Kova Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

Kova burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 4 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Atalarınız sizinle iletişim kuruyor Kova. Ay, eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile birlikte oturuyor ve bir dizi sezgisel yükleme alıyorsunuz, bu yüzden dikkat edin. Aklınızda bulundurun, Luna, anlaşmalar, taahhütler ve bire bir ilişkilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla kıpkırmızı Mars ve cilveli Venüs ile karşı karşıya gelecek; bu nedenle, doğuştan gelen özgürlük arzunuz ve ona olan bağlılığınız arasında bir miktar sürtünme olabilir önemli bir öteki. O ne olacak? Luna’nın Satürn’le sert karesi, kısıtlama duygularını tetikleyebilir, bu nedenle nereden geldiğini ayırt etmek önemlidir.

Kova Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Biri seni tutuyor ve sen bununla nasıl başa çıkacağından emin değilsin. Duyguları hakkında çok fazla endişelenmeyin – şu anda kendinize iyi bakın.

Kova Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Kova, iş arkadaşlarıyla ve önemli müşterilerle sohbet ederken de inceliği kullanmak önemlidir çünkü ayrıntıları kaçırma eğilimi vardır. Bunun nedeni, yedinci iş ortaklıkları evinizde Aslan’da motive olmuş Mars ile kare bir açı oluşturan altıncı iş evinizdeki duygusal Yengeç güneşi ile titrek bağlantıdır. Bu, ilerlemek için başkalarının desteğine güvenerek sizin için son derece güçlü ve yaratıcı bir zamandır. Hata yaparsanız, sadece onunla yuvarlayın.

Güvenebileceğinizi bildiğiniz insanlarla takılın – arkanızdalar ve her zaman olacaklar.

Kova Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün köklerinize yöneltin Kova. Ay’ın dünyevi Boğa’daki varlığı, sizi aile bağlarını güçlendirmeye ve ev ortamınızı düzenlemeye teşvik eder. Sadece barış ve yakın temaslar için can attığınız için, işleri alçakgönüllü tutmak için ideal bir gün. Ay, gün boyunca sizi geçen haftanın hikayeleriyle ilgili bitmemiş duygusal işleri keşfetmeye teşvik edebilecek çeşitli zor yönlerle karşı karşıya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.