Koç Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Koç burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, onuncu otorite eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda sona ermeden önce, haritanızın bu alanında Plüton ile güçlerini birleştirecek ve karışıma bir yoğunluk (ve belki de saplantı) katmanı ekleyecektir. Bir durumun kontrolünü elinde tutma düşüncesiyle mücadele eden Koç? İster şu anda bekar olun, ister zaten kararlı bir birlikteliğiniz olsun, otorite duygunuzu veya eksikliğinizi çevreleyen temalar bu süre zarfında muhtemelen aklınıza gelecektir. Neyse ki, Luna’nın bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla Neptün’e tatlı altmışlığı, sizi kontrol ihtiyacından vazgeçmeye ve bu süreçte iç huzurunuz üzerinde çalışmaya teşvik ediyor.

Koç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün herhangi bir plan yapmayın ve ruh halinizi takip etmek için ortak bir çaba gösterin. Spontane sosyal etkinlikler çok daha eğlenceli. Kiminle karşılaşacağınızı veya sonunda ne yapacağınızı asla bilemezsiniz.

Koç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, güneş on birinci evinizde bir dolunay gelecek, Koç. Bu, profesyonel ağınızı ve ait olduğunuz dernekleri vurgulayan, arka arkaya iki aydan ilkidir. Bu ilk dolunay biraz kayalık olsa da sizin için bazı engeller, çatışmalar veya güç mücadeleleri getirebilir. Bir iş kontağı ile anlaşmak yakın olabilir. Bir sorun çıkarsa, durumu düzeltmek için ünlü çekiciliğinizi ve keskin zekanızı kullanın. İtibarınıza kalıcı bir zarar gelmediğinden emin olmak için bağlantılarınızla aranızı düzeltin.

Dolaplarınızı temizleyerek hayatınızda yeni şeylere yer açın – acımasız olun.

Koç Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günkü gökyüzü hedeflerle ilgili açıklamalar getiriyor, Koç. Yeni başlayan Aslan mevsiminin neşe arayan enerjisine rağmen, ilerlemeden önce geri adım atmak ve denge aramak için acil bir çağrı var. Bu akşam sürü halindeki Kova burcunda ortaya çıkan dolunay, dikkatleri umutlarınızın ve hayallerinizin manzarasına doğru çekiyor. Emeğinizin meyveleri çürük mü yoksa olgun mu? Vizyonunuzu tekrar kontrol etmek için bu lunanasyonu kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.