Oğlak Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler size ağır geliyorsa, bunun nedeni gerçekten nasıl hissettiğinizi ifade etmemiş olmanızdır, Oğlak. Sonuçta, bugünün ayı, öfkeli Koç burcunda, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çarpışacak. Bu size itici gelen enerji olabilir. Luna, erotik sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla güneş ve Merkür ile uyum içinde olacak. Daha parlak bir notta, bu, duygusal dünyanız ve eylemleriniz arasında uyumlu bir sinerji yaratır – ancak yalnızca çalışmaya istekliyseniz.

Oğlak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Gergin bir irade savaşındasınız ve herkes kazanabilir. Ayakta durun, ancak tiz seslerden kaçınmaya dikkat edin – hiçbir şey çekiciliğinizi daha hızlı öldüremez. Zor bir gün ama üstesinden geleceksin.

Oğlak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Büyük Faydalı gezegenimiz Jüpiter, bugün burç ticareti yapıyor, Oğlak. Bu özellikle nadirdir, çünkü tüm geçişini bitirene kadar sürekli olarak bir sektörde yörüngede dönmeye devam eder. Son aylarda, güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizi kısaca ziyaret ederek zihninizi ateşledi. Onun bir gerileme yoluyla ikinci güneş para evinize geri dönmesiyle, yıl sonuna kadar burada onun kutsamalarının tadını çıkaracaksınız. Jüpiter ne zaman bu küre içinde dans etse, para ağacını sallar ve altın yağmurları getirir. Artış, yeni bir iş veya kazançlı müşteriler şeklinde olsun, size daha fazla finansal bolluk gelmesini bekleyin.

Kültürel deneyiminizi genişletin – yeni restoranlar, sanat ve müzik size içgörü sağlar.

Oğlak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Evren sizi konfor alanınızın dışında büyümeye zorluyor, Oğlak. Son aylarda Jüpiter’in Balık burcundaki geniş varlığı size kendinizi ifade etmeyi ve yeni eğitim fırsatlarını keşfetmeyi öğretti. Çarşamba günü gökyüzü, Jüpiter’in geri, çözüm arayan Kova’ya geri döndüğünü, büyümenin mali durumunuzu genişletmeye ve yılın geri kalanında kendinize olan güveninizi artırmaya yönlendirildiğini görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.