Terazi Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

Terazi burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında sağlıklı bir denge kurmak, romantik ortaklığınızın temeli ve/veya durumunuzun geleceği olan Terazi için çok önemlidir. Örneğin, ay, kariyer, prestij ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu evinizi tutuşturmaya devam edecek ve dikkatinizi geleneklerinizi çevreleyen temalara ve bir durumun sorumluluğunu üstlenme şeklinize getirecektir. Şimdi, aklında bulunsun, ay Plüton ile karşıtlık kuracak ve bu da gizli arzularınız ile tasvir etmek için yolunuzdan çıktığınız görüntü arasında gerilim yaratabilir. Mükemmel diye bir şey yoktur, bu yüzden kendinize karşı nazik olun.

Terazi Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Ağ merkezi sizsiniz ve herkes biraz dikkatinizi istiyor. Neyse ki, her iki yöne de gidiyor ve paylaşmak istediğiniz çok şey var.

Terazi Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bunu sosyalleşmek ve iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için bir gün olarak kullanın. Aslan ayı, gruplarınızın, arkadaşlarınızın ve ağınızın bulunduğu onbirinci evinizde; işbirliği sektörünüzde Koç’taki Chiron ile iyileştirici bir bağlantı kuruyor. Bu enerji size iş arkadaşlarınızla ilgili yaşadığınız zorlukları iyileştirme ve yatıştırma fırsatı veriyor. Ne de olsa ilişkilerin işareti sizsiniz, bu süper güçten yararlanın.

Bugün mizahla iletişim kurun, mesajlarınız çok daha sıcak karşılanacaktır.

Terazi Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Şimdi durma, Terazi. Ay empatik Yengeç’ten geçerken bugün çalışma ortamınızda yeni arazilerle mücadele etmeye hazırsınız. Ay, bugün derin duygulara sahip Plüton ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitlendiğinden, bazı duygusal engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu yön, aile dinamikleri ve ev ortamınız hakkında içgörülerin ortaya çıkmasını sağlar. Neyse ki, ayın daha sonra etkileyici Aslan’a girişi ruh halini hafifletiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.