Koç Burç Yorumları 1 Ağustos 2021

Koç burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 1 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Sıçrayış yap ve senin olanı al, Koç. Güneş, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla meraklı Merkür ile kavuşumuna yaklaşırken, ay istikrar arayan ikinci para, özsaygı ve değer sistemlerinizi harekete geçirmeye devam edecek. Bir sevgilide ne aradığınızı biliyorsunuz ve daha azına razı olmamalısınız. Bu arada ay, Neptün’e tatlı bir altmışlık açı oluşturacak ve sizi yolculuğun tadını çıkarmaya ve sürece güvenmeye teşvik edecek. Ancak Luna, detay odaklı altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla Mars ile yüzleşecek. Bu, her şeyin “lojistiği” söz konusu olduğunda gerilim yaratıyor. Fazla düşünme.

Koç Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bakalım bu gece birkaç yeni sevgiliyle tanışabilecek misin? Etkilemek zorunda olduğun bir sosyal enerji patlaması var, kaşınmak zorunda olduğun bir kaşıntı gibi.

Koç Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün oldukça çelişkili enerjiler getirecek, Koç. Astrolojik yönlerimizden biri size parlak fikirler ve mükemmel üretkenlik getirme şansına sahiptir, ancak ikincisinin bazı zorlukları çekmesi garantilidir. Güneş ve kozmik habercimiz Merkür kavuşumda birleştikçe, düşünceleriniz ve yaratıcı planlarınız etrafında bir atılım yaptığınızı göreceksiniz. İş ilişkilerine uyum sağlamak ve planlar yapmak için uyanıklığınızı kullanabileceksiniz. Ancak buna rağmen Merkür, Satürn’den sıkı bir muhalefetle kuşatma altında olacak. Bu size ağır haberler ve kasvetli bir ruh hali getirecek. Bu enerjide en iyi şekilde gezinmek için toplantıları başka bir zamana planlayın.

Bir sağlık sorunuyla ilgili haberler bunu olumlu bir gün haline getirecektir. İyi yaşamaya odaklanın.

Koç Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü şüphesiz ağırdır, Koç. Aydınlatıcı güneş ve haberci Merkür gökyüzünde birleşerek yaratıcı projeler ve romantik ilişkiler hakkında düşüncelerinizin ön saflarına önemli bilgiler verir. Bu ikisi aynı zamanda boğucu Satürn ile gergin bir karşıtlığa kilitlenir, bu da uzun vadeli özlemlere sert bir gerçeklik kontrolü getirir ve ruh halini azaltabilir. Ağırdan almak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.