Kova Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Kova burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Seni bu yeni aşk yolculuğuna çıkmaktan alıkoyan ne, Kova? Ay, yalnızlığı seven onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyde dolaşmaya devam edeceğinden, bu süre boyunca bunu göz önünde bulundurmanız özellikle önemlidir. Hatta bazılarınız şimdilik bir şeyleri sır olarak saklıyor olabilir; bununla birlikte, ay ile Plüton arasındaki bugünkü kavuşum, potansiyel olarak önemli bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Unutmayın, hayalleriniz ve sezgisel indirmeleriniz muhtemelen her zamanki gibi canlı olacaktır, bu nedenle kırmızı bayraklara dikkat edin. Yeniden başlayabilmeniz için bir şeylerin serbest bırakılması gerekiyor.

Kova Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Güzel ama rahatsız edici bir şey giyiyorsanız, değiştirin. Bugün tamamen sıradan olmakla ilgili. Asla gerçekten rahatlama şansınız olmaz. Biraz terlik giyin ve kendinizi sebzeye bırakın.

Kova Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Burcunuzda dolunay geldi, Kova. Bu, güneşe ait ilk kimlik evinizin içine düşen arka arkaya iki ay tutulmasının ilkidir. Sahnenin ortasında olacaksınız – herkesten önce önde ve merkezde. Siz ve önemli bir iş ilişkisi, şu anda kendinizi öne çıkarma ihtiyacı hissederek karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu ilk dolunay biraz sinir bozucu, gerilim veya güç mücadeleleriyle dolu olsa da önümüzdeki aydan itibaren daha kolay ilerleyebileceksiniz. Bu ay aynı zamanda büyük bir profesyonel fırsatın önünüzde gerçekleşmesini sağlayabilir, bu yüzden gücünüze adım atın.

Her gün heyecanla dolup taşmayabilir, bu nedenle bugünün sessiz öngörülebilirliğinin tadını çıkarın.

Kova Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün gökyüzü sizi doğrudan ilgi odağı haline getiriyor, Kova. Aslan mevsimi daha yeni başladı, enerjinizin çoğunu dünyanızdaki önemli ortaklıklara yatırdığınız bir zaman. Ancak, bugün burcunuzda dolunayın gelişi, ilerlemeden önce dengenin kurulmasını gerektiriyor. Bu önemli ay tutulması, başkalarının taleplerinden ayrı olarak, bağımsızlık ve kimlik duygunuzun durumunu ortaya çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.