Oğlak Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin istediğini istiyor, Oğlak. Mars, yakınlık, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla son dokunuşlarını yaparken, Venüs genişleme, macera ve dünyevi arayışlardan oluşan egzotik dokuzuncu evinizde gezinmeye başlar. Ne için bekliyorsun? İster uzun mesafeli bir romantizme dalmak isterse de Bay veya Bayan Doğru için nihayet bir inanç sıçraması yapma kararı olsun, aramayı hissediyorsunuzdur. Bu arada, ay burcunuzdan geçmeye devam edecek ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile hizalanacak. Mutluluğunuzu takip edin.

Oğlak Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Market alışverişi yapma, faturaları ödeme veya başka sıkıcı işlerle ilgilenme sırası sizde olabilir. Bunu elinizden gelenin en iyisini yapın – yapmazsanız ortaya çıkan güçlükleri karşılayamazsınız.

Oğlak Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Çoğu zaman bir makine gibi çalışabilirsin, Oğlak. İstediğinizi elde etmek ve aklınızı iş oyununda tutmak için bir lazer odağınız var. Bununla birlikte, bir masanın arkasında oturmak yerine sosyalleşmeyi ve eğlenmeyi tercih ettiğiniz için günümüzün astrolojisi dikkatinizi biraz daha dağıtabilir. Profesyonel bir ağ oluşturma etkinliğine katılabiliyorsanız, olağanüstü kişilerle tanışacak ve aynı zamanda biraz eğleneceksiniz! Zor görevler için motivasyon bugün eksik olabilir, ancak istediğiniz her şeyi listenizden çıkaramıyorsanız kendinizi strese sokmayın. Gökyüzünden yayılan tatlı ve hoş titreşimlerin tadını çıkarırken kendinize biraz boşluk bırakın.

Dilini yeterince uzun tuttun. Fırsatını bulduğunda, fikrini söyle.

Oğlak Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kemerini bağla, Oğlak. Bugün duygusal olarak yoğun bir bölgenin başlangıcına gidiyorsunuz. Güneş, duygusal Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün kalp merkezli Aslan’a kayıyor, dikkatinizi yakınlık tıkanıklıklarına ve ortak finans sorunlarına yönlendiriyor. Duygularınızın taleplerine boyun eğmek yerine, onlarla oturmayı ve onları buna göre beslemeyi hedefleyin. Kalbinizin iyileşmeye ve ortaklıkların derinleşmeye ihtiyacı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.