecek.

Daha fazla uyum için sınırlar belirlemelisiniz. Başkalarının sınırlarınızı bilmesini sağlayın.

Terazi Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, enerjinizin çoğunu diğer insanlara veriyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü, besleyici ay burcunuza doğru dans ederken, sizi kendi ihtiyaçlarınız ve arzularınızla yeniden bir araya getirmeye çalışır. Luna’nın buradaki varlığı, sağlığınız ve bedeninizle tekrar uyum sağlamanıza yardımcı olur ve kişisel şımartma arzunuzu artırır. Kendinizi buna göre şımartın! Luna’nın haberci Merkür ile karesi, çalışma cephesindeki zihinsel gerilimleri vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.