Kova Burç Yorumları 19 Temmuz 2021

Kova burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgili Merkür, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizi yönetiyor ve bugün asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile uyum içinde olacak. Doğal? Kesinlikle, ama bu senin doğuştan gelen özgürlük arzusunun ötesine geçiyor, Kova. Uranüs’ün ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizde devrim yaratmaya devam ettiği göz önüne alındığında, kendinizi duygusal olarak ifade etmeye yönelik ani dürtü, sevgilinizi hazırlıksız yakalayabilir ve hem de iyi bir şekilde. Bu arada ay, deneysel onbirinci çağrışımlar, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçirecek ve size her şeyin daha büyük resmine odaklanmanızı hatırlatacak. Bu oldukça özgürleştirici olabilir.

Kova Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Ne kadar çok şey anlarsanız, gizem o kadar derin ve tuhaf hale gelir. Bu kişinin davranışında belirli kalıpları fark ediyorsunuz — sizinle geçici bir ilgiden fazlasının olduğunu gösteren kalıplar.

Kova Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç mevsimi sizi her zaman özellikle meşgul eder, Kova. Güneş, güneş enerjisi ile çalıştığınız altıncı evinize büyük bir enerji dalgası getirdiğinden, kilometre taşı profesyonel projelerini üstlenmek veya tamamlamak için muhtemelen çok çalıştınız. Herhangi bir nedenle daha fazlasını üstlenmek istiyorsanız, enerjiyi bugün en büyük yararınıza uyguladığınızdan emin olun. Serbest çalışan akvaryumcular, arama yaparlarsa bugün yeni müşteriler bulabilirler. Son olarak, istikrarlı işvereninizin becerilerinize değer verdiği şeylere değer vermediğini düşünüyorsanız, bugün başka bir yere bakmak ve başvuru sürecini başlatmak için kullanın.

Size cömert miktarda arkadaşlık sermayesi verildi, ancak bunu fazla harcamayın.

Kova Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hayallerini gerçekleştirme yolunda tüm hızıyla devam ediyor Kova. Ayın keskin fikirli Akrep burcundaki varlığı, enerji yığınlarını hedeflerinize yönlendirmenize izin verdiği için şimdi durmayın. Luna’nın aşıklar Venüs ve Mars ile anlaşmazlığı, iyileşmeye ihtiyaç duyan çözülmemiş ilişki sorunlarını vurgulayabilir. Daha sonra, ayın büyük yürekli Yay burcuna girişi, arkadaşlarınızla hava atmanıza ve yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.