Kova Burç Yorumları 18 Temmuz 2021

Kova burcunun 18 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 18 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 18 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 18 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 18 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Gerçeğe sıkı sıkıya bağlı olduğunuz için kendinizle gurur duyuyor musunuz? O zaman biraz tökezlemeye hazırlanın, üçüncü gözünüz biraz daha açılır ve daha önce kör olduğunuz şeyleri görürsünüz.

Kova Burcu 18 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün Akrep burcuna geçiyor, Kova. Gökyüzünün bu sektörü, güneş başarılarınızın onuncu evini yönetir. Önümüzdeki iki gün boyunca, ayın ışığı bir önceki aydaki kariyerinize nasıl yaklaştığınızı gösteriyor. Önümüzdeki haftalarda planlarınızı düzene sokabileceğiniz için, zaferlerinizi değerlendirmek ve ders almak için harika bir zaman. Profesyonel hayatınızda sizi yavaşlatan veya enerjinizi boşa harcayan her şeyden kurtulun. Sağlıklı alışkanlıkları ve iş ilişkilerini güçlendirirken, şimdi eliminasyon için harika bir zaman. Bir VIP ile bağlantı kurmak istiyorsanız, şimdi de harika bir zaman.

Kitleleri hiç takip etmedin, öyleyse neden şimdi başlıyorsun? Kendi başınıza saldırın.

Kova Burcu 18 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu olsa bile, kendinizi büyük plandaki yerinizi düşünürken buluyorsunuz, Kova. Ayın keskin zekalı Akrep burcundaki varlığı, dikkatinizi kariyer cephesinde ilerlemeye yönlendirir, ancak onun düzensiz Uranüs ile olan karşıtlığı beklenmedik bir aile dramasını tetikleyebilir. Bu arada, Merkür’ün ağır Satürn ile çarpışması iş cephesinde zihinsel tıkanıklıklar yaratıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.