Oğlak Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda için için yanan Plüton ile güçlerini birleştirecek ve duygusal dünyanıza neredeyse saplantılı bir yoğunluk katmanı ekleyecek. Bu, elbette, özellikle sizi daha yakından tanımamış olanlar için oldukça korkutucu olabilen aşk hayatınıza da yansır. İyi oyna, Oğlak. Ne de olsa, ay, önemli diğerlerinin yedinci evini yönetiyor, bu yüzden ne verirseniz onu alırsınız. Bu arada, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizin göz kamaştıran Venüs ile, farklı bir dini ve/veya kültürel geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz, bu yüzden korkunun sizi onları tanımaktan alıkoymasına izin verin.

Oğlak Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Görünüşe göre üzerinde yürüdüğün zemin düşündüğün kadar sağlam değilmiş. Sabit bir çime geçin, ancak çekiciliğinizden hiçbirini düşürmeyin. Tüm gözler hala üzerinizde.

Oğlak Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün gece dolunay yükselecek, Oğlak. Bu ay tutulması, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizin içine girecek ve bu arenadaki arka arkaya iki dolunaydan ilki olacak. Bu ilk dolunay bir maaş artışı, yeni bir iş fırsatı veya kazançlı bir müşteri getirebilir, ancak yüksek beklentilerle ve başlangıçta umduğunuzdan daha az parayla. Eğer işsizseniz ve paraya ihtiyacınız varsa, başlangıçta bazı hayal kırıklıkları olsa da devam etmelisiniz. Bununla birlikte, bu, sol alandan gelen ve yuva yumurtanıza ciddi şekilde giren büyük bir masraf olarak ortaya çıkabilir. Yine de endişelenme; gelecek ay para artmalı.

Rahatlamayı unutmayın! Sessiz zamanınızın tadını çıkarın – arada bir şarj etmeniz gerekir.

Oğlak Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kozmos, dengenin yeniden kurulmasını gerektiriyor, Oğlak. Aslan mevsimi henüz yeni başlamış olmasına rağmen, ilerleyen Kova burcundaki dolunay dikkatinizi bu hikayeden uzaklaştırıyor. Bu ay tutulması, kendinize olan güveninizin mevcut durumunu ve finansla ilgili sorunları kısaca vurgular. Yetenek duygunuzda ortaya çıkan mesajları, özellikle de becerilerinizi geçersiz kılmaya çalışan mesajları dinleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.