Terazi Burç Yorumları 14 Temmuz 2021

Terazi burcunun 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 14 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu gizli romantizm bir dostluğu mahvetmeye değer mi, Terazi? Bomba gezegen hükümdarınız Venüs, özgürlüğü seven onbirinci eviniz dernekler, topluluk, teknoloji ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla sevgilisi Mars ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor. Ve diyelim ki, sosyal hayatınızda işler oldukça sıcak geçti. Flört etmek en sevdiğin eğlence olabilir ama normalden çok daha fazla ilgi istiyorsun. Bu arada, bugünün Başak ayı, on ikinci sırlar evinizi aydınlatacak ve ruh bağları, samimi birliktelikler ve cinsel kimya ile ilgili boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs’ü üçgen yapacak. İşleri düşük anahtar mı tutuyorsunuz yoksa basitçe eziyor musunuz?

Terazi Burcu 14 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Genelde insanları okumakta oldukça iyisin, ama bugün senin için çalışan iyi niyetli bir ESP var. Bilgeliğine ihtiyacı olan bir arkadaşına yardım etmek için kullan.

Terazi Burcu 14 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Mantıklı bir hava işareti olarak, çekimleri nasıl yapacağınızı biliyorsunuz, Terazi. Açıkça mantıklı bir şekilde titreşen gezegen Merkür ile de oldukça iyi ilişki kurabilirsiniz. Bu, doğal bağlantı modunuzla eşleşir. Şu anda, Merkür profesyonel ilerlemenin güneş onuncu evinize enerji verirken, zihniniz en büyük hırslarınıza odaklanacak. Sözleşmeler, teklifler ve iş planları, onlar için çalışırsanız özellikle iyi gidecektir. Bugün de sezginizle temas halinde olmak için bir dakikanızı ayırın. Hedeflediğiniz yönde büyümek için atılacak en iyi adımlar nelerdir? Yengeç burcundaki Merkür, cevapları tam olarak aydınlatabilir.

Eski sorunlar geri dönüyor. Derin bir nefes alın ve olaylara yeni bir şekilde yaklaşın.

Terazi Burcu 14 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün kendi en iyi şirketini yapıyorsun, Terazi. Güneş ve ay aynı anda gerçekliği bulanıklaştıran Neptün ile eş zamanlı olarak eşleştiğinden Çarşamba günü gökyüzü derinden rüya gibi ve gerçekçi değil. Bu kozmik uyum, zengin vizyoner enerjinin kariyer çabalarına uygulanmasını sağlar, ancak aynı zamanda enerji seviyelerini düşürebilir ve pasifliği artırabilir. Hayallerinizi kağıda barışçıl bir şekilde yazabileceğiniz, ilgi odağı olmayan bir gün geçirmekten daha iyisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.