Kova Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

Kova burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İyileşiyorsun, iyileşiyorsun ve kendine saklıyorsun, Kova. Örneğin, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızdan geçen ayın yanı sıra, Luna, erotik sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağları aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Tek veya önceden alınmış bu kozmik yapılandırma, güvenlik açığınıza sahip çıkmak anlamına gelse bile, özgün olmanızı gerektirecektir. Bununla birlikte, başka bir notta, Luna’nın, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla aşk sektörünüzün hükümdarı olan Merkür’e kare açı yapması duruma stres getirebilir… ama sadece egonuzun kontrolü ele almasına izin verirseniz.

Kova Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Tüm derin ipuçlarını ayrıntılarda bulacaksınız. Bu yüzden henüz büyük resim için endişelenmeyin. Şimdilik, neden kalbinizi ka-boom yapan ve göz kapaklarınızı titreten küçük şeylere odaklanmıyorsunuz?

Kova Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, güçlü Mars, varlıklarla ilgili güneş enerjisi sekizinci evinizde yeni keşfedilen yolculuğuna devam ederken, harcamalarınızın tavan yaptığını görüyor olabilirsiniz, Kova. Bu eğilim 14 Eylül’e kadar devam ediyor, bu nedenle hiçbir şeyin yolunda gitmediğinden emin olmak için işletme hesaplarınızı izlemeniz son derece önemlidir! Bir yandan bu, bunun yerine son derece büyük işletme harcamaları yaptığınız anlamına gelebilir. Bununla birlikte, Mars burada olduğunda, büyük miktarda para etrafında büyük ivme ve zaferler de getiriyor olabilir! Bir iş anlaşması, telif hakkı kontrolü, ikramiye veya risk sermayesi gibi büyük bir ödeme bekliyorsanız, şimdi elinizin altında olabilir.

İş anlaşmalarını imzalamak için harika bir gün değil– bunun yerine, ince baskıyı tekrar okuyun.

Kova Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, kendinizi samimiyete kaptırmak her zaman kolay değildir; yakın ilişkilerde alanı ve bağımsızlığı onurlandırırsınız. Aslan mevsimi, taahhütleri ne zaman derinleştireceğinizi inceleyerek romantik ilişkilere ve işbirliklerine yaklaşımınızı güçlendirmeye teşvik eder. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü çeyrek ayı, ev ve aile cephesinde neyin değişmesi gerektiğini vurguluyor. Geçmişiniz mevcut ortaklıklarınızı nasıl etkiliyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.